Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
асяродак не фармуе.
Не ў нашах сілах мяняць людзей.
Мы можам купіць бел. кніжкі, уключыць бел. раскладку, слухаць бел. музыку, наведваць беларускамоўныя форумы. Але змяніць людзей, якія вакол нас, якія і ёсць нашым асяроддзем, мы не можам.

А то зноў зараз да спявання народных песень і бел.тэатраў усё звядзецца....

Zoryana

Well-known member
Але змяніць людзей, якія вакол нас, якія і ёсць нашым асяроддзем, мы не можам.
А очень хочется, правда? :))) Ну, что б все - "по моему хотению, по щучьему велению" - вдруг раз, и заговорили па-беларуску)))) И неважно, что им-то может этого и не хочется... Главное, что это "я так считаю правильным" :)))

k_ja_ra

Well-known member
гэта галоўнае.
А каму трэба, таму ўзрост і ўстойлівыя сувязі сям'я-калегі не перашкаджаюць.
Можа і галоўнае. Калі беларусккамоўнасць ёсць маркерам. Для мяне так не ёсць. Мне цікавыя людзі, а не мова, якой яны кажуць.
Але, як максімалісту, мне б хацелася і таго і другога. :)

Igra

БЫТИЕ
А каму трэба, таму ўзрост і ўстойлівыя сувязі сям'я-калегі не перашкаджаюць.
Это правда.Но правда и то,что большинство людей все же традиционно привыкают к определенному жизненному укладу и довольно затруднительно внедрить в свою жизнь много новых людей по интересам,особенно если есть супруг,особенно если он имеет другие интересы.Это больше для незамужних/неженатых приемлемо.

k_ja_ra

Well-known member
А очень хочется
Вам? Па адчуваннях - так.

Мерзкие плагиаторы.
Чаму ж плагіятары?
Тут якраз не. Навіна для ўсіх прайшла. Паўсюль і абмяркоўваецца.
На анлайнеры, паўтаруся, нават галасаванку зладзілі.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
асяродак не фармуе.
Не ў нашах сілах мяняць людзей.

Но правда и то,что большинство людей все же традиционно привыкают к определенному жизненному укладу и довольно затруднительно внедрить в свою жизнь много новых людей по интересам,особенно если есть супруг,особенно если он имеет другие интересы.
добра-добра, я не буду працягваць :)
Я лепей буду
Ты - унікум з паралельнай мне рэальнасці.
:) Мне гэта падабаецца :)

Igra

БЫТИЕ
iqFMeV24LBx9-NZblW6dG3UHcY7vyQeZOor1VW-ukeesEENR9cuszLMcXltvMcPErVtrwLlHo8Z0O8Jw3F1bWfFl0wVB76hBFWqhuQ=s0-d-e1-ft

k_ja_ra

Well-known member
так-так. І гэтыя людзі гаварылі пра недастатковы ўзровень суразмоўцаў Вірджыніі.

Гэтая фотка непараўнальна лепшая за тое, што выкладвала яна.

Mahima

переименовалась:)
k_ja_ra, Зоряна занимается банальным троллингом:) Но Игра ее простит, ибо тут у нее другие мерки. Имеет право.
И Веселоживем простит. Из чувства солидарности:))) и, видимо, из острого желания иметь группу посолиднее Зоряны:)))
У меня тоже мерки местами разные. Но, ИМХО, есть существенное различие между нами - в рамках приемлемого. Если Зоряна - умница и нехилый аналитик, если Веселоживем не нашлось здесь достойного собеседника, то я не знаю причин, по которым можно так искренне считать.

Игра, шкалу выбери себе сама. Мне твой дневничок ни к чему.

Mahima

переименовалась:)

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, чагой-та?
Мне гугл- перакладчык выдаў "іншы свет". )
Так што я з паралельнай рэальнасцю не памылілася. :)))))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху