:rofl:"" - это когда "вот и зачем было покупать дизельную машину..."
:rofl:"" - это когда "вот и зачем было покупать дизельную машину..."
кааакой трындец!!!И еще в большем шоке от некоторых комментариев к ней.....
кааакой трындец!!!
Ёлки-палки, как противно то! От комментов особенно.
А меня всегда это возмущает, мне трудно по этому поводу успокоиться.Вы пра штосьці новае даведаліся?)))
Больше. Подорожает проезд не сегодня-завтра. И не последний раз. Вообще думаю, что на лето отменят льготу, а потом к выборам вернут царским жестом. У нас умеют так отобрать, что еще и благодарить будем.В день у ребенка будет уходить на дорогу 7.800 (тремя видами транспорта он добирается).
Праязны не разглядаецца? ))В день у ребенка будет уходить на дорогу 7.800
Не факт.)))а потом к выборам вернут царским жестом
Такі ў мяне ёсць прагрэс.А меня всегда это возмущает, мне трудно по этому поводу успокоиться.
Па шчырасці, не лічу, што бясплатны праезд - нармальна. 50% - самае яно. Бясплатна - сыр у пастцы...)))
Не факт.)))
Да якога ўзросту? Да 7-мі - і ёсць бясплатна.Я считаю, что детям бесплатный - справедливо.
Да якога ўзросту? Да 7-мі - і ёсць бясплатна.
Не, ну логіку я разумею. Дзеці ж грошай не зарабляюць, як за праезд плаціць? Але з гэтай логікі і карміць іх бясплатна павінны, і апранаць, і ў кіно пушчаць.
Нашы дзеці - наша адказнасць. І расходы. Але гэта ў нармальнай дзяржаве, безумоўна. ))) А так...з паршывай авечкі....
Нешта я ўжо не першы раз пра "выратавальніка" чую.Юный спасатель
Хотя бы ради того, чтоб не возникало таких ситуаций, когда ребенка без билета высаживают добрые тети-контролеры
Газета МЧС. Тоже в глаза не видела, в руках не держала ( ты видишь суслика?(с)). Говорят, зверь этот помогает лояльному отношению к школе МЧС-овских проверокНешта я ўжо не першы раз пра "выратавальніка" чую.А што за звер? Каго ратуе?
Гэта як?У них обратная связь нефиговая
Файна! Як разумею, усім, хто мае ўласны аўтамабіль, з гэтай логікі трэба на газету "На страже" падпісацца.Говорят, зверь этот помогает лояльному отношению к школе МЧС-овских проверок
Зато в стране почти нет безработицысначала знайсці грошы, каб газету выдаць, а потым знайсці, каму яе ўсабачыць. Можа такі прасцей не выдаваць? Ці гэта не наш шлях? )))