я никаких понятий не подменяю. У меня складывается впечателние, что это вы все время надумываете какие-то понятия, которых вообще не существует.
Это Юка без договора в сад ходила и оплачивала там питание, которое не кушал ее ребенок.
У меня обычное заявление - принять в сад с 1 апреля. И договоренность ходить пока так, как нам удобно - только прогулка без посещения группы. Неужели тут что-то непонятное? И меня и сад это устраивает. Чего ж вы так нервничаете? Есть такая услуга - бесплатная прогулка, т.к. оплачивается только питание! Но дети могут посещать сад и без питания. Законом не запрещено по договоренности с садом устанавливать гибки график посещения.
:swoon::swoon::swoon:
І смайлік, які б'ецца галавой аб сцену, сюды ж.

)))))))
Усё. Я канчаткова ўсё зразумела.

))
Сорі, Елена. Мне проста першапачаткова не варта было ўступаць з вамі ў дыскусію.
Намагаюся зразумець, што ўвогуле дало мне нагоду думаць, што яна для мяне з вамі мажлівая. Хаця цяпер узгадваю, што "маячкі"-та, каб спыніцца, даўно ўжо былі.

)))
Звычайна з падобнымі людзьмі я не дыскутую. Ібо... ібо...нецікава, скажам так. І абсалютна бессэнсоўна ў сілу пэўных прычын.

)
п.с. такі розніца паміж асабістай дамоўленасцю і афіцыйнымі адносінамі так і не далася вам для разумення.

З вашай логікі, што можна ўсё тое, што задавальняе з пэўных прычын абодва бакі і наконт чаго дасягнутая асабістая дамоўленасць, можна і хабар браць/даваць, і "адкаты" рабіць, і леваком працы выконваць. Карацей, можна ўсім тым займацца, за што потым у турму садзяць месцамі.
Але гэта дробязі.

) Асабістая дамоўленасць - наш адзіны аргумент і нашае ўсё. А НА нам пофіг!
п.с.2 Прабачце, калі якія выказванні раптам зачапілі вас. Право ж, я не павінная была.

)
Удачы вам.