К основному содержимому

Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Опс. Новость про пианиста раньше видела, думала та же ссылка.

Сын знаменитого солиста группы "Битлз" Джона Леннона Шон Леннон не остался в стороне от происходящего на Евромайдане.
У себя на странице в Facebook он оппубликовал фото пианиста, который играл перед "Беркутом".
Фото он подписал: "Фото парня, который играет "Imagine" "Беркуту" в Украине, это круто!"

имя-как-имя, Нет, там просто парень играет на пианино на улице.

Поэтому все мною написанное - это из опыта общения с украинцами из центральной и Южной Украины.

Складывается впечатление, что "основная масса людей" на Евромайдане криминализирована и неправляема - это страшно. И это ни к чему прогрессивному привести не может
Мне понятна ваша позиция.
Есть такая пословица:Государево око глядит однобоко.

У сувязі з падзеямі, якія адбываюцца ў краіне, калектыў хакейнай каманды «Беркут-2» прыняў рашэнне змяніць назву клуба.
Пра гэта паведамляе сайт АХЛ (Аматарскай хакейнай лігі), дзе выступае кіеўская каманда.
Надалей клуб будзе выступаць пад назваю «Фенікс»

Мне понятна ваша позиция.

Swarovski, здорово:) Занятно то, что вы понимаете относительно моей позиции больше меня самой. Может разъясните мне мою позицию? Была бы очень признательна, а то я как-то сама еще не могу с ней определиться )))

Пословица, конечно, хороша, но не пойму, какое ко мне лично она имеет отношение?

Любопытно, зачем некоторые СМИ так делают?
Спявачка Ксенія Сітнік падтрымала Майдан

Чытаць цалкам http://nn.by/?c=ar&i=121576

.
Кстати, комменты под статьей очень показательны.
А вот страничка спявачки - и где оно?

Так это как - хлусня или нет?
Или "хлусня" - это только тогда, когда объективно существующее в упор не видится, как например с лозунгами про врагов?
Слава Украине - Героям Слава! Украина понад усе! Слава Нации - Смерть Врагам! Банду - геть!

Это в Киеве 1 декабря

Zoryana, я магу расцэньваць гэты пост і пытанні ў ім, як канец генеральнай паўзы і маўчанню?
Ці ваш пост зусім не мне адрасаваны насамрэч, бо ў ім няма ніку :))), і мне проста падалося?
Калі не падалося і паўза скончылася - я вам адкажу.
Калі падалося і пост не да мяне - то не.)

Я ўдакладняю адмыслова. Бо прыняла вашую прапанову аб паўзе і ўзаемным неабмеркаванні постаў адна адной.
Гэты ваш пост у межах такой дамовы расцэньваю, як адкрытую правакацыю.
Калі я адкажу - я парушу дадзенае слова не каментаваць вашых постаў, калі прамаўчу - я як бы пагаджаюся з тым, што вы напісалі.
Вы здаяце сабе справу, што вы робіце гэтым постам?

Карацей: паузе канец, ці не?

k_ja_ra, это скорее недоуменный возглас ))) Но можно расценивать и как цезуру, не возражаю ))) Хотите "як адкрытую правакацыю" (с) - клск. Т.е. я за любое толкование, такое, какое посчитаете для себя возможным:)))

паузе канец, ці не?
Канец)))
А "мірнаму пагадненню" - канец ці не?:)

Просто о вранье про лозунг о врагах ответа так и не последовало. И как нужно было трактовать молчание - как признание того, что не хлусня про лозунг в ссылке? Или как-то иначе?

Спявачка Ксенія Сітнік
А я как-то случайно совсем недавно то ли читала,то ли слушала интервью с мамой Ксении Ситник и мама говорила о том,что Ксения больше не занимается пением,он пошла по совершенно другому пути и пение ее больше не интересует.

Ксения больше не занимается пением
В статье написано, что она сейчас учится на журналиста в Праге. На сцене ее не видно, это да.
Меня удивляет, зачем об этом и так писать уважающему себя интернет-изданию? Как потешно в одном комменте написано (не удержусь, процитирую):
НАВІНА ! НАВІНА ! Бабка Ганна з в. Забалоцце таксама,
як і іншыя яе аднавяскоуцы,актыуна падтрымлівае майдан-кляне нехрысцяу

Это в Киеве 1 декабря
Ой,это ж на бульваре Шевченко! Мы там жили,когда последний раз были в Киеве,так странно видеть эту картинку...

Как потешно в одном комменте написано
Да)))Подмечено точно-часто так и бывает)

Выдатна.
Тады адказваю.
Па пунктах.
Сорі загадзя, калі атрымаецца доўга.
зачем некоторые СМИ так делают?
Падазраю, каб дадаць сабе рэйтынгу.
Падобныя з дазволу сказаць артыкулы павагі не выклікаюць.
Але яшчэ большую непавагу выклікаюць тыя, хто займаецца перапостам падобнага.
Хлусні там няма. Там ёсць увага да пустога месца і нібыта медыйнай асобы, прычым ні першае, ні другая гэтай увагі нявартыя.

Далей, пра ворагаў.
Паўтаруся, першыя ж кадры вашага фільма - ХЛУСНЯ.
Бо дэвіза, які параўноўваецца з заклікам "аллах акбар" "слава героям - смерть врагам" НЯМА. Калі ўжо так зацята вывучалася аўтарамі пытанне, каб праводзіць паралелі і рабіць высновы аб хар-ры падзей ва Ўкраіне, пэўна ж можна было пацікавіцца дэвізам, які гучыць там ПАЎСЮЛЬ. Пачынаючы ад вуліц, і заканчваючы кавярнямі і метро.
І гучыць ён наступным чынам: "Слава Украіне, героям слава".
Пра ворагаў ёсць, як аказалася, па тэксце ў больш разгорнутым варыянце дэвізу, які яшчэ пастарацца пачуць трэба. Я цягам 2-х дзён прысутнасці у непасрэднай блізкасці ад еўрамайдану і на ім не чула ні разу.
Да таго ж, ворагі - гэта не палова насельніцтва Ўкраіны. А тыя, хто хоча Ўкраіне зла.
Мне дзіўна, што даводзіцца тлумачыць такія відавочныя рэчы "няглупай жанчыне" (с).
А пачуць...вы беркут паслухайце. Там не толькі пра ворагаў, думаю, пачуеце.
Ну і пра спрэс экстрэмістаў на Майдане, мяркую, таксама ўсё ясна.

Гэта што да хлусні.
Зараз што да астатняга.
Я ўзяла назад свае словы, сказаныя ў ваш адрас аднойчы. Я прашу прабачэння за іх.
Але я скажу іншыя. Пад якімі падпісваюся ў здаровым розуме і цвярозай памяці.

Я не паважаю вас. Я пагарджаю вамі. Вамі, як нікам.
Я страчваю веру ў нікі, але працягваю верыць у людзей. І шчыра спадзяюся, што вобраз і маска, якую вы дэманструеце тут, не мае нічога агульнага з чалавекам, жывым чалавекам, які па той бок экрана.
Іначай...іначай...гэта няможна проста, каб так было.
Але я адмаўляюся шукаць і выкалупваць гэтае жывое за нікам Zoryana. Я зміраюся нарэшце з тым, што гэта проста немагчыма, відаць.
І рэч не ў іншых поглядах. Рэч у ВАС. Вашых метадах, вашай беспрынцыпнасці, вашай безадказнасці і адсутнасцю ўсялякіх маральных межаў.

Я публічна, не ў прываце, адмаўляюся адказваць вам болей.
Да таго моманту, пакуль так жа публічна не скажу адваротнага.
Таму любы ваш пост з узгадваннем майго ніка, ці маіх словаў, ці маіх цытат, прашу расцэньваць як правакацыю з вашага боку. Правакацыю, бо я не буду мець магчымасці вам адказаць.
Так што не наракайце потым, калі што.
Выбар, што пісаць і як, за вамі.

На гэтым бывайце, Zoryana.

Падазраю, каб дадаць сабе рэйтынгу.
Падобныя з дазволу сказаць артыкулы павагі не выклікаюць.
Это точно.
Как сейчас помню. 20 декабря 2010 года. Включаю БТ. И там Ирина Дорофеева нежным голосом, заламывая руки, причитает: "Ах, какой ужас! Вандалы! Покусились!" Потом еще какая-то баба Зина из белтусовки. А казалось бы, госканал, БТ... Ай-ай-ай...

нібыта медыйнай асобы
Хорошая девочка. На корпоративах отрабатывала на 100% (без контекста). Заработала и уехала. Очень хорошая девочка.

Я ўзяла назад свае словы, сказаныя ў ваш адрас аднойчы. Я прашу прабачэння за іх.
Але я скажу іншыя. Пад якімі падпісваюся ў здаровым розуме і цвярозай памяці.

Я не паважаю вас. Я пагарджаю вамі. Вамі, як нікам.
Я страчваю веру ў нікі, але працягваю верыць у людзей. І шчыра спадзяюся, што вобраз і маска, якую вы дэманструеце тут, не мае нічога агульнага з чалавекам, жывым чалавекам, які па той бок экрана.
Іначай...іначай...гэта няможна проста, каб так было.
Але я адмаўляюся шукаць і выкалупваць гэтае жывое за нікам Zoryana. Я зміраюся нарэшце з тым, што гэта проста немагчыма, відаць.
І рэч не ў іншых поглядах. Рэч у ВАС. Вашых метадах, вашай беспрынцыпнасці, вашай безадказнасці і адсутнасцю ўсялякіх маральных межаў.

Я публічна, не ў прываце, адмаўляюся адказваць вам болей.
Да таго моманту, пакуль так жа публічна не скажу адваротнага.
Таму любы ваш пост з узгадваннем майго ніка, ці маіх словаў, ці маіх цытат, прашу расцэньваць як правакацыю з вашага боку. Правакацыю, бо я не буду мець магчымасці вам адказаць.
Так што не наракайце потым, калі што.
Выбар, што пісаць і як, за вамі.

На гэтым бывайце, Zoryana.

k_ja_ra, браво! :clapping:Так эффектно!
Несмотря на ваше предупреждение я, тем не менее, отвечу - чаму не? ))) Можете расценивать мои посты как хотите - по-вашему желанию, то есть как вам будет удобно. Вы можете отвечать мне или нет, включать мой ник в список игнорирования или не включать - как считаете нужным, по вашему усмотрению. Я не обижусь, если вы не будете комментировать мои посты, и не обижусь, если будете. Вы же знаете, я весьма спокойно отношусь к таким моментам вообще, и позитивно отношусь к вам, несмотря на все различие наших взглядов, позиций и пр.
Но в свою очередь я оставляю за собой право комментировать те посты, которые сочту необходимым, ок? Как вы абсолютно правильно заметили, выбор, что мне писать и как, остается за мной :)
Не прощаюсь, Кьяра, потому что "долгие проводы - лишние слезы", как говорится :)))
k_ja_ra написал(а):
Не говорите мне "прощай",-
Я это слово ненавижу,
Я вас нисколько не обижу,
Руки коснувшись невзначай.
Не говорите мне "прощай",
Не верю я что вы бездушны,
Мне ничего от вас не нужно -
Не говорите мне "прощай". (с)

Солнцева, почему Д*Артаньян,а песня из "Собака на сене"?

першыя ж кадры вашага фільма - ХЛУСНЯ
ну, во-первых, это не мой фильм. Во-вторых, это совершенно не хлусня, как выяснилось. И в-третьих, судя по вашему посту ролик вы не смотрели, но вывод о его содержании сделали - умнО, не так ли?

Zoryana, а чё за фильм?Дайте,пжлст,ссылочку,если не сложно.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху