Я недзе чытала меркаванне, што Беларусь хоць і ў дзярме, аднак выйсце з яго ўжо блізка, а у Расеі ўсё гэта яшчэ толькі наперадзе... Мабыць, і мае рацыю тое меркаванне. Прынамсі, у першую частку хочацца верыць.«русское чудо»
http://www.belaruspartisan.org/bp-forte/?page=100&backPage=13&news=105757&newsPage=0
Вот жеж нечего даме делать...
насчет России, наверное, соглашусь. Насчет нас - тоже, но без близкого выхода. С чего он близок?Я недзе чытала меркаванне, што Беларусь хоць і ў дзярме, аднак выйсце з яго ўжо блізка, а у Расеі ўсё гэта яшчэ толькі наперадзе... Мабыць, і мае рацыю тое меркаванне. Прынамсі, у першую частку хочацца верыць.
тебе - да. Потому что накал другой. Но для каких-то изменений, для массы нужно, чтобы пришли люди "ни с кем", неопределившиеся. А им важно все - погода, природа, условия, количество ОМОНа.Не праблема - надвор'е.
Веру ж у цуд яшчэ ніхто не забараніў. Пакуль.С чего он близок?
Мо яму ў маркетолагі пайсці? :crazy: Ёсць талент. "Такая корова нужна самому" ўзгадалася.человек просто мастер новизны.
а валюта все растетБеларусбанк приостанавливает заключение договоров на льготное кредитование строительства жилья по объектам, вводимым в эксплуатацию в 2012 году и позже.
Ага, вот мы все так и поверили, что никак не связано.Евро укрепился, причем сразу на 200 рублей: курс достиг 11 010 рублей. Объём торгов по евро составил 7,233 млн, заявки на продажу – 5,215 млн, на покупку – 13,212 млн.
Российский рубль вырос на 5 рублей до 251 рублей, объём торгов – 417,506 млн, заявки на продажу – 414,320 млн, на покупку – 649,147 млн.
Участники рынка подчеркнули, что отсутствие торгов по доллару никак не связано с его укреплением на торгах в четверг и пятницу.
Ага, вот мы все так и поверили, что никак не связано.
Як лічыш, гэта да каго пытанне? Я толькі аднаго ведаю... І дамовіцца з ім няпроста. Адразу б большага папрасілі...)))погода, природа, условия
Падабаецца ідэя? У чым праблема тады? Толькі не зялёных, калі ласка... Ці загаду чакаем? Прызвычаіліся ўжо паводле загаду толькі, так? (гэта не да цябе, рытарычнае пытанне хутчэй)идея зеленых ленточек
Дык у кожным разе ты - адзін на адзін. Нават, калі тысячы вакол. Ці ты пра што? ))) Адна дзяўчына ўлетку была, калі памятаеш. А тут як раз не адзін. І пабачыць гэта, для ўпэўненасці, неблага. )))один на один
Мне проста блізка ісці.тебе - да
Новый виток кризиса в здравоохранении: Нацбанк запретил покупку валюты на основной бирже на медикаменты (даже если на их покупку есть разрешение Минздрава). Выводы делаем сами...
доллар не торговали,потому что в США выходной..Ага, вот мы все так и поверили, что никак не связано.
мадам напомнила мне анекдот про то, как не следует путать туризм и эммиграцию))Вот жеж нечего даме делать...
почему?Толькі не зялёных, калі ласка...
про то, что с массами надо работать вполне конкретными способами.Ці ты пра што?
Yvanka, :yes: ))анекдот про то, как не следует путать туризм и эммиграцию
Ну не ведаю, мне здаецца гэта відавочным.почему?
Чакай, дык кола замкнулася. Дзе? На вядомых сайтах? Ці расцяжкі на праспекце?Идея должна быть пропиарена
Трэба, не спрачаюся. Таму і пісала, што тое, што была, поспехам не завецца.надо работать вполне конкретными способами
Гэта была б іншая краіна. І тады можна б было нікуды не хадзіць. Акрамя выбарчых участкаў.не рискуя вообще ничем
Я пра тое ж. І няма розніцы, адзін ці тысяча.по одному провожают
даже мысли такой не было. Что тут смешного?Не, больш за ўсё нам страшна быць смешнымі, так?)))
зеленый цвет чем-то провинился? Я серьезно не в курсе.Ну не ведаю, мне здаецца гэта відавочным.
Velca, чаму?