держите себя в руках, сила воли + характер
Сообщение от Кьяра
_yuka_, я яе яшчэ колькі старонак таму скончыла. І пісала, у якім выпадку мажлівы працяг. Пакуль не мажлівы. ))))
Юка, я скончыла на тэму "пра здаровы сэнс", мажлівасці не аплачваць харчавання пры наведванні дзяржаўнага садка са звычайным (10.5 ці 12 гадзін) рэжымам працы і афіцыяльнага дазволу наведваць такі садок з 17.00 да 19.00.

)))) Будзьце ўважлівай, пліз.
А калі адказу на нязручнае пытанне няма - можна так і напісаць "адказу няма".)))))))))
Елена32, апошні раз, і я на тэму непрымання дзіця ў садок, бадай, з вамі таксама скончу. Ібо абсалютна бессэнсоўна з прычыны поўнай адсутнасці логікі ў вашых разважаннях і нежадання чуць.
Вас прымаюць, і збольшага я здагадваюся з якой прычыны. Некалькі чалавек у тэме напісалі, што іх у садок без папярэджвання не прынялі. Калі сыходзіць з вашай логікі, што садок не будзе рабіць таго, чаго нельга, ён адпаведна мае на гэта права.
Вашыя абавязкі роўна як абавязкі садка прапісаныя ў дамове. У якой напісана, што вы абавязаная пільнавацца рэжыму. Абавязку садку прымаць вас са спазненнем, асабліва, калі замоўленая харчаванне ўжо, там няма. (ну гэта з вашай жа логікі, што калі ў дамове няма ці недзе яшчэ - значыць і няма.)
Сад ад вас папярэджвання, калі вы так настойваеце, можа і не патрабаваць.

Гэта не ягоныя праблемы, калі што. Можаце не папярэджваць, але ЗА СВАЕ ГРОШЫ (вы не адказалі на пытанне, хто па-вашаму аплачвае харчаванне, калі вам пазначаюць "н" з вашых словаў, але харчаванне на вас штодня замаўляюць, а гэта важнае пытанне ) выхавацелька ці зава замаўляць харчаванне не будуць, вы парушылі умовы дамовы - і вас проста не прымуць у садок.
Па мне прасцей простага.
Пра нейкія прыватныя выпадкі - я не ў курсе, але варыянты асабістых дамоваў і выключэнняў дапускаю, раз, і па-другое, пісала, што тое, што так робяць (прыклад - даведка ў садок), не значыць, што так правільна згодна з НПА.
Пра турму ў курсе. Можаце не паўтарацца.

)))) Не паверыце, я таксама ў турме, ібо пільнуюся графіка, які мне ўсталёўвае працадаўца. Так, я магу калі-небудзь дамовіцца і адпрасіцца. Але калі здарыцца канфлікт, праўда будзе не на маім баку.
Усё. Як сказала Юка - далей сіла волі і х-р.

))) З пустога ў парожняе з вамі на тэму "прымання-непрымання" не працягваю.
Дзякуй за размову на гэтую тэму.