Частные школы и гимназии Минска

bousinka

Well-known member
FialCa, получается, так. И получается, что школа Григорьева не является официальным учреждением образования.

FialCa

Well-known member
Вот бы ещё увидеть официальную информацию с МинОбра, какие частные учреждения официально зарегистрированы как школы.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
FialCa, дык там да, куды я вас накіравала, ёсьць пералік.
Але там да мая 2018 звесткі

Последнее редактирование:

Лучик

Well-known member
Поэтому и не набирали 9 классы, так как им нужно аттестат выдавать, а пока не имеют права

Watch and wait

Well-known member
А какая разница есть аккредитация или нет? Лицей Я. Коласа выпускает детей и успешно уде много лет,да аттестует другое учебное заведение,но образование все равно великолепное.

FialCa

Well-known member
Для меня это было важной составляющей выбора частной школы: чтобы ребёнка оценивали те люди, которые его учат, а не те, которые его впервые видят, образно говоря.

k_ja_ra

Well-known member
FialCa, як дзіцяці вучыцца? Падабаецца? Прывыкла? Вы задаволеная? Мінусы, плюсы?
не шкадуеце? а дзіцё?
гэты працэс атэстацыі як праходзіць? Не моцна напружвае неабходнасць камусьці там штосьці там здаваць? Ці гэта такі фармальны момант, а на справе дзяцей проста ацэньваюць уласныя настаўнікі? Як вырашаецца пытанне з любімымі фізрамі і трудамі? У сэнсе як і па чым іх вам ацэньваюць? Паспяховасць дзіцяці ў балах у параўнанні са школай як? Пра ўзровень ведаў не пытаю.) Спадзяюся, па змоўчанні ён мог толькі палепшыцца.)

katia-ka

Kitoks Pasaulis
А какая разница есть аккредитация или нет? Лицей Я. Коласа выпускает детей и успешно уде много лет,да аттестует другое учебное заведение,но образование все равно великолепное.

Калі коласаўскія дзеці пажадаюць мець беларускі атэстат, яны мусяць здаваць экстэрнат.

FialCa

Well-known member
k_ja_ra, я все пытаюсь сесть за комп, собраться с мыслями и написать отзыв :) с телефона не очень удобно много писать, обещаю вам ответить завтра или в субботу)

FialCa

Well-known member
Ivetta, завтра пятница, напоминаю вам спросить в вашей школе, как они без аккредитации ставят оценки.

Watch and wait

Well-known member
Калі ў гэтым годзе праблемы з партнёрам не вырашыліся і яны, як вы пішаце, здолелі дамовіцца з мінскай гімназіяй, то адкуль у іх возьмецца польскі атэстат. Будзе беларускі.
я честно,не совсем в курсе,поэтому не буду говорить как должно быть.

Сверху