Greenlight, а дазвольте і мне запытацца ў васМне вось стала цікава,а вы самі заўважаеце,што самі першая Заряну чапляеце,а потым пішаце,каб яна не казала,што вам рабіць?Ці калі вас нешта зачапіла,тады дазваляецца парады уключыць мазгі даваць,прапанаваць пытанні на падумаць і гэтак далей?Ці тут,з вашага погляду,такое пытанне пра свята гэтае такое святое,недатыкальнае?Хіба не дыскусійнае пытанне было,хіба не дазваляецца мець іншы погляд на яго?Адразу за сябе скажу,што я таксама за тое,каб іншы погляд выказваўся ў больш ветлівай форме,тут я з вамі згодная,але і нічога крымінальнага там не было,толькі зусім іншы погляд.Так,з крыніц,якія непрыемныя камусьці,але ж ці іншыя тут не меней пішуць непрыемнасцяў,але не бачыла,каб вы абураліся.Я чаму пытаюся-мне важна зразумець вашыя матывы таксама,як вам Заряніны)Калі вам нешта не падабаецца,то тое і дрэннае ці вы за чысціню камунікацыі ўвогуле?Апошняе мне сумнеўна,бо я не бачыла ніколі,каб вы іншым ўдзельнікамі тыцкалі на іх месца.Гэта чаму так?А калі б Заряна першая павіншавала з Кулікоўскай бітвай,а ў адказ атрымала,як часцей і бывае,кпіны,жарты пра метадычкі і парады кшталту *чемодан-вокзал-Россія*,вы б умешаліся ці міма б прайшлі?Не адказвайце,калі не хочаце,але б было б добра,каб і вы задумаліся за што выступаеце ў рэшце рэшт.
Вось мне здаецца яшчэ,што я ветліва пачала размову,але таксама атрымала)