Но нашим уже директор сказал, что им, как уже сдавшим экзамены, поступать не надо будет.
смела. Пра будучы анансаваны агульнанацыянальны экзамен ваш дырэктар забыў? І ўвогуле, як вы сабе ўяўляеце розныя ўмовы паступлення дзяцей аднаго класа, калі ў гэты клас дабяруць прапісачных? Так і напішуць, хто прыйшоў па прапісцы - здае ўступныя экзамены, асаттнія- ідуць так? Я малюся, каб хаця б старэйшая ў наступным годзе праскочыла. І тое сумняюся. Бо ўжо сёлета тэарэтычна ў гімназіях могуць апынуцца дзеці па прапісцы і без экзаменаў. А ўжо праз тры гады...
вот помню, что было. Только не помню - один год или два. У профиля добавочные часы профильных предметов, а у непрофильного один день выделялся на это не-пойми-что.
ага, ну значыць, нічога новага. Я глянула: у старых навучальных планах УПК не стаяла. Цяпер яго ў выглядзе 6 гадзін занеслі. Каб не сачкавалі, відаць.
Таксама цікава глянуць "усяго гадзін". У профільных класах гадзін 31, у звычайных- 33. Раней у звычайных было - 27. Адсюль раблю выснову - гэтыя 6 гадзін будуць толькі ў няпрофільных класах. У прынцыпе гэта і анансавалася мінадукацыі. Пасля 9-га класа лепшыя і ахвотныя вучацца на падвышаным узроўні, астатнія - набываюць рабочую спецыяльнасць.)
что то меня накрыло (((( Не ожидала что все зайдет настолько далеко в стремлении все сломать (((
ды ладна. А вы ўсё працягвалі верыць, што вось цяпер нарэшце школы зажывуць? Ага, тры разы. Яшчэ паўзгадваюць мамы дзяцей са школ часы, калі гімназіі былі...
Завуч сказала, что, в соответствии с новым учебным планом, в базовой подгруппе труды будут, в профильной - нет.
а, ну вось.) Як я і думала.)