Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
сайта "Империя",
О!!!
Якраз пра Імперыю:
http://nn.by/?c=ar&i=126343

Вельмі каларытны што аўтар сайта, што сам сайт.

І дарэчы было наадварот якраз.)))
Спачатку быў тэкст, а прачытаўшы яго, стала ясна, з якога ён сайта.

А калі паглядзець пра аўтараў і дзеля чаго сайт створаны, то робіцца ясна, што не памыліўся ў ацэнках.

Igra

БЫТИЕ
себя как человека. малая ценность человека, бОльшая ценность государства.
Не очень понятно.Можно расширить?

А калі паглядзець пра аўтараў і дзеля чаго сайт створаны
И ради чего?

А в жж цитата Басаева и дальше про мразей-кацапов ради чего?

k_ja_ra

Well-known member
То низкий уровень себялюбия,то имперские замашки
Дык адно наўпрост з другім звязана.
Жыццё нічога не каштавала ў рускіх заўжды.
Нават цяперашні кіраўнік БПЦ пра гэта гаварыў, так жа? :)
Нічога не значыў той кавалачак зямлі, якім валодаеш, бо зямлі было дафіга!
Таму рускія на парадак пазней за суседзяў засвоілі сістэму трохполля. Ім не трэба яна была. Яны проста кідалі выраджаную зямлю і ішлі далей.
Адчуванне бясконцасці зямлі, краіны - гэта рускае. І чым болей тым лепей - таксама іх.
Гэта разумныя людзі пішуць. Гэта асаблівасці нацыі.
Тыя ж беларусы не такія. Тыя трымаліся за сваё мясцовае і тутэйшае да апошняга. І ўсё адно было збольшага, хто "зверху". Галоўнае я і мая хата з зямлёй.
Гераізм і падобнае не ўласцівы беларусам.

Marisol

Active member
А русская кровь никем не считается.
И прежде всего, самими русскими.
Все эти басаевы в России - хозяева жизни. Им слово сказать боятся. А Путин руку пожимает и дотации дает Кадырову, который в свое время убивал русских военных. И совесть не мучает ни того, ни другого:)))

Igra

БЫТИЕ
Аааа,сразу не подумала!А может это реклама империи на нн:))) А то как бы узнали,что теперь и в РБ?

Igra

БЫТИЕ
Спачатку быў тэкст, а прачытаўшы яго, стала ясна, з якога ён сайта.
Да,вам не понравилось,что католичество в РБ связано с пропольскими настроениями)Этому надо было найти срочное опровержение,вот оно и нашлось-сайт империя)))А если бы не название сайта,то что и сказать?Ведь
убери подпись, и не будет таких сиюминутных возмущений. Потому что пропадет сиюминутное мерило и придется вдуматься в смысл.

k_ja_ra

Well-known member
Я ленивая ходить па спасылках)особенно,когда там нн
Для цябе:
Imperiya.by — сайт, створаны публіцыстам Юрыем Баранчыкам. Ён раней працаваў у Адміністрацыі прэзідэнта Беларусі. Баранчык займае пазіцыю непрымання дзейнай улады РБ, лічачы яе недастаткова вернай Расіі.

Сайт асвятляе беларускія, а таксама міжнародныя падзеі з расійскіх, імперскіх пазіцый. На сайце друкуюцца адыёзныя дзеячы, кшталту Андрэя Герашчанкі, якія адмаўляюць беларускую дзяржаўнасць.

Сайт «Імперыя» блізкі да расійскага regnum.ru, створанага для абслугоўвання расійскіх задач у СНД. Некалькі апошніх гадоў рэдактар «Імперыі» Юрый Баранчык жыве ў Маскве. Цяпер ён стварыў там «Інстытут інфармацыйных войнаў».

У беларускім інтэрнэце пісалася, што стваральнікі «Імперыі» шукалі падтрымкі ў расійскім пасольстве.

Atex

Active member
Солнцева, чего-то ты там понаправла в своих сообщениях, я когда первый раз читала там был другой текст. Сейчас перечитываю вообще другие сообщения.
Может как-то договоримся все-таки писать наново? а не стирать? а то получается что есть мой ответ, но непонятно к какому вопросу он приплетен, потому что того вопроса твоего уже нет... я уже пожалуй не буду возвращаться и отвечать на вновь появившийся текст.

k_ja_ra

Well-known member
Да,вам не понравилось,что католичество в РБ связано с пропольскими настроениями
Не. Там лухта па тэксце, і тыповы лейтматыў "паўсюль ворагі Расіі".
Таму і службы каталіцкія па-беларуску. Каб Расіі пашкодзіць.:)))
Там паток свядомасці.
А не іншае меркаванне, якое месцамі вельмі карыснае.

Этому надо было найти срочное опровержение,вот оно и нашлось-сайт империя
Ты яўна па сабе тут.))))

Паўтаруся, тэксты Імперыі і Рэгнума складана з іншымі пераблытаць. Немажліва амаль.))) Таму тэзіс "прыбяры подпіс" тут не працуе. Бо ўсё з дакладнасцю да наадварот: спачатку тэкст - толькі потым аўтар.

Igra

БЫТИЕ
ыя ж беларусы не такія.
Это что означает,что одни лучше других или как? К чему эти сопоставления,сравнения,правда?При этом пишется,что нет черно-белого,общество разнородно и тд.А представитель африканского племени хуже швейцарца?На каждый народ,нацию влияют многие факторы.
У белорусов есть себялюбие и достоинство?В отличие от русских?

Igra

БЫТИЕ
ам паток свядомасці.
А не іншае меркаванне, якое месцамі вельмі карыснае.
Да,конечно) У кого-то Басаев является другим,очень полезным мнением.У кого-то еще кто.И потоком сознания разное считают.В зависимости сходства позиций и желания отделять зерна от плевел.

k_ja_ra

Well-known member
Igra, дарэчы, можна адкажу на тваё пытанне вышэй?

"Быстрее, выше, сільнее" імхо, будзе мець аднолькавы сэнс. З любых вуснаў. Бо гэта абсалютна ясны ўсім алімпійскі дэвіз. Без прывязак да асоб.

Это что означает,что одни лучше других или как?
Гэта безацэначна.
Было пытанне. Ці каментар. Я адказала на яго.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху