Это не оригиналТак это и есть оригинал
ооо, это ж я такая внимательная))Нечего от работы отвлекаться ))) Но девочка по моей ссылке мне понравилась, честно.Её голосом просто детскую песню, наверное, не очень-то и споёшь...Эффект будет странныйЭто же другая девочка.
жэсць!калі выязжаеш за мяжу ў выхадны дзень ці пад час адпачынку.
Мингорисполком.Это что за зверь такой?
Чалавек, які за гэтую самую мяжу сабраўся, павінен даць справаздачу працадаўцыkatia-ka, справаздачу хто робіць, не зразумела? Чэл, працадаўца, хто? То бок я еду ў Вільню і пішу папярэдне заяву ў Выканкам: так і так, еду, абяцаюся вярнуцца?
О як. Гэта на ўсіх працадаўцаў, цікава, распаўсюджваецца, ці на пэўных? )))Чалавек, які за гэтую самую мяжу сабраўся павінен даць справаздачу працадаўцы
халера яго ведае. Але мы - госкантораО як. Гэта на ўсіх парцадаўцаў, цікава, распаўсюжваецца, ці на пэўных? )))
паслязараз заяву накатаць ці перад адпачынкам
Одному знакомому, работнику гос. предприятия, после отпуска предъявили распечатку звонков и потребовали отчитаться по каждому.Дзяўчаты, падкіну дроўцаў у вогнішча)) Нам сёньня на плянёрцы сказалі, што мінгарвыканкам даў загаду даваць справаздачу(отчитываться), калі выязжаеш за мяжу ў выхадны дзень ці пад час адпачынку.
Не во всех, к счастью.Такое уже давным давно в ночных клубах Минска.
на вушка: праверыўшы ай-пі адрас яшчэ і папрасіць могуць((а отпустят?
Знаёма.Я яшчэ ў нас правяраюць ай-пі адрасы, хто на якія сайты лазіць.
З уласнага тэлефону?!!!!!! Ці з рабочага (у сэнсе мабільнага, але выдадзенага працадаўцам)?Одному знакомому, работнику гос. предприятия, после отпуска предъявили распечатку звонков и потребовали отчитаться по каждому.
это не аргументЯ яшчэ ў нас правяраюць ай-пі адрасы, хто на якія сайты лазіць.
В данном случае - со служебного. Хотя, слушают, и пишут с любых, если надо.З уласнага тэлефону?!!!!!! Ці з рабочага (у сэнсе мабільнага, але выдадзенага працадаўцам)?
В данном случае - со служебного
Слухаць і рабіць раздрукоўкі званкоў - істотна розныя рэчы....Хотя, слушают, и пишут с любых, если надо.