Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Igra

БЫТИЕ
И чо? Конечно, есть. У меня там было "многим".
И чо? Вы сама читаете,что пишете?
Сейчас Крым с его совковым сервисом при неадекватном ценнике многим только потому и интересен, что это единственный вариант поехать без виз, внезапно, не планируя поездку заранее.
Я вам и отвечаю,что не только,а вполне искренне интересен)У кого здесь логика прихрамывает?:)

k_ja_ra

Well-known member
У Львове ў сераду будуць размаўляць выключна па-расійску

У сераду 26 лютага ў Львове пройдзе агульнагарадскі флэшмоб салідарнасці з паўднёвымі і ўсходнімі рэгіёнамі Украіны. Па ініцыятыве мясцовых актывістаў Майдана ўвесь гэты дзень жыхары горада будуць размаўляць толькі на расійскай мове.

Пры гэтым актывісты падкрэсліваюць, што іх ініцыятыва не з'яўляецца афіцыйнай.

Па словах арганізатараў флэш-мобу, такім чынам яны хочуць паказаць, што для іх пытанне перавыбараў куды важней моўнага.

Яны сцвярджаюць, што зараз моўнае пытанне выкарыстоўваецца «несумленнымі людзьмі» для расколу Украіны.

Чытаць цалкам http://nn.by/?c=ar&i=123504

Львів, заўважце. Адзін з цэнтраў "экстрэмістаў".

Igra

БЫТИЕ
Рускія за рускае і прынцыпова супраць мясцовага на чужой тэрыторыі - гэта што?

k_ja_ra, :)
Ты уверена,что правильно понимаешь,почему некий Павел хочет сменить гражданство?:)
Ты там прочла,что он прямо принципиально и именно против мясцовага?

k_ja_ra

Well-known member
Ты уверена,что правильно понимаешь,почему некий Павел хочет сменить гражданство?
Так.
Пытанне пад рыскай з цытатай ніяк не звязана.
Прабачаюся, што ў адным посце атрымалася.
Нават праз рыску ўспрымаецца адзіным цэлым, так?
Пад рыскай - пра прыбалтыку збольшага. Тут проста гэтыя тэма часта педалюецца. Вось і падумалася.)

Везде есть адекватные люди)
Я б сказала, паўсюль ёсць неадэкватныя.)

k_ja_ra

Well-known member
Вы сама читаете,что пишете?
Думаю, мелася на ўвазе, што многія ездзяць толькі таму, што без віз. НЕ ўсе.
Кацярына такім чынам трапляе ў катэгорыю - "не ўсе".

а, сорі, аўтарка зараз сама, відаць, растлумачыць.

имя-как-имя

Well-known member
И чо? Вы сама читаете,что пишете?

Я вам и отвечаю,что не только,а вполне искренне интересен)У кого здесь логика прихрамывает?:)
Не, не читаю. Я не читатель, я пейсатель:))).
А Вы попробуйте читать без своих акцентов - глядишь и логика не потеряется.

Zoryana

Well-known member
Львів, заўважце. Адзін з цэнтраў "экстрэмістаў"
Вот-вот, зауважце. Неточность только в том, что слово экстремисты в кавычках.
А это миролюбивые львовские экстремисты в своей полной красе - очень "кранальнае вiдеа", кстати

имя-как-имя

Well-known member
Самое время проветрить:)))
i

он прямо принципиально и именно против мясцовага?

Нет, он не против местного. Он же заблудился, думает, что в России:)

k_ja_ra

Well-known member
хочет сменить гражданство
Ну і грамадзянства ён можа мяняць колькі заўгодна, яго права як бы. А вось абвяшчаць украінскія тэрыторыі расійскімі - крута неяк. У любым разе. Не знаходзіш?
Хаця ладна:
паўсюль ёсць неадэкватныя.)
:)

----

Самое время проветрить
Я гляджу, адчыненае акно робіцца проста сімвалам тэмы. :))))
А што? Усё лепей, чым жахі якія.)))))

Zoryana

Well-known member
паўсюль ёсць неадэкватныя
Странно только то, что эти самые неадекватные и есть основная сила украинской революции - и это, похоже, нисколько вас не смущает - цель оправдывает средства, так что ли?
Отвечать не треба. Это просто так, размышления по поводу львовского неадеквата.

Igra

БЫТИЕ
Так.
Пытанне пад рыскай з цытатай ніяк не звязана.
Прабачаюся, што ў адным посце атрымалася.
Нават праз рыску ўспрымаецца адзіным цэлым, так?
Пад рыскай - пра прыбалтыку збольшага. Тут проста гэтыя тэма часта педалюецца. Вось і падумалася.)
А,ясно)
Слушай,ну это как раз наглядный пример одного из твоих коронных видов вопросов,от которых можно зварьяцець)))Ведь в нем уже заложена аксиома,утверждение)твое)с которым чел вообще может быть не согласен априори и в таком ключе вопрос не рассматривать)А ты его задаешь на основании этой своей аксиомы)О!Меня да,такие вопросы бесят:girl_werewolf:
Думаю, мелася на ўвазе
Не подсказывай:)))

А Вы попробуйте читать без своих акцентов - глядишь и логика не потеряется.
Как же без своих?Мне чужого не надо:)))

k_ja_ra

Well-known member
с которым чел вообще может быть не согласен априори и в таком ключе вопрос не рассматривать)
Дык можна не пагаджацца і разглядаць як заўгодна, але факт прынцыповай адмовы рускімі ў прыбалтыцы вучыць мясцовае нават цаной адсутнасці грамадзянства, па-мойму, рэч аб'ектыўная. Пра гэта многа вялося ў свой час. Апошнім часам нашмат меней. Так. Неяк уляглося ў іх там, відаць. Мажліва, новае пакаленне вырасла...
Хаця, безумоўна, можна разглядаць такі факт як абсалютна законнае і абсалютна эксклюзіўнае права рускіх "мець Расію" на любой тэрыторыі, дзе б яны не былі.

Ладна. Я не хачу сварыцца. :) І па шчырасці не хачу твайго адказу. :) Гэта выпадак, калі лепей не ведаць. :)

Не подсказывай
Не падказваю.) Чытаю, што напісана.)

Дабранач. :)

п.с. калі пра адносіны Беларусі і Расіі, і ў прынцыпе пра месца Беларусі на міжнароднай арэне, якія б у ідэале бачыліся б табе, калі-небудзь што-небудзь народзіцца, буду радая паслухаць.
Але не настойваю і гатовая пачакаць, бо разумею, што пытанне надта складанае.)

Igra

БЫТИЕ
k_ja_ra, я тебе страшное скажу-есть немало русских,которые по 40 лет живут в Америке!и не знают язык)какие страшные люди,да?
Гэта выпадак, калі лепей не ведаць.
Будем считать,что я не заметила этот тонкий намек на толстые обстоятельства:)
Если бы я была толстокожей,то прямо поверила б,что ты не хочешь сварыцца)))
Дабранач)
А окошко-таки оставлю открытым;)
74107711_94549ccfe8fft.jpg

Так со своими у Вас вместо написанного "без виз" годовой польский мульт читается.
Да?Скажу вам по секрету,что к морю без визы поехать можно не только в Крым.Только тссс-никому ни слова,ладно?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху