???????? что это по-русски?І яшчэ, паліцу бакавую ў Дэмі не бярыце
???????? что это по-русски?І яшчэ, паліцу бакавую ў Дэмі не бярыце
http://semeistvo.by/forum/showthread.php?t=18414&page=5может темы есть отдельные про школьные столы/стулья??
парта-трансформер Conductor-03/Milk&G (есть голубые и розовые). 400$что еще?
c виду узковатаяпарта-трансформер Conductor-03
710 мм. мне показалась идеальной по пропорциям. даже для взрослого.c виду узковатая
+25 "задняя" падстаўка. У выніку 75х80.у Дэми размер столешницы - 75x55 см.
это мудрено как-товот еще вариант из массива от "КИНД
а стул вы не чехлили? неужели удобно?як Дэмі ў нас выглядае
о интересненькоІдэальнае працоўнае месца для малодшага школьніка, імхо.
У сэнсе? Каб мякчэй было? Не. Навошта?а стул вы не чехлили?
Не тое слова.неужели удобно?
Інвалюкс.а тумбочка и стелаж чьи??
именно. там же шляпки болтов наружу ) у нас такой же стул - мне очень жестким без чехла кажется.Каб мягчэй было?
Спецом паглядзела, бо нават увагі не звяртала, не кажучы ўжо пра адсутнасць скаргаў на гэта.там же шляпки болтов наружу
Хм...значыць, такі ўсе розныя.)мне очень жестким без чехла кажется.
это смотря какой ребенок )) мой ёрза сразу отметил этот "неприятный момент".дзіця ж іх блізка не кранаецца
полностью согласна. у нас парта "Кондуктор", но стул к ней взяли "Дэми", а не комплектный.крэсла Дэмі - амаль ідэальнае.
а это вы отдельно заказывали??Сообщение от ТиЛи
а тумбочка и стелаж чьи??
Інвалюкс.
Ну строга кажучы ў нас у дзіцячым пакоі ўся мэбля іх. Проста колер фасадаў ідэальна з партай супаў.)а это вы отдельно заказывали??
А...это смотря какой ребенок )) мой ёрза сразу отметил этот "неприятный момент".
Асобна замаўлялі? Бо яны не вельмі-та асобна і прадаюцца. ) Прынамсі, калі я цікавілася, так было. І цэннік ледзь не ў палову цаны камплекта (парта+ крэсла) выходзіў.стул к ней взяли "Дэми"
да, без проблем продали отдельно. комплект стоил 2250 млн, стул нам обошелся в 500 тыс.Асобна замаўлялі?
Дык яны ж для дарослых.) Вы трапляеце на праблему: дзе ўзяць і якое крэсла? І што рабіць з нагамі, якія на ім вісяць?о чудесно, у них и столы есть
Дык гэта камплект, які расце разам з дзіцяцем.)зачем этот дэми