Есть такая мысльИ мама, проверяя домашку, подтягивается
Tanz,спасибо. И почем цена вопроса?
имя-как-имя,круто.
Спасибо всем ответившим.
--------------------
Цену увидела. 3,5 млн в год. Вполне подъемно. Там занятия два раза в неделю?
Есть такая мысльИ мама, проверяя домашку, подтягивается
Дык чым прафарыентацыя дапамогай?
З задавальненнем.)могу и я присоединиться к вашей с имя-как-имя встрече
Прыкольна.) Мне падавалася, самому чэлу бачней.) Ці ён сам не ведае, што для яго лепей?Человеку лучше ходить на работу с 8 до 17 или иметь свободный график..
как то не нашла я там ничего по поводу внешнего видаЧто она ходит в черных джинсах и светлой клетчатой рубашке и покрасила волосы в вишневый цвет?
Если без опыта, то может и не знать.Ці ён сам не ведае, што для яго лепей?
+100500Если без опыта, то может и не знать.
У сэнсе, без досведу абодвух відаў графіка працы? Ну...можа і так.Если без опыта, то может и не знать.
Ткните носом,плиз-где можно пройти эту профориентацию.
на момант заканчэння школы я лічыла, што працаваць з людзьмі - цікава, а з паперкамі - сумна.
Ага. Спытай. Цікава.) Мяркую, там іспанскай не было па азначэнні. З верагоднасцю 99.9%.![]()
Бач ты. Здзіўленая, папраўдзе.)Была як раз іспанская
имя-как-имя, я чамусьці думаю, што прайдзі ты такі тэст на момант заканчэння школы, ён якраз тваю цікавасць да працы з людзьмі на той момант і паказаў бы.
Так. Але я нават не пра прымітыўныя пытанні.) Хаця, мажліва, у мяне зусім няправільныя ўяўленні пра тэсты гэтыя.)))тэсты не павінныя быць настолькі прымітыўнымі, каб было відавочна, як трэба адказаць на пытанне, каб прачытаць у выніку пра сябе тое, што хочацца прачытаць
Это не ко мне, это к ВладыкеВось толькі...як гэта з прафарыентацыяй звязана?
стопудово. Человек в 15 лет редко точно знает, чего хочет, куда хочет, что может.Если без опыта, то может и не знать.
а я бы в идеале не хотела плясать от имеющихся вариантовПа мне гэта моманты, якія нашмат пазней жыццём вызначаюцца. Якія варыянты ўладкавання на працу будуць ці наадварот, НЕўладкавання, а проста свабодным мастаком, ну і г.д.
Але, баюся, давядзецца тым не менш. Ну калі ў цябе схільнасць не да мылаварэння, а да кіравання людзьмі, прыкладам.а я бы в идеале не хотела плясать от имеющихся вариантов