Нелепости в нашей жизни. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

lada

Well-known member
А имеет значение пол в данном случае?

хороший вопрос
ловлю себя на мысли, что к лесбиянкам я отношусь толерантнее, чем к геям:)))
и вот подумала, в пакете Зала есть у меня эротический канал и даже, кажется, не один, так вот лесбиянок я там видала частенько, а геев ни разу. Почему, спрашивается:)))?

k_ja_ra

Well-known member
И ваш маркер православного отнюдь не "добрый".
У мяне няма маркераў. Ці як мінімум, я максімальна імкнуся іх пазбаўляцца.
Але калі мне тыцкаюць сваёй праваслаўнасцю, мяне гэта насцярожвае. Так.

Mahima

переименовалась:)
Это странно.Как-то не ходят эти вещи отдельно от человека обычно.Аморальность педагога не может не отражаться на детях.
Т.е.гомосексуализм априори аморален? Но ты не будешь возражать, если все же их уравняют в правах с тобой? Я правильно помню или путаю?
И у тебя есть вполне нормальные знакомые среди геев?
А пол учителя-гомосексуалиста имеет для тебя значение?

k_ja_ra

Well-known member
Аморальность педагога не может не отражаться на детях.
А маральнасць?

І яшчэ. Я не разумею, чаму праваслаўны (па змоўчанні) не будзе ўплываць на дзяцей, а гей (зноў жа па змоўчанні) будзе?
Пры тым, што першае - гэта асобная карціна свету і ўспрымання яго, з адпаведнымі пераканнямі, якія так ці іначай вылазяць падчас вучобы, а другое - падрабязнасці інтымнага жыцця, якія з вучобай аніяк не звязаныя.

Mahima

переименовалась:)
хороший вопрос
ловлю себя на мысли, что к лесбиянкам я отношусь толерантнее, чем к геям:)))
и вот подумала, в пакете Зала есть у меня эротический канал и даже, кажется, не один, так вот лесбиянок я там видала частенько, а геев ни разу. Почему, спрашивается:)))?
Скрываются:) :)
Думаю, спрос рождает предложение. Основные потребители эротической продукции все же мужчины-часто семейные, гетеросексуальные, моральные члены общества:) а мужчины, как я понимаю, очень не против видео с красивыми лесбиянками:)

Igra

БЫТИЕ
Разделение общества.Навеяно форумскими разговорами)))
Когда мне уже нормальную страну сделают(с) :)))
1272291712_evolution.jpg

1327402719_u-lyudey-nachalas-obratnaya-evolyuciya.jpg

А маральнасць?
И моральность.

Але калі мне тыцкаюць
А тыцкаюць?

І яшчэ. Я не разумею, чаму праваслаўны (па змоўчанні) не будзе ўплываць на дзяцей, а гей (зноў жа па змоўчанні) будзе?
Не разумеещ-нічым не магу дапамагчы.Я даволі ўцямна розніцу адзначыла.

k_ja_ra

Well-known member
На форуме - адназначна.
Ну і гісторыя з настаўніцай, як памятаеш, мая.

Не разумеещ-нічым не магу дапамагчы.Я даволі ўцямна розніцу адзначыла.
Якую? Маральнасць-амаральнасць? Адпаведна?
Дык і я бачу розніцу. Дадала ў посце вышэй.
ІМХО, інтымныя падрабязнасці ніякім месцам да вучобы, светапогляд - вельмі нават. Не?

Igra

БЫТИЕ
На форуме - адназначна.
Ну і гісторыя з настаўніцай, як памятаеш, мая.
На форуме,на мой погляд,тыцкаюць праваслаўным,калі ведаюць гэты факт з адпаведнай тэмы.Не бачыла,каб хтосьці у іншых тэмах гэта рабіў.
У гісторыі з настаўніцай,наколькі я памятаю,табе сказалі бацькі ці хто,не сама настаўніца,ці не так?проста прыватная размова і нічога болей,не?

k_ja_ra

Well-known member
Я даволі ўцямна розніцу адзначыла.
Ты распавяла розніцу ў тым, што нясе дзіцяці інфармацыя пра тое, што настаўнік вернік, ці гей.
А я пытаюся пра ўплыў.
Гэта розныя рэчы зусім.

На форуме,на мой погляд,тыцкаюць праваслаўным,калі ведаюць гэты факт з адпаведнай тэмы
Гэта мае месца таксама. Але ТОЛЬКІ пасля таго, як з мегаапломбам (я НЕ пра цябе, калі што) гучна і афіцыйна паведамляецца, што я вернік, і вось таму маю права тут гаварыць/меркаваць/і пад.
А калі тут жа задаецца пытанне: ну дык а вы, як вернік, як тут лічыце?
Гучыць адказ зноў жа горда і з надрывам у голасе: я не збіраюся гэта з вамі абмяркоўваць!))))
А навошта паведамляць тады?
У мяне гэтае пытанне, па шчырасці, так і павісла без адказу...

Igra

БЫТИЕ
А я пытаюся пра ўплыў.
А што ты хочаш пачуць?Гэта ўжо ад маральнасці-амаральнасці залежыць.Як можна пытацца і адказваць пра уплыў ўвогуле?Тэарэтычна магчыма і тое і тое.

Последнее редактирование:

Igra

БЫТИЕ
ІМХО, інтымныя падрабязнасці ніякім месцам да вучобы, светапогляд - вельмі нават. Не?
Давай не хадзіць па дзесятым коле.Надакучвае,прабач.
А так я тоже не вижу нужды специально посвящать кого-то в то или другое.Но как я понимаю,некоторая информация о личности учителей просачивается,хотят они того или нет.

k_ja_ra

Well-known member
Давай не хадзіць па дзесятым коле
Ок.)
У прынцыпе я адказ пачула, думаю.)
Што і той і той можа быць як маральным, так і амаральным, и што і той і той можа як аказваць уплыў, так і не аказваць яго. Правільна?

Igra

БЫТИЕ
як з мегаапломбам
Цікава было б прыклад пабачыць гэтага мегаапломба)))памятаю только выпадак ў альтанцы наконт музыкі,але ніякага апломбу я там не пабачыла)))Проста сказаў чалавек.

Пры тым, што першае - гэта асобная карціна свету і ўспрымання яго, з адпаведнымі пераканнямі, якія так ці іначай вылазяць падчас вучобы, а другое - падрабязнасці інтымнага жыцця, якія з вучобай аніяк не звязаныя.
Не бачыла гэтага адразу.Як вылазяць,прабач?:)

k_ja_ra

Well-known member
Ок, мегаапломб часцей у самой тэме ХіЦ гучыць. І не ад усіх, а ад пэўнай часткі персанажаў.)
Там, пра музыку, было проста важна і каб пранікліся, сказана.))))))))))))))

Як вылазяць,прабач?
Не. Чакай. Давай спачатку ты:

Што і той і той можа быць як маральным, так і амаральным, и што і той і той можа як аказваць уплыў, так і не аказваць яго. Правільна?

Igra

БЫТИЕ
Гэта праўда. Не сама.

У гэтым выпадку гэта хутчэй да пытання пра "маркеры". )

Кьяра, а пакладучы руку на сэрца,адкажы,калі ласка-калі б табе ў той прыватнай размове пра настаўніцу сказалі не тое,што яна праваслаўнае,а сказалі б-настаўніца лесбіянка,ты ні на хвіліну б не здзівілася,ні збянтэжылася,ні асалапела?Вось так адказала б-ну і добра і далей пайшла і на форуме б не пыталася,як ўспрымаць гэты факт,так?

Прыкладна так.

Igra

БЫТИЕ
Ок, мегаапломб часцей у самой тэме ХіЦ гучыць. І не ад усіх, а ад пэўнай часткі персанажаў.)
Трэба разумець аднак і спецыфічнасць гэтых размоў і іх эмацыйнасць.Гэта нельга пераносіць на жыццё,ты ў жыцці іншая,чым тут падаешся.Я,падазраю,таксама,не?

Аааа,відаць я святая і тыя,хто кажа сумленна,што не гатовыя прымаць гэта сёння.

k_ja_ra

Well-known member
:)

Аааа,відаць я святая і тыя,хто кажа сумленна,што не гатовыя прымаць гэта сёння.
Э! э! э! :) я не сказала, што не прымаю.) Я сказала, што была б здзіўленая і збянтэжаная. Гэта не адно і тое ж.)
Але калі рэкамендацыі будуць добрыя, я аддам у клас. Я гэта ўжо абдумвала. :))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху