Людзі. Выдатнае надвор'е. )Адносна цёпла, зверху нічога не падае, пад нагамі ужо высахла. Што вам не падабаецца, не разумею.я могу сказать только "мярзота".
Людзі. Выдатнае надвор'е. )Адносна цёпла, зверху нічога не падае, пад нагамі ужо высахла. Што вам не падабаецца, не разумею.я могу сказать только "мярзота".
коллегаЛюдзі. Выдатнае надвор'е. )Адносна цёпла, зверху нічога не падае, пад нагамі ужо высахла
У канчатковым выніку другое наўпрост залежыць ад першага.) Хіба не?чтобы много кто знал, или чтобы много кто примкнул?
Я не тое, каб моцна, але ў чым жах - дакладна не разумею.)я наслаждаюсь
У тры гадзiны якраз зверху падала (дождж), а галоунае, што сонца няма.Людзі. Выдатнае надвор'е. )Адносна цёпла, зверху нічога не падае, пад нагамі ужо высахла. Што вам не падабаецца, не разумею.![]()
"мярзота".
Я вот тоже вас не понимаю.Што вам не падабаецца, не разумею
Я шла домой под дождемзверху нічога не падае
А...не бачыла. Гэта горш, згодная.У тры гадзiны якраз зверху падала (дождж),
)))) Ну ладна, ладна. ) Я не бачыла дажджу.))) Ок, угаварылі. Дождж узімку - зло.Я шла домой под дождем если б еще что-нить упало...
Ага. У меня на работе окно выходит на 12-этажку, вкупе с погодой создается весьма реалистичное ощущение башни Сауронаа галоунае, што сонца няма.
У нас то же самоеУ нас 3 дня шел снег. Потом +2. Потом дождь. Сегодня ночью - 0.
Утро было веселым - везде лужи по колено и лед.
Сейчас идет ледяной дождь.
Тут утром в Сити упал кран. Прямо на тротуар и на машинку.если б еще что-нить упало...
коллега я наслаждаюсь
Па мне, камфортнае надвор'е. Хіба што дзецям сумна без снегу - але гэта праблемы дзяцей
Снег па пояс сёння - балота пад нагамі заўтра.снега по пояс?
зато снег с машины сгребать не надо и место чистить))))
Нет! я за +20, а лучше +25. Ненавижу мерзкий холод.Где солнце, где снега по пояс?
а зарядочка на свежем воздухе всегда полезна)))
лепей +20.) І воблачкі.)я за +20, а лучше +25.