Общеобразовательные лицеи Беларуси - часть 2

• Автор темы Автор темы Kavita
  • Дата начала Дата начала
@zavtra, то бок такі настаўнікі вінаватыя, што іх закралі? А гомельскія малайцы, таму яны існуюць?
Смех у залі...

@GingerBread, я ўсё ж лічу, што гэта розныя гісторыі: крычаў з жабінкай і 2 мінскія ліцэі. Зусім розныя.

Я смотрю, смеются те, чьих детей это не касается.

@GingerBread, я ўсё ж лічу, што гэта розныя гісторыі: крычаў з жабінкай і 2 мінскія ліцэі. Зусім розныя.
Чаму Яны розныя? Здаецца там I Iнтернаты былI..
тыя ж Iспыты, дзецI што жадаюць нечага большага

Я смотрю, смеются те, чьих детей это не касается.
хі-хі, вось гэта ўжо дакладна пра вас) так што ўжо чыя б карова...

смех у залі з вашых мегавысноў, калі ахвяра сама вінаватая

Здаецца там I Iнтернаты былI..
менавіта. А дзяцей не было. Не маглі наскрабсці на набор. Што і зразумела. Каму трэба - у Магілёў паедзе. Каму тая Жабінка з Крычавам трэба. Не так многа ў нас, на жаль, у вёсках таленавітых і зацікаўленых дзяцей.

менавіта. А дзяцей не было. Не маглі наскрабсці на набор. Што і зразумела. Каму трэба - у Магілёў паедзе. Каму тая Жабінка з Крычавам трэба. Не так многа ў нас, на жаль, у вёсках таленавітых і зацікаўленых дзяцей.
а што у магIЛеу усIх прымаюць?
чаму у раенах нельга быць лIцэю, так гэта на лБДУ Але ж усе роуна вышэй за школу. I можна профIль ЗрабIць

@GingerBread, я не хачу спрачацца. Бо дакладна нічога не ведаем ні я, ні вы. У Крычаве быў 4-ы Магілёўскі абласны ліцэй. 4-ы! Там не маглі набраць дзяцей: не то што конкурса не было, палова месцаў не запаўнялася. Я глядзела, калі яшчэ іх сайт быў у інтэрнеце, зараз ужо не знаходзіцца, толькі згадкі на розных інфармацыйных рэсурсах. Лагічна, што яго закрылі, па-мойму. Ці трэба было з танцамі з бубнам ездзіць па вёсках дзяцей туды зазываць? Не трэба нікому - і ладна, па мне. А тыя, каму трэба - маюць яшчэ тры ліцэіі. У Мінску іх зараз таксама 3 засталося. Дык параўнаць колькасці насельніцтва...

Лицей же в жабинке не закрывают пока, набор на след.год будет. Или там их несколько?
Лицей лицею еще и рознь. В Барановичах лицей есть. Известный факт, туда идут ради аттестата. Звезд олимпиад там нет, как и сильных учителей. Детей принимают без экзаменов в 8 класс с любыми баллами.
После 9 учащиеся формально сдают экзамены, чтобы пойти в 10. ( это со слов учителя там работающего, возьмут всех). У знакомой дочка окончила аттестат 9, физику сдала на 46 или 48, до 50 точно. Был шок для нее...мол как так.
У мамы работніцы дочка аттестат 10, готовилась на мед. Химию и биологию очень низко сдала...около 60. То первый год и не поступила никуда, а готовилась дома + репетиторы, в итоге в Гродно по целевому прошла.

А жертва кто?
Явно, что было предупреждение, условие и время для выполнения. Но не захотели.

у нашым выпадку настаўнікі, дзеці, бацькі. У Гомелі яны нейкія іншыя? Вы праўда так лічыце? Гомельскія рабілі сваю справу, а мінскія не? Я не разумею?
Явно, что было предупреждение, условие и время для выполнения. Но не захотели.
адкуль звесткі? падзяліцеся, калі вам вядома болей, чым астатнім

адкуль звесткі? падзяліцеся, калі вам вядома болей, чым астатнім
Из этой темы хотя бы. Про прошлый год и угрозу закрытия, про незакрытые лицеи в других городах. Им пригрозили, что закроют, и до нового года о закрытии речи не было, ждали ответной реакции. Сложить дважды два.

у нашым выпадку настаўнікі, дзеці, бацькі. У Гомелі яны нейкія іншыя? Вы праўда так лічыце? Гомельскія рабілі сваю справу, а мінскія не? Я не разумею?
Именно так. Дети и родители стали заложниками.

@zavtra, дык якія ўмовы былі выстаўленыя? што дакладна трэба было выканаць? Чым вінаватыя мінскія настаўнікі ў адрозненне ад гомельскіх? вы ж нешта маеце на ўвазе? ну дык пішыце, чё уж там.
тое, што быў шум яшчэ год таму, кажа толькі аб тым, што быў шум, не болей за тое.

Дети и родители стали заложниками.
ды ладна. а як жа разумныя дзеці, што ў школах застануцца? з гімназіямі, па-вашаму, так можна і правільна, а з ліцэямі не? Чаму? Таму што ваша дзіця ў гімназіі паспела, а ў ліцэі не? Ці як? Што ў вас там пра смех тых, каго гэта не тычыцца?

@k_ja_ra, вопрос про условия нужно задать руководству лицеев.
Как видим, не всех лицеев это касается.

Трымаць малыя 10-11 без настануIкау патрэбнага узроуню - глупства I марнатрауства.
Лiцэi збIралi дзяцей I вучылI, Iншага не прыдумалi нIдзе…

Назад
Сверху