Школьные будни. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
я тебя не узнала
Гэта я проста ў вобразе.))) Ну разумееш.)))))))))) Трэба ж адпавядаць.)))

CTEPBA, ды нічога.))) Чарговы спосаб адносна законнага ад'ёму грошай.))))

Падручнікі і дзёньнікі (звычайныя) - гэта не дадатковая літаратура
Вось! І я пра тое. ДАДАТКОВАЯ. Таму і няма яе ў кожнай краме канцтавараў. А ў кніжным - так, ёсць напэўна. Толькі я дзённікі звычайна ў канцтаварах купляю, там і гляджу, адпаведна. Таму і не бачыла.
А гэты , спецыяльны, проста не шукала ніколі.
Нам цэнтралізавана купілі 2 гады таму. І амаль упэўненая, што і сёлета так сама закупаць будуць.

Дневники по стандарту есть и на русском языке.
А? Так?
О як...
а я думала, дакладней, так зразумела з размоваў год таму, што стандарт толькі белмоўны.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Вось! І я пра тое. ДАДАТКОВАЯ. Таму і няма яе ў кожнай краме канцтавараў. А ў кніжным - так, ёсць напэўна.
Ну да))) Гэта такі нюанс, што шукаць лепей ў кніжных.
Хаця мне чамусьці падаецца, калі граматны чалавек(маркетоляг?) фармірууе сьпіс таго, што неабходна з канцтавараў заказаць для продажу ў яго краме, то былі б там і дзёньнічкі, і іншыя рэчы

k_ja_ra

Well-known member
Так что ничего крамольного в нем, в принципе, нет.
Дык так. Вось толькі пытанне, што крамольнага ў звычайным дзённіку, калі адзнакаў туды не ставіць?

Рытарычнае пытанне, ага...

в самой школе больше изымут
Ну гэта само сабой.)))

Morgenstern

Well-known member
В Академкниге были эти самые дневнички аж в четырёх разных обложках по 14,900. Содержанием не отличались. Из них один на бел.мове "Мой штодзённик" вроде назывался по 18,900. Своей дочке покупала 12 августа.

Imagination

Active member
Кьяра, теперь поняла, когда цену увидела! :) Нифига себе -- в 3 раза дороже. Интересно почему?
Кстати, сзади написано, что "дневничек" -- это учебное пособие. О как!

скорее всего у вас на собрании решат всем закупать централизованно. В Академкниге вроде многие покупали.

а я думала, дакладней, так зразумела з размоваў год таму, што стандарт толькі белмоўны.
Я на гэтым тыднi купляла для 3 кл. i мне сказалi, што на рус. мове скончылicя (купiла на бел.). Выходзiць, дзённiкi бываюць на абедзьвух мовах.

Последнее редактирование:

CTEPBA

drama queen off
Юлллса, для русскоязычных и белорусскоязычных школ, собственно :)

k_ja_ra

Well-known member
дзевы, я ўжо баюся пісаць...але шэптам...я рускамоўных дзённікаў і не бачыла ні разу за апошнія пару гадоў.)))
Але так, я штодня ў канцтавары не хаджу.:))

для русскоязычных и белорусскоязычных школ, собственно
Угу. Толькі яны колькасць таго і другога пераблыталі, мяркуючы па ўсім. Бо колькасць рускамоўных дзённікаў з колькасцю белмоўных школ/класаў якраз недзе параўнальная, думаю.))))

vselennaya

Звезда в ШОКЕ
Что-то я отстала от темы :).
Девочки, подскажите, пожалуйста, нужен ли детям во 2-м классе портфель/рюкзак :)?
1-й класс отходили с папочками (книги и тетради для домашних заданий), а насчёт 2-го я не в курсе, как-то вылетело из головы ))).

Divinka

POWERPUFF GIRL
Девочки, к 5-му классу справка нужна?

Учитывая, что мы делали ее к экзаменам 3 мес назад?

Леи Мьёрр

New member
ой, тут люди есть :)
Подскажите, пожалуйста, кто знает, какие нормативы по чтению в конце второго класса? Какой там минимум?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху