Нелепости в нашей жизни. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Igra

БЫТИЕ
а навошта спецыяльна выглядаць дурнем?

katia-ka, ну это вопрос не ко мне.Возможно,какие-то причины такого выбора есть,может,прикрыть чью-то дурость,а может наоборот напомнить о ней и показать ее,но так тонко,что можно об этом только догадываться...

k_ja_ra

Well-known member
А сьмеласьць у чым?
Ты чё? Калі справа рук беларусаў, не ведаеш, чым такія свавольствы могуць скончыцца?
І калі так, то - рэспект. Крэатыў на ўзроўні, ІМХО.

Заўважце: адное тое, што вершы расейскія, пры тым, што да гэтага серыя беларуская ішла, кажа на карысць запланаванай акцыі. Гэтага, нават не ведаючы Быкава, нельга не заўважыць...

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Заўважце: адное тое, што вершы расейскія, пры тым, што да гэтага серыя беларуская ішла, кажа на карысць запланаванай акцыі. Гэтага, нават не ведаючы Быкава, нельга не заўважыць...
Не, гледзячы на тапорны "дызайн" гэтага сшытка, мне здаецца, што ўсёж гэта
Банальная тупость, которая прет на всех уровнях сейчас..
Ябы як зроблена, абы зрабіць...

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, дык не ў дызайне ж фішка была. :))) І не ў мегаякасці. :))) ІМХО.

Не ведаю, але не веру, што ТАКІ ляп можа выпадковым быць...Тым больш "першакрыніца" ж была, дакладней ёсць...:))) Сувязь, ІМХО, відавочная...

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Тым больш "першакрыніца" ж была, дакладней ёсць...
ты пра
Правда, Александр Лукашенко как-то сказал, что он был воспитан на стихотворениях Василя Быкова.
Так гэта ж сьцёб))(па-мойму)

дык не ў дызайне ж фішка была.
гледзячы на дызайн усёй серыі, я ўвогуле думаю, што там няма ніякай фішкі. Там навыкі працы дызайнера роўныя веданьню твораў беларускай клясікі.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
суровая правда и полная серьезность.
О_о

Нарэшце, ідэолагі ведаюць лепей))
Нядаўна яны пагледзелі цікавую караткаметражку)) Што цікава, крамолы не знайшлі. Раю глянуць.
Сапраўды, нічога крамольнага, фільм з рэпертуара Манхэтэнскага фестывалю кіно :)
http://generation.by/news5659.html

olga91

Active member
Я погуглилила СТИХИ Василия БЫКОВА и естественно там сразу

Василий Быков
мой мир поделенный на два
на тень и свет, на чет и нечет.
в нем есть незримая черта
и острие противоречий...
)продолжение следует)

k_ja_ra

Well-known member
Так гэта ж сьцёб
Ты не ведаеш гэтай гісторыі? :) ( выключна для цябе: http://www.nv-online.info/by/199/politics/35240/10-проколов-Лукашенко-(видео).htm)

там няма ніякай фішкі.
Не, чакай. У серыі, ІМХО, фішка адна. А ў ГЭТЫМ сшытку цалкам іншая.

Ну дый ладна...можа гэта мне так...

Последнее редактирование:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
У серыі, ІМХО, фішка адна. А ў ГЭТЫМ сшытку цалкам іншая.
Кьяра, я тут не пра "ідэалагічную" ці яшчэ якую падаплёку. Я з пункту гледжаньня менавіта дызайну, увасабленьня идэі так сказаць.

Ты не ведаеш гэтай гісторыі?
не сачу за біяграфіяй першых асоб краіны. Мяне цікавяць іншыя рэчы і іншыя людзі)))

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, ладна, Бог з ім...Я-та якраз не пра дызайн...

Я там у папярэднім посце спасылачку дадала...Паглядзі. Не пашкадуеш. :) Герояў трэба ведаць у твар (с), хай сабе і без падрабязнасцяў біяграфіі. :)))

е ведаю, але не веру, што ТАКІ ляп можа выпадковым быць..
легко
сказал, например, "подготовить коллекцию тетрадей с белорусскими поэтами. Если найдёте стихи Быкова - получите премию". В шутку даже. Вот вам и пожалуйста
Тетради - не учебники, они же не рецензируются. Хорошо, если на предмет опечаток надписи на них корректор проверит какой-нибудь типографский.
Я погуглилила СТИХИ Василия БЫКОВА и естественно там сразу
так и они сделали

да половина культурных образованных людей, владеющих интернетом, считает, что Википедия - это достоверный научный источник. Или до недавних пор считала

Я с этим на работе сталкиваюсь регулярно. Когда требуется, допустим, фото или биография приезжающего какого-нибудь солиста, а тебе на это говорят - поищите в интернете, там же всё есть
Вот и стихи Василя Быкова там есть

k_ja_ra

Well-known member
сказал, например, "подготовить коллекцию тетрадей с белорусскими поэтами. Если найдёте стихи Быкова - получите премию". В шутку даже. Вот вам и пожалуйста
Слушайте, мама..., і ніхто не заўважыў, што знайшлі такі? :)
Дый ладна, непрынцыповая насамрэч "прырода" з'явы...Але пацешылі гародзенцы...:))

Когда требуется, допустим, фото или биография приезжающего какого-нибудь солиста, а тебе на это говорят - поищите в интернете, там же всё есть
*амаль сур'ёзна* А што, няма? ) А! Вы пра класічную музыку, напэўна...Бо іншыя "салісты", думаю, якраз ёсць...

А мне вікі падабаецца...ну...не ў якасці ісціны ў апошняй інстанцыі, але для першай агульнай інфармацыі - цалкам сабе. Не грэбую, шчыра скажу.
І наконт вершаў Быкава не пагаджуся. ))) Там пошук адразу старонку "з лірыкай" выдае, апошняя з якіх 2012 годам датаваная, калі што. :)))...І дзіўна, што RU і выключна расейскія вершы нікога не бянтэжаць. :)))

А ў нэце сапраўды ёсць усё.

А! Вы пра класічную музыку, напэўна...Бо іншыя "салісты", думаю, якраз ёсць...
да и классических хватает
только вот непроверенную информацию опасно тиражировать

чтобы потом эти самые солисты шашкой не махали

Последнее редактирование:

Fiesta!

Миссис
Сегодня обратила внимание на след. факт, кто живет в Малиновке знает ул. Слободскую, которую на всех указателях перевели на белорусский как Вул.Слабацкая, я хоть и не белорусска, но меня коробил перевод, для тех кто не знает как улица звучит по-русски и не догадается, что она Слободская. Вобщем сегодня смотрю, а на указателе с кольцевой исправили название на вул.Слабадская. Знатоки белорусского скажите, у нас что двоякий перевод возможен? Или когда было неправильно написано тогда или сейчас?

Magda

Well-known member
Купить горизонтальные жалюзи стоит 13 у.е. за квадрат, почистить 9.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху