Твая праўда.ты можешь вбить все эти слова ровно, как они написаны, и погуглить
Але не буду. Цікаўнасць мая, на шчасце, не бязмежная.))) Вышэйзгаданае смецце такіх высілкаў не вартае.
?хэдлайнер
Ладна, не буду працягваць і я.)))
Твая праўда.ты можешь вбить все эти слова ровно, как они написаны, и погуглить
?хэдлайнер
когда с инглишем не знаком и работаешь в другой сфере, то да)))ужОс, не пабаюся гэтага слова.
"хэдлайнер"
галоўны выканаўца на фестывалі/мерапрыемстве.
Ужо пачынаю.))) Маштаб трагедыі, як гляджу, не такі і малы.) Відаць, я проста не ў тых колах камунікую.)))))Кьяра,не боишься
Ну бачыш, можна сказаць.галоўны выканаўца на фестывалі/мерапрыемстве.
я набиралась, работая в компьютерной конторе, изучая рекламу, маркетинг и менеджмент, читая бизнес-литературу, а счаз набираюсь непосредственно в среде с каждодневным погружением в инглишДзяўчаты, дзе вы гэтага набіраецеся?
не, ну а як адным словам, каб прыгожа на афішы чыталася, напрыкладНу бачыш, можна сказаць.
ну... розная сьфера камунікацыі... Розныя людзі прыносяць свае словы.Дзяўчаты, дзе вы гэтага набіраецеся?
О Богі, гэта яшчэ і на афішы пішуць?на афішы
праз "э" у тарашкевіцы.сьфера
калі гэта патрэбна падкрэсьліць, то пішуць.О Богі, гэта яшчэ і на афішы пішуць?
ну самы просты прыклад - сацыяльныя сеткі. Усе гэтыя "лайкнуць" і "расшарыць"...Я нават не ўяўляла, наколькі ўсё запушчана.
Я жыву ў нейкім паралельным свеце.(калі гэта патрэбна падкрэсьліць, то пішуць.
Ці, прыкладам, у радыё-рэкляме.
Ну неяк жывуць расіяне без знічкі.а як адным словам
Я зразумела, што я супраць глабалізацыі. Што ж будзе, калі Кітай такі выйдзе на першыя пазіцыі?Ну и некоторые моменты все же низбежны, да
Слууушай, а почему вот прямо бррр? Если одним словом можно выразить то же, что четырьмя - я за одно). Хотя у меня тоже Шрайбикус в анамнезе, и от английского я далека.У
Ну бачыш, можна сказаць.
Брррр, хэдлайнер...
ай-айкамунікую.))))
калі гэта патрэбна падкрэсьліць, то пішуць.
Ці, прыкладам, у радыё-рэкляме.
проста гэта частка маёй працы.Я жыву ў нейкім паралельным свеце.(
вось і я.Если одним словом можно выразить то же, что четырьмя - я за одно)
камунікаваць - не стейкхолдер і нават не хэдлайнер.ай-ай
А где грань?Мова павінная развівацца, само сабой. Але не засмечвацца без патрэбы.
тоже согласна!Мова павінная развівацца, само сабой. Але не засмечвацца без патрэбы
когда-то воспринималось почти каккамунікаваць
не стейкхолдер і нават не хэдлайнер.
иесли мои дети говорят пошерить вместо поделиться
Но если это профессиональный семинар, то это терминология, которая не просто уместна, а и необходима.
То бок мяжа вызначаецца неабходнасцю.нашто мне словы-зламай-язык-няясна-што, калі ім ёсць цалкам сабе аўтэнтычныя адпаведнікі.
Іншая рэч словы і паняткі, якім адпаведнікаў няма. Тады так, вынаходзіць ровар неабавязкова, можна скарыстацца пазычаннем.
На мой погляд, само сабой.