Психологическая беседка. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Igra

БЫТИЕ
Концерт окончен? Перехожу к овациям). Спасибо, девочки, это было феерично). Я в конце просто наслаждалась - никто не вышел из роли, все партии как по нотам). Шикарно)
И шикарно и феерично, наслаждение и овации в наличии, а за билет заплатить слабо?

Дарэчы, пацікавілася, як каньяк гучаў у арыгінале. Бо, па шчырасці, зусім не памятала гэтага з кнігі.) І нават калісьці, чарговы раз натрапіўшы на гэты выраз пра каньяк, пыталася ў гугла, скуль гэта.
То вось: http://websoft-elearning.blogspot.co...post_5358.html
і там у каментах акурат пра прэсуппазіцыю.)
Цікава.

k_ja_ra, о видишь-я ж говорю) как только что-то узнаешь новое, обязательно начинаешь это встречать:)))

Zoryana

Well-known member
И шикарно и феерично, наслаждение и овации в наличии, а за билет заплатить слабо?
Похоже, что слабо. А уж раскошелиться на букет любимому актеру, явно видно - жаба душит :))) Не слабо только прокравшись через служебный вход "посмотреть" спектакль из будки знакомого суфлера, похоже ))))))))))))

k_ja_ra

Well-known member
Ды ладна вам, дзяўчаты.)
Форум публічны, пішам усе адкрыта, так што якія прэтэнзіі да таго, што хтосьці гэта назірае?
Гэтым разам без удзелу, наступным і сам паўдзельнічае.
Я вось таксама думаю, што спектакль нішто сабе атрымаўся.) І насамрэч, усе, ці большасць, паводзілася ўжо традыцыйна для сябе.
Прынамсі я нічога новага ў сэнсе асоб персанажаў не ўбачыла. :)

наверно, уже в новой части?
Ага.) Кідаем на пальцах, хто адкрое? :)

Последнее редактирование:

k_ja_ra

Well-known member
О да! Хоть бы ромашек
ды любы капрыз за вашы грошы!

Greenlight, з вас штрафная: адкройце новую частку, зрабіце ласку.)))
А то я вось не рызыкую ў святле апошніх выказванняў і Ігры не раю. :)))))))

а я там потым з постам пра гумар выступлю. :)

Психологическая беседка-6

5 часть: http://semeistvo.by/forum/showthread.php?t=290971

1140712.jpg

1393347130_741281286.jpg

Последнее редактирование:

k_ja_ra

Well-known member
Людзі, хачу прапанаваць тэму для абмеркавання. "Гумар. Што гэта, і чым ён ёсць для вас".
Па шчырасці, калісьці гэта ўжо краналася ў адной з тэм суседняга раздзела, адна фарумчанка цікавілася ў нейкіх прыкладных мэтах пра беларускія анекдоты. І там гэта ўсплывала.
Мне чамусьці зараз зноў пра гэта ўзгадалася.
Я вось лічу, што гумар - гэта спосаб прыняцця рэальнасці. Калі чалавек пачынае смяяцца з чагосьці, што яму не падабаецца - усё, значыць, перажыў, прыняў ці змірыўся і ставіцца да гэта спакойна.
Што скажаце?

Zoryana

Well-known member

k_ja_ra

Well-known member
Юлллса, класныя карцінкі.)
Я толькі не адразу заўважыла.) Думала, гэта такая доўгая спасылка на 5-ю частку.)

Igra

БЫТИЕ
Ды ладна вам, дзяўчаты.)
Форум публічны, пішам усе адкрыта, так што якія прэтэнзіі да таго, што хтсоьці гэта назірае?
Боже упаси! Какие претензии) Я только рада, что кто-то здесь приобщился к театру и насладился представлением:)))
Цикавыя претензии другого плана, мол, вы здесь пишете то, что нам не нравится, а мы типа "стоят девчонки, молчат в сторонке, платочки в руках теребя". Так пишите, девочки, чьи это проблемы, что вам, кроме саркастических оценок а-ля "концерт окончен" нечего сказать?:)

Igra

БЫТИЕ
Юлллса человек дела):locomotive:
Я про открытие новой части)

Юлллса, сделай картинки видными на странице-клевые такие, прямо в точку)

k_ja_ra

Well-known member
кроме саркастических оценок
Можа, народ па-добраму, чаго ты так ужо. :)
І праўда ж цікава было.) Мне - так.:) Так жыва і нязмушана.) Характары, як яны ёсць. :)

Да слова, і гледачы ў сваім рэпертуары.) Так што... усё пуцём. :)

Zoryana

Well-known member
Я только рада, что кто-то здесь приобщился к театру и насладился представлением
Я тоже рада :) Вот жаль только что зритель нынче такой скупой, скаредный - на билетик/букетик не отжалеет :))) Ну, на овации сподобился - "i тое хлеб" (с) :)))

Эх, если б я умела картинки хорошо вставлять)) Сейчас попробую.

Про юмор. Для меня это неотъемлимая часть жизни) Как воздух, только в нематериальном плане. Не знаю, с чем сравнить, как вишенка на торте, что ли) Торт сам по себе неплох и без нее, но с ней - лучше!) Кстати, в противоположном поле тоже ценю чувство юмора, да и в подругах-коллегах. Если оно не совпало - торт уже не торт))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху