Первоклашечка 2013. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

ТиЛи

аву забрали:( буду такая!
Проста я бачу побач 2 варыянты (у старэйшай і малодшай) і паўтаруся, шкадую, што малодшай таксама Дэмі не набыла. А зрабіла звычайны пісьмовы стол.
а пересадить старшую на обычный письменный, а младшей дэми?
обычный письменный стол он что никак малявкам 6-7 летним не подходит? че то я совсем потерялась:)

k_ja_ra

Well-known member
а пересадить старшую на обычный письменный,
Дык малая яшчэ ўсё адно. Росту 134 см.

обычный письменный стол он что никак малявкам 6-7 летним не подходит?
Звычайнае крэсла (і тое ж крэсла Дэмі) мае максімальную вышыню 46 см. Стол звычайны 75, ну хай некаторыя 73-74. Гэтая розніца паміж вышынямі стала і крэсла, адлегласць дакладней, занадта вялікая для малечаў. У іх тады ледзь не падбародак на стале атрымліваецца, разумееце?
То бок пры вышыні стала 75, вышыня крэсла мусіць быць не меней, як 50 см. Так падняцца могуць толькі крэслы, якія верцяцца ва ўсе бакі і ездзяць. Бачыць гэтае відовішча, як дзеці потым што вужакі за сталом на такім крэсле верцяцца, немагчыма. Мне прынамсі.
Адзінае выйсце рабіць крэсла "пад замову". Але нават гэта праблему ног, што вісяць, а не стаяць на падлозе, як належыць, не знімае. Трэба нейкую падстаўку для іх ладзіць. Карацей - цэлы гемар.

Последнее редактирование:

k_ja_ra

Well-known member
будем брать деми
Спадзяюся, не расчаруецеся. :) Мая ўжо 3 гады карыстае. Ніякіх нараканняў. Як новая.)
Адзінае - што пазнімалі мы жэлабкі і іншыя лінейкі.)
Так што калі збіраць будзеце, падумайце. ці патрэбныя яны і вам. Каб лішнія дзіркі самарэзамі не круціць.)
Маёй з жэлабком (што для алоўкаў) нязручна было. Даводзілася ніжэй нахіляцца як бы, каб да сшытка дацягвацца.

k_ja_ra

Well-known member
теперь обойдёмся без непоправимых последствий в виде дырок
:))) А татавы працоўныя і часовыя рэсурсы як жа? :)))
Яны ж, таты, звычайна гэта неяк цяжка пераносяць: спачатку прыкруціць, а потым выкруціць. ) Маўляў, ты вызначся, што табе трэба. :)))))

Хаця, як памятаю, выкручвала я сама.) Каб меней "тэксту" было. ))))))))

ТиЛи

ой, спасибо за комменты
а у дэми ж есть тоже тумбочка, она как?
или лучше (если ничего нет, ни стелажа, ничего) смотреть дэми "пустую", без полок, а остальное где-нибудь?
кстати по ценнику очень непонятно это дэми. такой разброс цен.

теперь обойдёмся без непоправимых последствий в виде дырок
каких дырок??:)

kresh

Active member
а это вы отдельно заказывали??

о чудесно, у них и столы есть

Мы своей сразу купили инволюксовский стол к спальне. Мне самой он очень нравится, ток вот стул к нему надо по-выше обычных. Моя пока сидит на Агате, он по высоте идеален а вот сидушку хотелось бы по-больше, попа растет)))))
Стеллаж лучше брать не глубокий, мне он больше нравился

Алён@

New member
обычный письменный стол он что никак малявкам 6-7 летним не подходит? че то я совсем потерялась
Мне когда-то на 1 сентября подарили такую парту , я за ней проучилась до 11 . Был у меня и стол рабочий с тумбочкой и полками, но вот парточка удобнаее была. Можно и наклон по желанию отрегулировать, и перенести куда угодно, ближе к окну, к телевизору(если только что-то переписать надо), даже на улицу, в теплую погоду, живя в частном доме .
Поэтому парты Деми и такого плана одобряю, это более усовершенствованный вариант моей.
Сами мы поспешили и заказали своему первоклашке стол вместе с кроватью, шкафом. Теперь выбираю стул, который регулируется. (грущу что не отстояла парту и стул Деми). Может у кого такой, интересно послушать отзывы?

k_ja_ra

Well-known member
а у дэми ж есть тоже тумбочка, она как?
Так. Ёсць, ну ці была дакладна. Але там цэннік з тым жа Інвалюксам непараўнальны проста, як памятаю, быў. А сутнасць абсалютна тая ж.
Адпаведна я на "родную" тумбу грошай пашкадавала.)))))

или лучше (если ничего нет, ни стелажа, ничего) смотреть дэми "пустую", без полок, а остальное где-нибудь?
Па мне - так. Толькі заднюю паліцу - абавязкова. Хаця, па мойму, без задняй яна і не прадаецца.

Lmashunya

New member
По-поводу мебели. У нас одна большая столешница, скорее рассчитанная на взрослых, а к ней мы купили парочку вот таких стульев :) Удобно это будет в процессе ежедневной эксплуатации - покажет время ;) Пока старший говорит, что удобно. Младший на кухне на таком за общим столом сидит.

Вложения

• zoom-22927348137.jpg
    zoom-22927348137.jpg
    39.3 KB · Просмотры: 18

k_ja_ra

Well-known member
Стеллаж лучше брать не глубокий, мне он больше нравился
Так. Ён больш сімпотны за конт мажлівасцяў з дзверкамі "пагуляцца". ) Але ў яго і шырыня іншая і ніжнія шуфляды для школьных прыладаў занадта вялікія.) У нас такі каля супрацьлеглай сценкі стаіць.)

k_ja_ra

Well-known member
а к ней мы купили парочку вот таких стульев
О! Дарэчы гэта вельмі неблагі варыянт, імхо, за конт таго, што ногі ёсць куды паставіць.
Але нешта мы на такі так і не ўзбіліся. Хаця я шукала штосьці падобнае.

k_ja_ra

Well-known member
а такие еще продаются?
Я пару год таму чыста выпадкова такое ў доме мэблі на Камароўцы бачыла.
Яна, па-мойму, складная, парта гэтая. Адапаведна можа ўвогуле складацца і за шафу якую ставіцца.
Можа патэлефанаваць паспрабаваць і запытацца?
Бо больш нідзе я такога не сустракала.

Алён@

New member
а такие еще продаются?
мне она больше дэми нравится
Я думаю да, в объявках встречала, в магазинах как-то не попадала мне на глаза. Она скромненькая по сравнению с той же Деми, но вот ещё её +, складывается при желании и занимает совсем мало места.

ТиЛи

там же в этих дэми (читаю на их сайте) есть еще варианты клен, яблоня... хм... а что надо брать?
и там есть сааааааамая маленькая , где столешница 60*50, а те, кторые с приставкам, написаны 75*55

k_ja_ra

Well-known member
а что надо брать?
Што болей падабаецца.) Клён - светлая стальніца, яблыня - цёмная.

Зайшла вось толькі на іх сайт. М-да...малайцы...:) раскручваюцца на вачах. Калі я пытаннем цікавілася - паловы сённяшняга асартыменту яшчэ не было.)

Дзіва, што пра чэхол вышэй пыталіся.) Раней такога не было.) І з масіва парт не было, і стэлажэй. І камплектацый некаторых не было. Прыкольна.)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху