К основному содержимому

Школьная беседка - 14

• Автор темы Автор темы Happy
  • Дата начала Дата начала
@Караул, так жа, як усе... усё па інструкцыі: сабраць, накарміць, палічыць, пастроіць, загрузіць у аўтобусы і г.д. І іначай ніяк(

Ага, разбежались. У нас и сейчас половина в родкомитет не сдает)
я сдаю только в комитет и то с большим опозданием, обычно весной где-то, а в попечительский нет. перестала как они решили купить рециркулятор, не знаю купили ли в итоге

Так то бацьк.камітэт, а то атэстат
’не будут брать, отключім газ’ :devilish:
Аттестат не выдадут? Если только нормативку соответствующую издадут.

Какое счастье, что моя в этом году заканчивает школу!

Последнее редактирование:
Ат
Аттестат не выдадут? Если только нормативку соответствующую издадут.
Як варыянт, прыйдзецца здаваць у рэзервовы дзень, бо пропуск будуць выдаваць перад ад’ездам у школе, а без пропуска не пусцяць на цэ. Знойдуцца варыянты. Гэта ў нас запраста.

Пакуль напісана, што пропуск можна выпісаць і атрымаць на месцы, калі яго няма. То бок тэарэтычна можна паслаць іх нахер і прыехаць самім адразу на цэ, не турма ж усё ж. Але ўявіце сябе на месцы дзіцяці. Яму давядзецца там бегаць, камусьці штосьці тлумачыць, дамагацца пропуска, каб пусцілі...перад экзаменам таксама так сабе варыянт(

@k_ja_ra, понятно. Как будет у нас, пока не известно, решают. Но на собрании высказали свое мнение на этот счёт, все, кстати, очень логично. Ну и надеются на самостоятельное, но как смогут утрясти этот вопрос

@Караул, я так зразумела, што за ўсіх усё вырашылі. Цытата вышэй пра толькі цэнтралізаваную дастаўку з сайта мінаду... Відаць, пайшлі пытанні пра гэта, і вось вам адказ - самім нельга. Значыць, прыдумаюць механізмы, каб і было нельга. Іначай як можна забараніць дастаўку ўласнага дўіцёнка? Вось з пропускам - першы варыянт. Другі - так, перакрыць дарогі. Што будзеш вымушаны пешшу перціся км - два. Клопат - ён такі

с точки зрения спокойствия и настройки на экзамен лучше все-таки самому доехать и сдать
чем вот эта толпа, автобусы, тусня.. ну что это. Тем более, что начинать это все будут часа за три ДО наверняка
Это будет трэш

Но на собрании высказали свое мнение на этот счёт, все, кстати, очень логично
А што выказалі? Раскажыце, плз. Бацькі ці адміністрацыя?
У нас я ўжо на здаровы сэнс не разлічваю (

с точки зрения спокойствия и настройки на экзамен лучше все-таки самому доехать и сдать
чем вот эта толпа, автобусы, тусня.. ну что это. Тем более, что начинать это все будут часа за три ДО наверняка
Это будет трэш
А каго гэта хвалюе? Лепей - гэта не наш варыянт. Нам трэба так, каб задалбацца

@k_ja_ra, ай, ну не то место, чтоб писать, что сказала директор. А родители , конечно, ничего не высказали. Когда они высказывались в выпускных классах

А поделитесь, плиз.
Наши (Московский район) пишут в БГПУ Танка, в БГУИРе пишут школы Первомайского района.
Неужели в Академии?

@k_ja_ra, да капец. Как ругались не родители. ( родители переваривали информацию). У нас же пешком до бнту, где думали, все будет

Назад
Сверху