Мне падаецца, павага павінна быць з абодвух бакоў. І ня тое, каб навязваньне сваіх умоў матуляй, але і ня тое, каб строга "па інструкцыі". Кампраміс. Я ўжо неаднаразова гаварыла, што пакуль мы не пачнем з павагай ставіцца адзін да аднаго, мы так і будзем жыць у "самі ведаеце, дзе" і сабачыцца/кляўзьнічаць/скардзіцца з любой нагоды.Давайте тогда устроим сады под девизом :"Мы рады вам в любое время! Любой каприз за счёт государства!"
Поймите, сад это прежде всего детское дошкольное образовательное учереждение (в яслях скорее образовательно-обучающее навыкам самообслуживания), а не коллективный приём пищи, прогулка толпой и сон по режиму.
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
о, я так и знала, что этим все закончитсяесли вас не устроивает
Как и кредиты - вот как все просто: дружно соблюдаем законы - и все делаПОТОМУ ЧТО МОЖНО.
Родители -извергиобувь на шнурках.
опередиладружно соблюдаем законы
опередиладружно соблюдаем законы
Ага. І патрабаваць 24 гадзіны таксама.)))час, які дзіця праводзіць у саду можа вар'іравацца ў залежнасьці ад пажаданьня бацькоў
Проста розныя ўстановы прапануюць розныя рэжымы. Адзін кругласутачны, а іншы - толькі 2 гадзіны (групы кароткачасовага наведвання) але адна ўстанова ўсе варыянты наўрад ці прапанаваць можа.
А спрэчкі і няма. Ёсць выказванне меркаванняў. Аб прачытаным.)я не дзеля спрэчкі
Не, это фигово. На ребенка идут лучи неприязни. Я бы такого не хотела.соблюдение закона не мешает работникам сада меня недолюбливать. я за
Тут или дружить, или воевать (не втягивая ребенка), или уходить.
Ну так всё ж должно быть разумно!!!Кампраміс.
Одной маме удобно привести ребёнка погулять на улице, другой удобно привести поспать, третей на время своего фитнеса пару раз в неделю забросить.
А чё? Нормально, не по-совковски.
И в школе потом на домашнее обучение.
Зачем тогда весь это революционный задор и поиски справедливости?
Если вы готовы платить за услуги, то поищите их в другом месте, если государством предоставляемые и спонсируемые вас не устраивают?
_yuka_, вось чытаю вас... Ну быццам бы ўсё верна гаворыце. І пра санпін, і пра рэжым....хаціце, каб ўсе было "па-бумажцы". Алепры гэтым вы самі ні ў грош не ставіце садаўскі расклад. Што там ёсьць заняткі, на якіх дзеці маглі затрымацца, дзеці маглі доўга кушаць, дзеці рыхтуюцца да ранішніка, да іх прыехаў тэатр....
Але гэта ізноў жа да пытаньня ветлівасьці адзін да аднаго.
Але гэта ізноў жа да пытаньня ветлівасьці адзін да аднаго.
калі бацькам патрэбна 24 гадзіны, яны будуць шукаць такі садок. І кропка.Ага. І патрабаваць 24 гадзіны таксама.)))
І у кодэксе напісана, што час можа быць скарочаны, а не падоўжаны.
Какой? Приходить на прогулку???? Очень сомневаюсь.государство официально разрешило такой режим пребывания.
Мне просто эта ситуация с оплатой/ не оплатой за питание напоминает вот что:
выбрал человек, допустим отель, в котором есть бассейны, горки, полотенца пляжные и, соответственно, всё включено. Приехал. а потом началось: "Ой, я после шести не ем - зачем я буду платить за ужин? Я не катаюсь в аквапарке - уменьшите мне оплату на сумму "некатания". А я вообще не употребляю спиртных напитков - почему я должен платить за спиртное? Я пользуюсь на пляже своим полотенцем - зачем мне платить за отельное? Давайте снизим оплату"
Сами же выбирали.
выбрал человек, допустим отель, в котором есть бассейны, горки, полотенца пляжные и, соответственно, всё включено. Приехал. а потом началось: "Ой, я после шести не ем - зачем я буду платить за ужин? Я не катаюсь в аквапарке - уменьшите мне оплату на сумму "некатания". А я вообще не употребляю спиртных напитков - почему я должен платить за спиртное? Я пользуюсь на пляже своим полотенцем - зачем мне платить за отельное? Давайте снизим оплату"
Сами же выбирали.
посещающих дошкольные учреждения по гибкому режиму, группы кратковременного пребывания,
речь не идет о группе кратковременного содержания
Алёна, пліз, не вырывай з кантэкста. Там фраза не сканчалася на слове "спрэчка"А спрэчкі і няма.
строительство льготного жильягосударство официально разрешило
что вы там переживаете??
Абсалютна згодная.) Але, як і паўсюль, там ёсць свае парадкі. Ніхто гвалтам дзяцей не ўтрымлівае і хадзіць не прымушае - а вы гэту думку ніяк не можаце пачуць. Садок - з'ява выключна добраахвотная.Сад - это не режимный объект!!!!!!!!!!!!!!!!
Дзе?просмотрели парочку положений о ДДУ, то увидели бы абсолютную проитвоположность тому, о чем вы пишите.
Я парачку ўжо паглядзела. Пакуль супярэчнасцяў не заўважыла.)
п.с. вось думаю, а чаму пры будаўніцтве льготнага жытла ніхто не патрабуе ў цэнтры Менска дом збудаваць і па ўласным праекце? А ці адмаўляецца і ідзе да прыватнага застройшчыка ўжо за іншыя грошы, ці будуецца як ёсць?
Чаму ж тут іначай?
гэта для вас галоўнае -каб ваш сын падыхаў паветрам ў кампаніі сверстнікаў. А сад -гэта ўсё ж такі ўстанова адукацыі. І заняткі там таксама займаюць важнае месца.а все что вы пишите не может быть важнее свежего воздуха.
Вельмі лагічна. Аналагічна пра 1-1.5 гадзіны, імхо.калі бацькам патрэбна 24 гадзіны, яны будуць шукаць такі садок.
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: