ku_palinka
Active member
ku_palinka, Полина, а покажи изначальную планировку, какая будет после сдачи дома
во https://lh3.googleusercontent.com/-...D0%BD%D1%96%D1%80%D0%BE%D1%9E%D0%BA%D1%96.jpg
калідорчык патрэбны па законе, кабвыхад санвузла быў не ў жылы пакой ці кухню, а ў калідор, таму ў мяне ён і будзе, там яшчэ гаспадарчая шафа з пральнай машынайku_palinka, столько всего разместила! там на плане ванная большая, а на визуализации выделен коридорчик. как ты хочешь делать?
Там яшчэ каля стала ёсць шафа - убудаваная, таму і не заўважна. Можа, для ручнікоў і бялізны яшчэ ў ванну слупок які вапруклаааасс! Только гардеробная далеко от спальни, надо какой-то минимум вещей, наверное, как-то держать возле кровати, нет?
ku_palinka, красиво получилось! все-таки не передумала ,будете перепланировку делать?
и я ! и я! только мне вообще никаких дизайнов не хочется. я б в белый цвет стены покрасила, пол доска , и камин такой знаете с фресками....эхххх а ну и шкура медведя)))
Да, вельмі хочацца, але ня ведаю, што архітэрктар скажа, усё не магу да яго даехаць. А дзе вы дом будуеце?