По-моему здесь акцент был сделан на то,что когда непонятно кто сделал,то пишут-ополченцы и без обиняков.Когда же есть достаточно много аргументов,что причастна укр.армия,которые сложно игнорировать,то пишут безлично-случилась трагедия.Как легко бросаться обвинениями в того,кого не поддерживаешь и как сложно даже произнести практически факты,если это не красит того,кого поддерживаешь.Разве незнакомо тебе это?))
У каго акцэнт? У Пунта? Я яго акцэнт зразумела.
Але пыталася ў цябе пра іншае.
Сцвярджэнне Пунта, што расстралялі войскі - гэта з абінякамі ці не?
І калі не, то ў чым розніца са сцвярджэннем МілыМілы?
Ці ў вас на руках доказы?
Што да твайго пытання - знаёма. А табе?
Сначала ролик посмотрите.
(не этот , а тот)
Не магу. Мяне туды ютуб не пускае. І ў мяне няма пытання да вас у гэтым месцы. Я ў Ігры пра розніцу пыталася.
Я почти убеждена,что это ничего не изменит.
А які вынік ці змены чакаюцца, калі можна?
У цябе яны адбываюцца?
Как сможете, посмотрите вот это
Потом еще подкину...
Сами почувствуете.
Я паглядзела. Малапрыемны рэпартаж. Пагаджуся з меркаваннем вышэй, што журналістка не вельмі разумная.
І я разумею праблему, у якую вы хочаце мне тыцнуць. І згодная , што яна ёсць. Праблема непрымання, нелюбові да насельніцтва усходу. Не сістэмная, бо ёсць іншыя меркаванні і іншае стаўленне, але яна ёсць.
Але ..справядлівасці дзеля, усход таксама захад не жалуе, не? Гісторыі пра калоны міма не прайшлі. Можна пры жаданні рэпартажык, думаю, забацаць.
Дый і праўда...а чаго ў Расію не паехалі, калі так хацелі і так кепска?
Там чакаюць, і калон няма.
Карацей, я пра тое, што працэс гэты двухбаковы. Хаця безумоўна, бежанцы і так пацярпелы бок. Таму дзяўбсці іх дакорамі, мякка кажучы, не да месца.
Але я так і не зразумела першапачатковага пасылу. Бежанцы ва Ўкраіне ёсць. І як мы бачым, аб іх клапоцяцца. Бежанцы ёсць у Беларусі, з чаго не вынікае, што усход павінны да Беларусі далучацца.
Іншымі словамі, мая думка наступная: людзі бягуць туды, куды могуць, дзе ёсць сваякі, ці мажлівасці, ці проста, куды атрымліваецца. І ў Расію едуць, так. І не без таго, што яна найбольш блізка ад зоны ваенных дзеянняў палягае. Так жа?
А вашая думка якая?
Пра то, як расіяне не задаволены і абураюцца бежанцамі, інфа таксама ёсць. Але шукаць не буду. Прабачце.