а навошта спецыяльна выглядаць дурнем?
katia-ka, ну это вопрос не ко мне.Возможно,какие-то причины такого выбора есть,может,прикрыть чью-то дурость,а может наоборот напомнить о ней и показать ее,но так тонко,что можно об этом только догадываться...
а навошта спецыяльна выглядаць дурнем?
Ты чё? Калі справа рук беларусаў, не ведаеш, чым такія свавольствы могуць скончыцца?А сьмеласьць у чым?
Не, гледзячы на тапорны "дызайн" гэтага сшытка, мне здаецца, што ўсёж гэтаЗаўважце: адное тое, што вершы расейскія, пры тым, што да гэтага серыя беларуская ішла, кажа на карысць запланаванай акцыі. Гэтага, нават не ведаючы Быкава, нельга не заўважыць...
Ябы як зроблена, абы зрабіць...Банальная тупость, которая прет на всех уровнях сейчас..
ты праТым больш "першакрыніца" ж была, дакладней ёсць...
Так гэта ж сьцёб))(па-мойму)Правда, Александр Лукашенко как-то сказал, что он был воспитан на стихотворениях Василя Быкова.
гледзячы на дызайн усёй серыі, я ўвогуле думаю, што там няма ніякай фішкі. Там навыкі працы дызайнера роўныя веданьню твораў беларускай клясікі.дык не ў дызайне ж фішка была.
какой там стеб...суровая правда и полная серьезность.Так гэта ж сьцёб
О_осуровая правда и полная серьезность.
Ты не ведаеш гэтай гісторыі?Так гэта ж сьцёб
Не, чакай. У серыі, ІМХО, фішка адна. А ў ГЭТЫМ сшытку цалкам іншая.там няма ніякай фішкі.
Кьяра, я тут не пра "ідэалагічную" ці яшчэ якую падаплёку. Я з пункту гледжаньня менавіта дызайну, увасабленьня идэі так сказаць.У серыі, ІМХО, фішка адна. А ў ГЭТЫМ сшытку цалкам іншая.
не сачу за біяграфіяй першых асоб краіны. Мяне цікавяць іншыя рэчы і іншыя людзі)))Ты не ведаеш гэтай гісторыі?
легкое ведаю, але не веру, што ТАКІ ляп можа выпадковым быць..
так и они сделалиЯ погуглилила СТИХИ Василия БЫКОВА и естественно там сразу
ООО, знаёма)))Когда требуется, допустим, фото или биография приезжающего какого-нибудь солиста, а тебе на это говорят - поищите в интернете, там же всё есть
Слушайте, мама..., і ніхто не заўважыў, што знайшлі такі?сказал, например, "подготовить коллекцию тетрадей с белорусскими поэтами. Если найдёте стихи Быкова - получите премию". В шутку даже. Вот вам и пожалуйста
*амаль сур'ёзна* А што, няма? ) А! Вы пра класічную музыку, напэўна...Бо іншыя "салісты", думаю, якраз ёсць...Когда требуется, допустим, фото или биография приезжающего какого-нибудь солиста, а тебе на это говорят - поищите в интернете, там же всё есть
да и классических хватаетА! Вы пра класічную музыку, напэўна...Бо іншыя "салісты", думаю, якраз ёсць...
Ну гэта так, калі для тыражу, то вікі - не лепшы выбар.тиражировать
http://paper-soiler.blogspot.com/2012/03/2.htmlвул.Слабадская... когда было неправильно написано тогда или сейчас?