К основному содержимому

Школьная беседка - 13

• Автор темы Автор темы Happy
  • Дата начала Дата начала
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
"Начиная с 2023 года 9-классники будут сдавать четыре экзамена. Это предусмотрено новым Кодексом об образовании."
история там же.
Адкуль гэта цытата? Лухта ж поўная. Кодэкс не прапісвае ні колькасць экзаменаў, ні прадметы, па якіх яны здаюцца.

Дзякуй. Было цікава, якое дакладна.
Хоць бы адзін з гэтых смі-шных баранаў зазірнуў у той кодэкс перад тым як пісаць.

як гэтыя дзеці
Хоць бы адзін з гэтых смі-шных баранаў зазірнуў у той кодэкс перад тым як пісаць.
ну як гэта правяраць факты і чытаць паперкі.. да вы што, гэта ня царская справа... тым больш можна ў любы час змяніць як трэба...

Ужо ж паўгода пераціраюць гэта на ўсе лады. А чытва ў тым кодэксе старонка максімум пра экзамены. ’прафесіяналы’, што гаварыць...

дошла до ноута. держите))
со ссылкой на источник )):

но информация от февраля, возможно в статьях за более свежей датой на кодекс не ссылались.
я не искала.

ну як гэта правяраць факты і чытаць паперкі.. да вы што, гэта ня царская справа... тым больш можна ў любы час змяніць як трэба...
Предположу,что если новость печатается на "нужном" портале, ее подвергать сомнению низзя. я так однажды писала претензию радио юнистар, мол откуда вы черпаете ЭтО. мне пришел ответ: новости мы берем из минск-новости.

Предположу,что если новость печатается на "нужном" портале, ее подвергать сомнению низзя. я так однажды писала претензию радио юнистар, мол откуда вы черпаете ЭтО. мне пришел ответ: новости мы берем из минск-новости.
так, гэта навіна адкуль трэба навіна...

Как хорошо, что мы и этот год с середины второй четверти на индивидуальном плане.

Хай бы яны лепш на беларускую мову зноў гісторыю пераклалі
У вас з імі розныя мэты. Я б сказала, супрацьлеглыя.
Таму якая вам беларуская яшчэ? "Нацызм" вось_гэты_во_ўвесь зацяваеце??

Просто в 11 отменяют, а 9 ещё не ввели :) и 10 и 9 классники сегодняшние вообще без этого экзамена (ттт), я бы радовалась бы по полной, да у меня ещё есть дети кроме 9 классницы. :)

я не спяшаюся радавацца. Таму што інфармацыя пра адмену экзамена ў цяперашніх 9-10 класах па-ранейшаму нічым, нічым! апроч журналісцкага бла-бла не пацверджана, а цану іх бла-бла мы ведаем (гл.пару постаў вышэй). А абавязковы факультатыў пра гераічны подзвіг савецкага народа і кожнае трэцяе пытанне на экзамене пра вайну былі агучаны Кадлубаем у эфіры БТ на ўсю краіну. У адрозненне ад гэтай нібыта адмены зноў жа.
Я проста не ўяўляю, як жа можна пакінуць неакучанымі ажно два гады дзяцей! Гэта ж паўпакалення без лікбезу пра "нацызм" застанецца! Не верыцца штосьці... дый увогуле тое, што, можа быць, пару паралелям хоць у гэтым пашанцуе, не робіць меншым вар'яцтвам вось гэта вось усё. Феціш на тэму победобесія такі чакана прывёў да адпаведных наступстваў... Прам узгадваюцца колішнія дыскусіі на форуме пра гэта...

Давайте порадуемся пока. :) и так мало поводов для радости :) и дети почувствуют себя особенными хоть годик.

А выпускникам 9 классов ленточки сейчас вешают или нет? ( хотя может и раньше не вешали, я не помню)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху