- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
имя-как-имя
Well-known member
Опс. Новость про пианиста раньше видела, думала та же ссылка.
Сын знаменитого солиста группы "Битлз" Джона Леннона Шон Леннон не остался в стороне от происходящего на Евромайдане.
У себя на странице в Facebook он оппубликовал фото пианиста, который играл перед "Беркутом".
Фото он подписал: "Фото парня, который играет "Imagine" "Беркуту" в Украине, это круто!"
http://www.pravda.com.ua/rus/photo-video/2014/01/25/7011272/
Ни обсуждать, ни комментировать не буду. Просто ссылки.
Ни обсуждать, ни комментировать не буду. Просто ссылки.
имя-как-имя
Well-known member
Еще экстремист, вернее экстремистка )
Да тут как минимум самоуправство
Мне понятна ваша позиция.Поэтому все мною написанное - это из опыта общения с украинцами из центральной и Южной Украины.
Складывается впечатление, что "основная масса людей" на Евромайдане криминализирована и неправляема - это страшно. И это ни к чему прогрессивному привести не может
Есть такая пословица:Государево око глядит однобоко.
имя-как-имя
Well-known member
У сувязі з падзеямі, якія адбываюцца ў краіне, калектыў хакейнай каманды «Беркут-2» прыняў рашэнне змяніць назву клуба.
Пра гэта паведамляе сайт АХЛ (Аматарскай хакейнай лігі), дзе выступае кіеўская каманда.
Надалей клуб будзе выступаць пад назваю «Фенікс»
Пра гэта паведамляе сайт АХЛ (Аматарскай хакейнай лігі), дзе выступае кіеўская каманда.
Надалей клуб будзе выступаць пад назваю «Фенікс»
Мне понятна ваша позиция.
Swarovski, здорово
Пословица, конечно, хороша, но не пойму, какое ко мне лично она имеет отношение?
Любопытно, зачем некоторые СМИ так делают?
А вот страничка спявачки - и где оно?
Так это как - хлусня или нет?
Или "хлусня" - это только тогда, когда объективно существующее в упор не видится, как например с лозунгами про врагов?
Это в Киеве 1 декабря
Кстати, комменты под статьей очень показательны.
А вот страничка спявачки - и где оно?
Так это как - хлусня или нет?
Или "хлусня" - это только тогда, когда объективно существующее в упор не видится, как например с лозунгами про врагов?
Слава Украине - Героям Слава! Украина понад усе! Слава Нации - Смерть Врагам! Банду - геть!
Это в Киеве 1 декабря
Zoryana, я магу расцэньваць гэты пост і пытанні ў ім, як канец генеральнай паўзы і маўчанню?
Ці ваш пост зусім не мне адрасаваны насамрэч, бо ў ім няма ніку
)), і мне проста падалося?
Калі не падалося і паўза скончылася - я вам адкажу.
Калі падалося і пост не да мяне - то не.)
Я ўдакладняю адмыслова. Бо прыняла вашую прапанову аб паўзе і ўзаемным неабмеркаванні постаў адна адной.
Гэты ваш пост у межах такой дамовы расцэньваю, як адкрытую правакацыю.
Калі я адкажу - я парушу дадзенае слова не каментаваць вашых постаў, калі прамаўчу - я як бы пагаджаюся з тым, што вы напісалі.
Вы здаяце сабе справу, што вы робіце гэтым постам?
Карацей: паузе канец, ці не?
Ці ваш пост зусім не мне адрасаваны насамрэч, бо ў ім няма ніку
Калі не падалося і паўза скончылася - я вам адкажу.
Калі падалося і пост не да мяне - то не.)
Я ўдакладняю адмыслова. Бо прыняла вашую прапанову аб паўзе і ўзаемным неабмеркаванні постаў адна адной.
Гэты ваш пост у межах такой дамовы расцэньваю, як адкрытую правакацыю.
Калі я адкажу - я парушу дадзенае слова не каментаваць вашых постаў, калі прамаўчу - я як бы пагаджаюся з тым, што вы напісалі.
Вы здаяце сабе справу, што вы робіце гэтым постам?
Карацей: паузе канец, ці не?
k_ja_ra, это скорее недоуменный возглас ))) Но можно расценивать и как цезуру, не возражаю ))) Хотите "як адкрытую правакацыю" (с) - клск. Т.е. я за любое толкование, такое, какое посчитаете для себя возможным
))
А "мірнаму пагадненню" - канец ці не?
Просто о вранье про лозунг о врагах ответа так и не последовало. И как нужно было трактовать молчание - как признание того, что не хлусня про лозунг в ссылке? Или как-то иначе?
Канец)))паузе канец, ці не?
А "мірнаму пагадненню" - канец ці не?
Просто о вранье про лозунг о врагах ответа так и не последовало. И как нужно было трактовать молчание - как признание того, что не хлусня про лозунг в ссылке? Или как-то иначе?
А я как-то случайно совсем недавно то ли читала,то ли слушала интервью с мамой Ксении Ситник и мама говорила о том,что Ксения больше не занимается пением,он пошла по совершенно другому пути и пение ее больше не интересует.Спявачка Ксенія Сітнік
В статье написано, что она сейчас учится на журналиста в Праге. На сцене ее не видно, это да.Ксения больше не занимается пением
Меня удивляет, зачем об этом и так писать уважающему себя интернет-изданию? Как потешно в одном комменте написано (не удержусь, процитирую):
НАВІНА ! НАВІНА ! Бабка Ганна з в. Забалоцце таксама,
як і іншыя яе аднавяскоуцы,актыуна падтрымлівае майдан-кляне нехрысцяу
Ой,это ж на бульваре Шевченко! Мы там жили,когда последний раз были в Киеве,так странно видеть эту картинку...Это в Киеве 1 декабря
Да)))Подмечено точно-часто так и бывает)Как потешно в одном комменте написано
Выдатна.Канец
Тады адказваю.
Па пунктах.
Сорі загадзя, калі атрымаецца доўга.
Падазраю, каб дадаць сабе рэйтынгу.зачем некоторые СМИ так делают?
Падобныя з дазволу сказаць артыкулы павагі не выклікаюць.
Але яшчэ большую непавагу выклікаюць тыя, хто займаецца перапостам падобнага.
Хлусні там няма. Там ёсць увага да пустога месца і нібыта медыйнай асобы, прычым ні першае, ні другая гэтай увагі нявартыя.
Далей, пра ворагаў.
Паўтаруся, першыя ж кадры вашага фільма - ХЛУСНЯ.
Бо дэвіза, які параўноўваецца з заклікам "аллах акбар" "слава героям - смерть врагам" НЯМА. Калі ўжо так зацята вывучалася аўтарамі пытанне, каб праводзіць паралелі і рабіць высновы аб хар-ры падзей ва Ўкраіне, пэўна ж можна было пацікавіцца дэвізам, які гучыць там ПАЎСЮЛЬ. Пачынаючы ад вуліц, і заканчваючы кавярнямі і метро.
І гучыць ён наступным чынам: "Слава Украіне, героям слава".
Пра ворагаў ёсць, як аказалася, па тэксце ў больш разгорнутым варыянце дэвізу, які яшчэ пастарацца пачуць трэба. Я цягам 2-х дзён прысутнасці у непасрэднай блізкасці ад еўрамайдану і на ім не чула ні разу.
Да таго ж, ворагі - гэта не палова насельніцтва Ўкраіны. А тыя, хто хоча Ўкраіне зла.
Мне дзіўна, што даводзіцца тлумачыць такія відавочныя рэчы "няглупай жанчыне" (с).
А пачуць...вы беркут паслухайце. Там не толькі пра ворагаў, думаю, пачуеце.
Ну і пра спрэс экстрэмістаў на Майдане, мяркую, таксама ўсё ясна.
Гэта што да хлусні.
Зараз што да астатняга.
Я ўзяла назад свае словы, сказаныя ў ваш адрас аднойчы. Я прашу прабачэння за іх.
Але я скажу іншыя. Пад якімі падпісваюся ў здаровым розуме і цвярозай памяці.
Я не паважаю вас. Я пагарджаю вамі. Вамі, як нікам.
Я страчваю веру ў нікі, але працягваю верыць у людзей. І шчыра спадзяюся, што вобраз і маска, якую вы дэманструеце тут, не мае нічога агульнага з чалавекам, жывым чалавекам, які па той бок экрана.
Іначай...іначай...гэта няможна проста, каб так было.
Але я адмаўляюся шукаць і выкалупваць гэтае жывое за нікам Zoryana. Я зміраюся нарэшце з тым, што гэта проста немагчыма, відаць.
І рэч не ў іншых поглядах. Рэч у ВАС. Вашых метадах, вашай беспрынцыпнасці, вашай безадказнасці і адсутнасцю ўсялякіх маральных межаў.
Я публічна, не ў прываце, адмаўляюся адказваць вам болей.
Да таго моманту, пакуль так жа публічна не скажу адваротнага.
Таму любы ваш пост з узгадваннем майго ніка, ці маіх словаў, ці маіх цытат, прашу расцэньваць як правакацыю з вашага боку. Правакацыю, бо я не буду мець магчымасці вам адказаць.
Так што не наракайце потым, калі што.
Выбар, што пісаць і як, за вамі.
На гэтым бывайце, Zoryana.
Это точно.Падазраю, каб дадаць сабе рэйтынгу.
Падобныя з дазволу сказаць артыкулы павагі не выклікаюць.
Как сейчас помню. 20 декабря 2010 года. Включаю БТ. И там Ирина Дорофеева нежным голосом, заламывая руки, причитает: "Ах, какой ужас! Вандалы! Покусились!" Потом еще какая-то баба Зина из белтусовки. А казалось бы, госканал, БТ... Ай-ай-ай...
Хорошая девочка. На корпоративах отрабатывала на 100% (без контекста). Заработала и уехала. Очень хорошая девочка.нібыта медыйнай асобы
Я ўзяла назад свае словы, сказаныя ў ваш адрас аднойчы. Я прашу прабачэння за іх.
Але я скажу іншыя. Пад якімі падпісваюся ў здаровым розуме і цвярозай памяці.
Я не паважаю вас. Я пагарджаю вамі. Вамі, як нікам.
Я страчваю веру ў нікі, але працягваю верыць у людзей. І шчыра спадзяюся, што вобраз і маска, якую вы дэманструеце тут, не мае нічога агульнага з чалавекам, жывым чалавекам, які па той бок экрана.
Іначай...іначай...гэта няможна проста, каб так было.
Але я адмаўляюся шукаць і выкалупваць гэтае жывое за нікам Zoryana. Я зміраюся нарэшце з тым, што гэта проста немагчыма, відаць.
І рэч не ў іншых поглядах. Рэч у ВАС. Вашых метадах, вашай беспрынцыпнасці, вашай безадказнасці і адсутнасцю ўсялякіх маральных межаў.
Я публічна, не ў прываце, адмаўляюся адказваць вам болей.
Да таго моманту, пакуль так жа публічна не скажу адваротнага.
Таму любы ваш пост з узгадваннем майго ніка, ці маіх словаў, ці маіх цытат, прашу расцэньваць як правакацыю з вашага боку. Правакацыю, бо я не буду мець магчымасці вам адказаць.
Так што не наракайце потым, калі што.
Выбар, што пісаць і як, за вамі.
На гэтым бывайце, Zoryana.
k_ja_ra, браво! :clapping:Так эффектно!
Несмотря на ваше предупреждение я, тем не менее, отвечу - чаму не? ))) Можете расценивать мои посты как хотите - по-вашему желанию, то есть как вам будет удобно. Вы можете отвечать мне или нет, включать мой ник в список игнорирования или не включать - как считаете нужным, по вашему усмотрению. Я не обижусь, если вы не будете комментировать мои посты, и не обижусь, если будете. Вы же знаете, я весьма спокойно отношусь к таким моментам вообще, и позитивно отношусь к вам, несмотря на все различие наших взглядов, позиций и пр.
Но в свою очередь я оставляю за собой право комментировать те посты, которые сочту необходимым, ок? Как вы абсолютно правильно заметили, выбор, что мне писать и как, остается за мной
Не прощаюсь, Кьяра, потому что "долгие проводы - лишние слезы", как говорится
k_ja_ra написал(а):Не говорите мне "прощай",-
Я это слово ненавижу,
Я вас нисколько не обижу,
Руки коснувшись невзначай.
Не говорите мне "прощай",
Не верю я что вы бездушны,
Мне ничего от вас не нужно -
Не говорите мне "прощай". (с)
ну, во-первых, это не мой фильм. Во-вторых, это совершенно не хлусня, как выяснилось. И в-третьих, судя по вашему посту ролик вы не смотрели, но вывод о его содержании сделали - умнО, не так ли?першыя ж кадры вашага фільма - ХЛУСНЯ
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: