А я не згодная.Зависть чрезвычайно разрушительна для самого ее автора и для Вселенной.
Сабе такога ж хочацца? Скубе, што ў мяне няма, я не магу, я не здольная?Как понять, завидую ли я?
Логікі не зразумела. Людзі лаюць за ўжо створанае, учыненае і па факце паскуднае. Прычым тут чаканні? Не кажучы ўжо пра зайздрасць.Мне на работе, да и в жизни, часто приходится слышать, как люди ругают правительство и ту страну, в которой живут. Тогда чего же хорошего они ждут от «плохого» государства? Вот они и получают то, что ожидают.
Некоторые видят только плохое, им все не так и не этак. Думаю, смысл в том, чтобы уметь видеть хорошее, ценить его.Людзі лаюць за ўжо створанае, учыненае і па факце паскуднае.
Так? А гэта як? Калі даходы і выдаткі аднолькавыя, то і колькасць грошай у выніку аднолькава ёсць ці няма.Это приблизительно как 2 семьи с одинаковыми доходами и тратами. Но в одной всегда есть деньги, а у другой всегда нет.
У кепскім? Ці проста ад кепскага адвярнуцца? Дык чым болей адварочвацца будзеш, тым, імхо, кепскае мае тэндэнцыю павялічвацца. ) І аднойчы адвярнуцца будзе няма куды.)Думаю, смысл в том, чтобы уметь видеть хорошее, ценить его.
не знаю... лично я абсолютно точно знаю когда завидую. тока вот не знаю какКак понять, завидую ли я?
составьте для себя программу избавления от нее.
Секрет в отношенииТак? А гэта як? Калі даходы і выдаткі аднолькавыя, то і колькасць грошай у выніку аднолькава ёсць ці няма.
Ці выдаткі такі розныя пры аднолькавым даходзе?![]()
ой, не згодная я...імхо, варта за кепскае лаяць, прызнаваць яго, а добрага чакаць, на яго спадзявацца і верыць. (с)![]()
думаю, да. То, что вы называете белой завистьюХаця, мажліва, рэч, як заўжды, у тэрміналогіі.
Па мне зайздрасць, калі яна другога варыянту, белага колеру, так бы мовіць, - такая рухацельная сіла. Наперад.
Не трэба яе пазбаўляцца, трэба яе ў станоўчае рэчышча накіроўваць.
Вось я дакладна ведаю, што ва многім мяне месцамі менавіта зайздрасць вядзе. Белая.
Т.е. у ребенка можно видеть и хорошие, и плохие качества. А у страны лишь плохие?Ці, па-вашаму, урад=дзіця?
Но я не буду винить лишь строителей. Это ведь мой выбор пал на них.А чё? Сценкі-та нішто сабе выглядаюць.)
При этом негатив на себя или на другого?я как Ека, тоже всегда знаю, что завидую.
ни на когоПри этом негатив на себя или на другого?
когда не улучшиться хочется в итоге, а просто сесть на место другого. Которому больше повезло, упало, подарилось. А мне, бедной, не упало.Как понять, завидую ли я?
хорошо, когда есть выбор, правда?Но я не буду винить лишь строителей. Это ведь мой выбор пал на них.
Вот, я про это. Видеть хорошее - это не значит не стремиться к лучшему и закрывать глаза на плохое. Я против того, чтобы видеть только плохое!Без стремления изменить жизнь.
Т.е. у ребенка можно видеть и хорошие, и плохие качества. А у страны лишь плохие?
лишь плохие?
А дзе было пра "толькі" і "адно"?только плохое!
А они могут существовать раздельно?Як звычайна. Краіна з урадам (дзяржавай) блытаецца. Спецом? Ці выпадкова?
![]()
Думаю, смысл в том, чтобы уметь видеть хорошее, ценить его.
Возможно, здесь мы друг друга не поняли.У кепскім? Ці проста ад кепскага адвярнуцца?
Э-э-э...ну ўрад прыходзіць і сыходзіць, а краіна застаецца.А они могут существовать раздельно?
Тут згодная.Мне не нравятся обобщения "плохая страна/государство/правительство". Да, плохого может быть больше, но я за конкретику.
это не про доходы или расходыТак? А гэта як? Калі даходы і выдаткі аднолькавыя, то і колькасць грошай у выніку аднолькава ёсць ці няма.
Ці выдаткі такі розныя пры аднолькавым даходзе?