имя-как-имя
Well-known member
+ миллион.Думаю, якраз у гэтым і рэч. Калі чалавек ведае, што праўда за ім, яго агалоска не пужае. Хутчэй наадварот. Тое, што супольнасць будзе ведаць аб гэтым - толькі плюс.
А там напакостил - и в кусты.
+ миллион.Думаю, якраз у гэтым і рэч. Калі чалавек ведае, што праўда за ім, яго агалоска не пужае. Хутчэй наадварот. Тое, што супольнасць будзе ведаць аб гэтым - толькі плюс.
ну дык і беларускай жа ў нас засілле вакол. Прам не прадыхнуць. І так і спакушаюцца на рэшткі рушчыны паўсюль у спрадвечна рускай краіне, рушчыны, якую і са свечкай не знайсці. Таму абсалютна ідэнтычныя сітуацыі, каб на іх была аднолькавая рэакцыя.Только не помню, чтобы скулили потом, что об их жалобе стало известно в интернетах.
я ў БПС, прыкладам, пісала. Каб інтэрфейс беларускі ў інтэрнет-банкінгу зрабілі і памылку на банкаматах выправілі. Першае і па сёння робяць. Другое выправілі.А там напакостил - и в кусты.
Не, огласку этому придала именно ДорошкевичМожа, гэта Чмыр тады ЦЭХ зацкаваў, ці як?
Помню, конечно, но все было более или менее культурно, без оскорблений, нет?)а я сама размяціла. Тут.) І, калі памятаеш, гэта тут веееельмі доўга і эмацыйна абмяркоўвалася. Дый потым не раз мне ўзгадвалася.)
Откуда известно про его чувства и что это именно страх?таму так і абурыўся і спужаўся агалоскі. Чаго баяцца, калі праўда за табой?
То, что кто-то кому-то угрожал недоказуемо все же. Ну и про сопли я не знаю, что ты под этим подразумеваешь. Я читала комментарии и соплей Чмыря там не видела.Але штосьці не памятаю, каб яна камусьці пагражала, скардзілася і соплі пускала. Ці было?
Да, чмырей оказалось достаточно. Даже те, в ком и не усматривалось ранееа мне шкада, што мала што ў нас поўна такіх чмыроў, дык яшчэ знаходзіцца і легіён іх абаронцаў.
Не, огласку этому придала именно Дорошкевич![]()
А не придала бы, то и канула б в лету та запись в книге отзывов и никто бы о ней не узнал)
Конечно, небось один только Чмырь и знал.А, может, как раз для пиара и надо было ее в соцсетях разместить, а то кто там знал про тот ЦЭХ![]()
дык я і не медыйная асоба. Я ў прынцыпе прозвішча і фоты ў інтэрнетах не выкладваю. Мне папулярнасць без патрэбы. У адрозненне ад.И фамилию ты свою не выложила с фото
ды па-рознаму.) За межамі - не было, так.Помню, конечно, но все было более или менее культурно, без оскорблений, нет?)
другая скарга - соплі і ёсць.Я читала комментарии и соплей Чмыря там не видела.
вось менавіта.Ай, что говорить. Не о чем больше - так и оставим.
ну і добра, калі нават і так. З паршывай аўцы хоць шэрсці клок. Дай Бог ім працвітання.А, может, как раз для пиара и надо было ее в соцсетях разместить, а то кто там знал про тот ЦЭХ
Принципиальную позицию отстаивают. А втихаря - пакостят.Враг всегда скулит, а как же. Еще у него бегающие глазки и кривая усмешкаи никак не принципиальная позиция, а именно напакостил
![]()
чучел! ) пудзіла - чучело. Гарохавае, я б яшчэ дадала.пугал
«пудзила» (ударный 1-й слог) – пугало, чучелочучел! ) пудзіла - чучело
і ўжо да пары.))) Скуголіць - ныть.) Не скуліть.)))
скулили
Мне смешно считать принципиальным защитником Чмыря, который настолько испугался огласки своего жалоботворчества, что начал угрожать девушке в личку и требовать удалить пост в ФБ.А он должен был написать жалобу и выложить до кучи в соцсети? И сделать селфи на фоне жалобной книги? Тогда это Позиция?
Смешно мне че-та![]()
дзякуй, кэп.)«пудзила» (ударный 1-й слог) – пугало, чучело
По мне так все одинаковые. И фанатичные беларускамоуныя с их "зворотами", и Чмырь со своей жалобой. Мелкие пакостники.Мне смешно считать принципиальным защитником Чмыря
О, то есть Чмырь теперь мелкий пакостник, а не принципиальный защитник? Тут консенсус.По мне так все одинаковые. И фанатичные беларускамоуныя с их "зворотами", и Чмырь со своей жалобой. Мелкие пакостники.
А я и не писала, что он защитник. Я писала, что такая ситуация, с защитой, в принципе возможна.О, то есть Чмырь теперь мелкий пакостник, а не принципиальный защитник? Тут консенсус.
И даже выНикто и ничто ему не угрожает.
И даже выЕсли честно. Правда?
Уточняй. Тебе кто-то мешает?Я ўдакладняю сваё.) Ты ж маё "пудзіла" мела на ўвазе ці не? Калі не, то пардон, вінаватая. А калі маё - то ў мяне чучело па сэнсе. На пугало не цягне бо.)
Слово из этой цитаты:Вось не трэба перакладаць.) Хочацца працытаваць - то ўжо лепей тады ў арыгінале пісаць.
я перевела правильно. А ты можешь не переводить и писать в оригинале.пудзіла нейкае
Ну так и не надо отвечать. Зачем столько объяснений?Я за чужыя пераклады неадказная.)))))