Периодически встречаются, особенно при онкологии и у возрастных пациентов.в гное кандиды?
Это уж как водитсяИ еще лузером обзовут
Периодически встречаются, особенно при онкологии и у возрастных пациентов.в гное кандиды?
Это уж как водитсяИ еще лузером обзовут
А.. не мой размерчик.Периодически встречаются, особенно при онкологии и у возрастных пациентов.
Дык можа па выказванням і варта гаварыць?Скажу шчыра,на болей вострую размову мяне падштурхнула менавіта ты сваімі выказваннямі,
М-да...Нават калі пакінуць убаку той момант, што я нідзе не пісала, што чапляю прадавачак, а пісала што стаўлю на месца тых з іх, якія зарваліся, то ўсё адно ўражвае...Но я как подумаю, что тетка в киоске 1,5 млн получает, так отпадает охота вообще ее цеплять.
Велька, ну хоць ты кідай гэтую сентыментальную дэмагогію, а?А у нас даже энтузиасты пишут (сейчас будет образно) : "Да не люби, но понимать ты, с..ка, обязан!" Тоска зеленая.
не, ну гэта я бачыла))katia-ka, ну я ж сказала, што "я пылаю, я горю".)
Я и говорю по высказываниям.И уж тем более не на тему любого,что под руку попадется,эти психологические догадки с последующими диагнозами уже просто поднадоедают.Держи себя в руках-тебе не помешало бы прежде всего самой уЗБоГаиваться своевременно со своими пожарами.Дык можа па выказванням і варта гаварыць?
А не на хвалі неЗпаГою ісці ў разгон на тэму любога, што пад руку патрапіць?
Так?Я и говорю по высказываниям
Я ў працэсе. Але пакуль дазволю сабе павыказвацца ўсё ж.тебе не помешало бы прежде всего самой уЗБоГаиваться
Полагаю,что что-то близко к этому,но тебе виднее-выбери подходящий вариант сама.Я не ў сабе? Я трызню? Ці ў чым рэч?
Да,конечно,распоясались без твоего зоркого ока-надо на места поставить,поправляя коронуА то народ тут, гляджу, на хвалі справядлівасці і "любві да мастацтва" сам не памятае, што піша.
Вот это пропустила)))У тебя точно не мания величия?)))Нужно только по твоим высказываниям разговор вести?)))Тебе,если отвечаю,то делаю это по твоим высказываниям,что не исключает высказываний и вовсе тебя в виду не имеющих.Я как-то не рассматривала так,что именно с тобой здесь разговариваю)Чытаю пра Стэфановічаў, а потым кажуць што гэта па маіх выказваннях размову вядуць.
Можно цитаты моих противоречивых утверждений?Я тебе популярно объясню,где ты взяла себе то,что тебя не касалось.Я бачу пытанні пра шапік, а потым, што ўжо няма пытанняў. Чытаю пра мегаветлівасць прадавачкі, а потым, што і не пісаў такога неіхто.
Рызыкну выказаць здагадку, што цётку ніхто не чапляў.
...
Абсалютна слушна. Тым больш такая нагода падвярнулася. З мовай паваяваць.Выдатна цётка зразумела, чаго ад яе хочуць. Аловак - ну не бог ведае якое рэдкае слова ( не "кунега" дакладна))). Мабыць, вырашыла, што за свае 1.5 мільёны мае права і нахаміць.
Я-то за сябе пэўная. Але калі ў цябе сумневы, давай разам разбірацца.У тебя точно не мания величия?)
Я мела на ўвазе сутыкнення з касірамі,прадавачкамі і іншымі "ахвярамі" сферы паслуг праваахоўцы з жонкай.
Ну...я проста асабіста, калі дазволіш, папрашу, не кранаць гэтай сям'і. Чыста папрашу. Без настойванняў.
Яны не вартыя такіх выказванняў.
Не,прабач.Я нікога не кранаю і не абражаю.Але гэта грамадзская дзейнасць і яна можа мець як прыхільнікаў,так і не.Ніхто сям'ю і людзей не чапае.не пераводзь,калі ласка,у гэтаю плынь.Скажу шчыра,на болей вострую размову мяне падштурхнула менавіта ты сваімі выказваннямі,дагэтуль у мяне ні воднага негатыўнага пачуцця не было. Ды і зараз да спадароў Стэфановіч у мяне няма ні прытэнзій,ні непрыязнасці.
Дык можа па выказванням і варта гаварыць?
А не на хвалі неЗпаГою ісці ў разгон на тэму любога, што пад руку патрапіць?
Я и говорю по высказываниям.
Чытаю пра Стэфановічаў, а потым кажуць што гэта па маіх выказваннях размову вядуць.
У тебя точно не мания величия?)))Нужно только по твоим высказываниям разговор вести?
Не, ну можна і так чытаць. Гэта як пажадаеш. Толькі я-то пра іншае.Да,конечно,распоясались без твоего зоркого ока-надо на места поставить,поправляя корону
Ок. Спынюся на "Я трызню". Калі чытаю апошнія абмеркаванні.выбери подходящий вариант сама.
Вот честно,не понимаю,что ты этим хотела показатьІМХО, каментары залішнія.
Других людей я "чапляю" не по твоим высказываниям и вообще не считаю,что цепляю.Я позволяю себе рассуждать и даже делать предположения,поскольку мне СМИ об этих людях рассказывает,а люди эти вовсе не против о себе рассказать через СМИ.И мне,если честно,все равно,что у тебя есть личные тёплые чувства именно к ним.Я на это ориентироваться не считаю нужным,прости.И даже знать об этом не желаю,это не аргумент в тех вопросах,которые я для себя проясняю.Это ты сделала вывод,что из-за того,что ты вызвала у меня раздражение,я стала говорить о героине заметкиАле калі чапляюць мае - то, напэўна, варта ўсё ж па іх і гаварыць, а не чапляць у адказ іншых людзей, пра якіх ты нічога не ведаеш.
Да,было бы хорошо и к себе подобные требования предъявлять:не чапляць у адказ іншых людзей, пра якіх ты нічога не ведаеш.
Уже портретик нарисовался)И это при том,что про женщину из киоска НИЧЕГО написано даже не было-стопроцентная фантазия о человеке,которого ты вообще не знаешь(и как часто и давно ли ты с деревенскими общалась?)Да еще какие,это уже оскорблением попахивает.Но двойные стандарты это ж норма жизни-женщина не твоя знакомая или единомышленица,поэтому можно хаять.І 99%, што сама мадама ў першым пакаленні з вёскі. Там такая рэакцыя - у парадку рэчаў.)
Нет,это опять твои выдумки и нагнетание)Дело по большому счету не в них,но любое действие может иметь последствие,иногда не очевидное и не мгновенное и высказать свой взгляд на возможное последствие от какого-либо действия не является обозначением глобальной причины.И "выяснила в чем дело" лишь ты)Нигде не было сказано о том,что в стране проблемы с языком из-за говорящих по-белорусски жалобщиков.Это передергивание с твоей стороны,не более того.А потым раптам высвятляецца, што справа-то насамрэч не ў гэтым, не, а ў любві, якую несвядомыя пакупніцы сваімі скаргамі і энтузіасты сваімі выказваннямі знішчаюць.
Иногда ощущение,что да.Что-таки примеряют к себе эти одеяния..А тыя, хто па-беларуску размаўляюць, яны што, міссія, не? Ці можа святыя?
Ну а чё-вашу бы энергию да в мирных целяхА потым імі ж высоўваюцца прэтэнзіі, што белмоўныя гурткоў, маўляў, не арганізавалі па вывучэнню мовы ў школе.
сарказм уже могли бы и успокоить, чесслово.Як не паслухаеш - усе любяць, нават у Канадзе, ну ці любілі прынамсі, на 5 ведалі і ў курсе. што ч цвёрдае. Вось толькі...ну не хочуць размаўляць. Нягледзячы на ўсе станоўчыя прыклады.
ну да, это туда же, к необразованным.І 99%, што сама мадама ў першым пакаленні з вёскі. Там такая рэакцыя - у парадку рэчаў.)
Ты здзекуешся?Вот честно,не понимаю,что ты этим хотела показать
Ну ок. Гэта ж я не ў сабе. А ты проста пішаш. Спачатку так, потым гэтак.Других людей я "чапляю" не по твоим высказываниям
Ды дзеля Бога. Я проста папрасіла. Не дык і не.И мне,если честно,все равно,что у тебя есть личные тёплые чувства именно к ним.Я на это ориентироваться не считаю нужным,прости.
Угу. Гэта адэкватны адказ твайму партрэтыку людзям, згаданым вышэй.Уже портретик нарисовался
Праўда? Гэта не Велька тут пра любоў, папраную пакупніцай і іншымі энтузіастамі, распіналася? І гэта таксама я прысніла? Ды што ж такое... І праўда трызню....И "выяснила"это лишь ты
Так? Можа прыклады будуць? Пакуль я бачу толькі мегазавышаныя патрабаванні да пэўнай часткі грамадзян. А жадання прымяраць на сябе гэтыя патрабаванні разам з адзеннем святых не бачу ва ўпор. Ці зноў я не туды гляджу?Иногда ощущение,что да.Что-таки примеряют к себе эти одеяния.
Я нагадаю, што размова па-беларуску - гэта не праца на працоўным месцы, за якую грошы плацяць. Таму мне ўвогуле прэтэнзіі да шэраговых грамадзян у адсутнасці гурткоў няясныя.вашу бы энергию да в мирных целях
Гэта вы ў мяне вычыталі?ну да, а если не говорят на мове, то необразованные. и вот еще деревенщины - чо.
сарказм уже могли бы и успокоить, чесслово.
про деревню вы писали - а вообще в целом высказала да, как здесь делаете и вы тоже - берете и в целом делаете свой вывод.Гэта вы ў мяне вычыталі?
Ці проста сваё імхо выказалі?
ну что ж мне сделать, если я здесь живу )Проста на языку ўжо, што называецца, Канада вашая.
Это плохо, это не дает индульгенцию, но раз человек сидит на 1,5 млн и не дергается, то мозгов у него немного (это просто как факт), и цеплять его бессмысленно. Не поймет. Хотя под боевое настроение можно, конечно. Но результата ждать не приходится.М-да...Нават калі пакінуць убаку той момант, што я нідзе не пісала, што чапляю прадавачак, а пісала што стаўлю на месца тых з іх, якія зарваліся, то ўсё адно ўражвае...
Адно і тое ж проста штораз...То бок з прычыны таго, што цётка атрымлівае мала грошай, трэба цярпець знявагу, хамства і падобнае? Ты гэта сур'ёзна? Дык не яна адна столькі зарабляе. Гэта дае індульгенцыю на непавагу да іншых на ўсё астатняе жыццё?
Ці проста вось менавіта цяпер ахвота цётку паабараняць? А калі яна ж прыйдзе нараджаць і нахаміць лекару, то гэта ўжо будзе іншая сітуацыя зусім?
Вроде все писали, что НЕ ЗНАЮТ, как она себя вела.Чытаю пра мегаветлівасць прадавачк
Мне, если что, все равно, будет тетка любить хоть какой язык или нетГэта не Велька тут пра любоў, папраную пакупніцай і іншымі энтузіастамі, распіналася?
Момант таго, што на беларускую звычайна рэагуюць дастаткова востра, каб не сказаць адмоўна менавіта людзі родам з вёскі, прычым у пакаленні 1-м ці максімум другім - факт існы.про деревню вы писали
Нічога не рабіць. Не памятаю, каб я выказвала нейкія прэтэнзіі да месца вашага жыхарства. Чаму па ходзе тэксту раптам згадалася Канада - паясніла. Выдаліла гэта і прабачылася. Калі гэтага недастаткова....ну прабачце, тады болей сказаць мне няма чаго.ну что ж мне сделать, если я здесь живу
Дзе ярлыкі ў мяне? Зноў жа, калі можна?но вот когда ярлыки
Менавіта. Роўна як не ведаюць, як паводзіў сябе іншы бок.Вроде все писали, что НЕ ЗНАЮТ, как она себя вела.
Мне, если что, все равно, будет тетка любить хоть какой язык или нет
Как меня задолбала эта присказка...Ну дый ладна.)
Не мной.Але высновы пра хоббі былі зробленыя. ))
Безумоўна.Тебе тоже эта тетка в целом безразлична.
Ну прабач.Как меня задолбала эта присказка...
Збольшага мне таксама.)Мне интересны просто мотивы людей.
Згодная. Але і ты працытавала і адказвала на фразу, якая не табе адрасавалася.)Не мной.
Я чыста ўдакладню перад тым, як зноў расхвалявацца, а то можа не так зразумела цябе.Читать "просто хотела купить карандаши" было смешно. Не люблю, когда врут "Человек с активной гражданской позицией всегда и везде" было бы намного честнее.
Еще как спрашивала. Кто писал о том, что ее все защищают? Я и поясняю, что не защищаю.Толькі не памятаю, каб я ў цябе менавіта пра цётку пыталася. А адказваеш ты мне пра яе чамусьці.
Нет, он идет за покупками. Конечно. Но позиция всегда при нем. Еще раз- я не противТо бок ты лічыш, што калі чалавек проста ідзе па пакупкі, ён не ідзе па іх, а займаецца актыўнай грамадзянскай пазіцыяй?
Я хожу в магазины что-то купить. Но если меня не устраивает обслуживание, и я решаю пожаловаться, то понимаю, что у меня появляется вторая цель - испортить настроение тому гаду, кто испортил мое. Сам предмет покупки тут уже ни при чем.Ты таксама робіш? Ты не ў краму ходзіш, а чыста пазіцыю павыказваць?
Ты сур'ёзна, так?
Мы же не инфузории, да? У нас может быть несколько целей одновременно? И в процессе жизнедеятельности эти цели могут меняться - сейчас одно важнее, через минуту вдруг что-то другое.Ты хочаш мне сказаць, што калі я папрасіла запрасіць заву секцыяй у адным з цэнтральных універмагаў, мне пакупкі непатрэбныя былі?
.ля...Але тыя, хто па-беларуску, нават у прыбіральню ходзяць, відаць, выключна з мэтай грамадзянскую пазіцыю ў дачыненні да пэўных асоб выказаць.