люблю мультик этот очень, но для аватарки цвета совсем не мои. Ну и слишком они юные и беззаботные - это, пожалуй, уже не про меняЛеи Мьёрр, хотела себе оставить на будущее,но мне кажется,что это про вас-если понравится,буду рада
И когда говорят в спину где-нить в магазе таким....ммм...тоном: "женщинаааа", то и неприятно, но не от слова - от интонации. А вообще мне нравится быть молодой Женщиной"Великий и могучий" так і не здолеў выпрацаваць сучасныя словы-звяртанні, вартыя штодзённага ўжывання...
гыыыыыы я не петрушкаНу и чтобы не оффтопить, вот картинки для Леи Мьерр на тему сад-огород))
:rofl::friends:Тут у нас спецоў па аватарах хапае. Вам на якую тэму?
Хм, праблему знайшлі...Робім так. Адкрываем першую ж спасылку на слова "аватар" і глядзім, карцінкі пачынаюць прыцягваць увагу, тыя, што прыцягнулі - сабе захоўваем. І так па розных тэмах. Потым глядзім, што знайшлі, што чапляе. Выкладваем сюды. Далей падключаецца Солнцева, ой, ЗайкаПросто не могу...
Як вам такі пост (не ўласна пост, а тое, што вакол яго)?
О-о-о-о, гэта проста жэсць, тэкст жа увогуле не чытаецца! Да таго ж аватар з анімацыяй. І лінейкі па шырыні болей стандартнай займаюць. Б-р-р-р-р-р-р!!!ты пра шмат карцинак
Дзякуй за меркаванне.Крылау няма,але ё с ц ь имкненне
Это из серии:кто громче кричит,тот и правДа таго ж аватар з анімацыяй. І лінейкі па шырыні болей стандартнай займаюць.
.Не заходжу цяпер туды - баюся.
Цікавіць, я выправіла там, няправільна сфармулявала.А маё меркаванне не цікавіць?
Серыал нейкі? Я ўжо кепска памятаю....Маріанна
Ага, дзякуй яму.Заглянула-чел быстро среагировал и убрал фоты
Это что-то в продолжение начатого раньше разговора,еще с Лакримозы,уже тогда разделились мнения по этому поводу...Но если бы кто-то из местных психологов коротенько написал свое обоснование,почему так-то и так-то следует поступать,можно было бы обсудить это,что стало бы и интересным и,возможно,новым для многих....Ці варта рабіць заўвагі/прапановы , калі штосьці катэгарычна не здавальняе? Ці правільней маўчаць? Хто як лічыць?