Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Викалина

летаю)
хорошо, сформулируйте мне, на каком основании его обязали снять флаг.
я, конечно, могу сформулировать свои предположения, но в точности мне неизвестны реальные события. полагаю, водителю просто сказали: убери, пожалуйста, не то время и не то место для выражения своих предпочтений.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
Викалина, то есть, фактически, одно личное перевесило другое личное. Собственно, это я и имела ввиду.

Танюша_

k_ja_ra, вот, это уже формулировка. Теперь вопрос в том, распространяется это исключительно на российский флаг или же на всё, что на лобовом стекле. И снять вещи должен весь парк. И будет ли ещё жалоба, если на лобовом стекле ты увидишь какой-то предмет.

имя-как-имя

Well-known member
З пункту гледжання інструкцый, на лабавым шкле грамадскага транспарту не павінна знаходзіцца пастаронніх прадметаў.
Я полностью за то, чтобы его сняли отовсюду:))), но он точно на лобовом стекле там был? Не выше? Не помню фотку.

Танюша_

k_ja_ra, умаю, что в каком-нибудь учебнике юриспруденции это есть. ФЯ же могу только в вики посмотреть и процитировать, а это ты и сама сделаешь при желании.

k_ja_ra

Well-known member
но он точно на лобовом стекле там был? Не выше?
Вышэй дах. :)

умаю, что в каком-нибудь учебнике юриспруденции это есть. ФЯ же могу только в вики посмотреть и процитировать, а это ты и сама сделаешь при желании.
Я пра тое, што фармулёўка тэарэтычна можа існаваць. Што ніяк не значыць, што ёсць дакладныя крытэры акцыі/неакцыі.
І мяркуючы па тым, што распаўсюджвальнікаў тых жа расійскіх сцяжкоў ніхто не кранае, гэта ніякая не акцыя.

А вось карыстанне сімволікай на службовым месцы, фактычна вымушаючы пасажыраў сцяг замежнай краіны назіраць, цалкам сабе акцыяй і агітацыяй назваць можна. Пры жаданні, само сабой. :)

Викалина

летаю)
то есть, фактически, одно личное перевесило другое личное.
ну, нет. кроме правил, есть еще мораль в конце концов. флаг гос-ва агрессора все таки несет иной смысл, чем, скажем беларуский нац орнамент.

k_ja_ra

Well-known member
имя-как-имя, :) такі так.) Маеш рацыю. :)

Пра лабавое шкло мне сам начальнік сказаў.)
Значыць, самі "стрёмаются".)))Адказаць, што ўсё ў межах правілаў і інструкцый. Іхныя цяжкасці.)
Я пацікавілася ўсяго толькі. :) Ці можа яно вісець, дзе вісіць, і чыя гэта ініцыятыва: парка ці кіроўцы. :)
І "высокім" стылем напісала пра грамадзянскую пазіцыю, як беларускі і г.д. :)))))
Вынік мяне задаволіў. :)
а) сцяг зняты.
б) мне напішуць адказ па-беларуску ( хай напружацца хоць колькі-небудзь ))) )
в) караць нікога не будуць.

Каго не задавальняе - хай звяртаецца па абскарджанне. :)))))))

Танюша_

k_ja_ra, скажи честно, был бы украинский флаг, написала бы?

Викалина, мораль у каждого своя.

k_ja_ra

Well-known member
скажи честно, был бы украинский флаг, написала бы?
Не ведаю.)))) Шчыра гавару.)
Пра амерыканскі ўжо адказвала.
На сёння, каб быць паслядоўнай, хутчэй за ўсё напісала б.)
Каб першапачаткова ўкраінскі пабачыла - наўрад ці. ) У тым сэнсе, што факт чужога сцяга мяне б зачапіў, але з салідарнасці - наўрад ці напісала б.)
Але праўда яшчэ і ў тым, што шанцы пабачыць украінскі ў грамадскім транспарце імкнуцца да нулю.

п.с. пра бчб дакладна б не напісала.))) Але, на жаль, пра яго ёсць каму і без мне пісаць.(

Танюша_

Викалина, то, что они считают злом, другие могут таковым не считать. Есть закон. Если мы хотим жить в нормальном государстве, то всё должно сводится к закону, иначе очень легко вместо одного дракона незаметно вырастить другого. Только с другой моралью.

k_ja_ra, ну так чего удивляться про БЧБ флаг? основа та же - кому-то не нравится.

k_ja_ra

Well-known member
ну так чего удивляться про БЧБ флаг?
а я здзіўляюся? Я канстатую.
Здзіўляюся з таго, што на дзяржаўным узроўні ён моцна перашкаджае. Прам эканоміка без заката над балотам не будуецца.(

имя-как-имя

Well-known member
п.с. пра бчб дакладна б не напісала.))) Але, на жаль, пра яго ёсць каму і без мне пісаць.(
Ты не сравнивай, бчб - незарегистрированная символика, страшное дело.

А украинский мне понравился бы. Я бы его рассматривала именно как знак солидарности с Украиной.

k_ja_ra

Well-known member
ну, нет. кроме правил, есть еще мораль в конце концов. флаг гос-ва агрессора все таки несет иной смысл, чем, скажем беларуский нац орнамент.
Пра мараль я б у гэтым выпадку нават не згадвала.
Для большасці агрэсар - зусім іншы бок.

Ты не сравнивай, бчб - незарегистрированная символика, страшное дело.
А...ну так, ну так.
Усё забываюся, і праўда.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху