Да,беда,что в стране не говорят на национальном языке.Большая беда.Вот и вы по-русски всё-пичалька.Человек живет в стране и НИ РАЗУ не слышан государственного, национального языка...
Да,беда,что в стране не говорят на национальном языке.Большая беда.Вот и вы по-русски всё-пичалька.Человек живет в стране и НИ РАЗУ не слышан государственного, национального языка...
маскали есть маскали, что бы про это не говорили. Ибо Москва - не Россия и деньги - там свои, особыеЕсли про меня,то я плачу за хлеб московскими деньгами,привожу в страну валюту,так сказать
Можете не кланяться,разрешаю.за которые простые бедные холопы белорусы люди должны в ножки кланяться.
Вам прачыталася.как мне прочиталось.
Ну ты ж мне пытанне задала? Гэта мой адказ быў. Пра кепскае ні мной ні артыкулам не вялося. Таму пытанне страчвае сэнс, імхо.А я сказала,что ты сказала?При чем здесь ты?Я написала,что вопрос был такой,перечитай внимательно.
Не. Яны не супярэчаць адзін аднаму.это на мой взгляд противоречащие друг другу предложения:
Гэта людзі, якія не падзяляюць поглядаў ТНП. Усяго толькі.магчыма
с оппозицией или с оппозиционно настроенными политиками?магчыма
можна даведацца. Толькі паясні, клск, ты дакладна пра што?а можно узнать,что лично тебя так цепляет,что ты опять высказываешься в стиле "помолчи,ты ничего не понимаешь,пойди поучись"?
Ну так познакомьсяДругая - перад тым, як выказвацца пра яе, варта быць з ёй знаёмым.
а вам зь кім болей хочацца?с оппозицией или с оппозиционно настроенными политиками?
Ну ты же мне это советовалаТолькі паясні, клск, ты дакладна пра што?
Или сама себе?Варта з апазіцыяй пазнаёміцца спачатку, а потым меркаванне выказваць.
Ну если брать за основу,что оппозиция этоа вам зь кім болей хочацца?
то хорошо и много знакома,поэтому с политиками бы лучше.людзі, якія не падзяляюць поглядаў ТНП. Усяго толькі.
я знаёмая. Крышачку.) І я пра апазіцыю не выказваюся.Ну так познакомься
Но как же можно быть знакомым с тем,чего нет?Першая - апазіцыі няма.
Другая - перад тым, як выказвацца пра яе, варта быць з ёй знаёмым.
Не только,хотя хартия себя к оппозиции относит.Ну а что за вопрос,где я слышала?Да много где.Если следовать тому,что ты сказала об оппозиции(Гэта людзі, якія не падзяляюць поглядаў ТНП. Усяго толькі.),то даже здесь много раз чула.Ты пад апазіцыяй Хартыю маеш на ўвазе?
Калі можна, ты дзе пра тое, што апазіцыя лае народ чула?
А с кем?я знаёмая. Крышачку.)
Ну вось, жаданьне сфармулявана, прозьвішчы ў Гугле трапляюцца, справа за малым-знайсьці падставу для знаёмствапоэтому с политиками бы лучше.
Ну и хорошоІ я пра апазіцыю не выказваюся.
эээээ.... такое нясьціплае пытаньне.....А с кем?
Можно не отвечатьэээээ.... такое нясьціплае пытаньне.....
Не. Ты не так прачытала. Мой адказ Кате-ке быў наконт людзей, пра якіх, падазраю, яна кажа.что оппозиция это
Сообщение от Кьяра
людзі, якія не падзяляюць поглядаў ТНП. Усяго толькі.
Не. Ты не так прачытала. Мой адказ Кате-ке быў наконт людзей, пра якіх, падазраю, яна кажа.что оппозиция это
Сообщение от Кьяра
людзі, якія не падзяляюць поглядаў ТНП. Усяго толькі.
неа, я нікога асабістага не ўвазе не мела.Мой адказ Кате-ке быў наконт людзей, пра якіх, падазраю, яна кажа.
З Някляевым.А с кем?
Не. Я проста сказала, што я знаёмая, і што я не выказваюся.И что из этого следует?"Смотри на меня-делай как я"?
Гэта сацапрос? Ці правакацыя?А как вы относитесь к Статкевичу?Он оппозиция?