katia-ka, задний ход по всем пунктам? За тон извинилась, тем, что он будет решать все и всегда сам, согласилась? Или как?
Ты будзеш смяяцца. ) Але ў мяне тое ж пытанне, таму табе я не дапамагу дакладна.) У мяне чамусьці зусім не адфіксавалася тое, што ён менавіта піў, пакуль адсутнічаў, і, адпаведна, я ніяк не асацыявала яго з алкаголікам.Я 3 раза уже спрашивала, может быть, кто-то мне объяснит откуда вывод, что Гоша алкоголик и у него был запой 8 дней. Никто не снизошел, k_ja_ra, может быть, ты знаешь?
Але ён у стане вырашыць за сябе і свае дзеянні. Усе свае дзеянні. І заўжды.
Не понимаю я , откуда берется разделение. Я не разделяю ничего. Я как раз хочу объединить. Мне просто интересно -дала задний ход означает приняла и то, что он будет все и всегда решать сам? А то получается, что об этом ты не говоришь.Катерина, я пас. Я не ўмею разглядаць пад лупай кожную фразу і кожны эпізод паасобку. Я ўспрымаю усю сцэну цэльна.
P.S. Перагледзела яшчэ раз. застаюся пры сваім. Яна прынесла прабачэньні за тон. А тотым яшчэ і растлумачыла, чаму яна такім тонам сказала.
Менавіта пра тое, што яна пагадзілася са словамі Гошы і вырашыла што, ўсё, ніякіх больш самастойных рашэньняў, там няма і намёка.
ну а вось я ўспрымаю гэтаеНе понимаю я , откуда берется разделение. Я не разделяю ничего. Я как раз хочу объединить. Мне просто интересно -дала задний ход означает приняла и то, что он будет все и всегда решать сам? А то получается, что об этом ты не говоришь.
іЗа тон извинилась
у тваіх пытаньнях як розныя эпізоды.тем, что он будет решать все и всегда сам, согласилась?
не.Мне просто интересно -дала задний ход означает приняла и то, что он будет все и всегда решать сам?
Не зразумела. То бок на твой погляд, Гошы належыла пагадзіцца з тым, што на будучыню ён будзе атрымліваць дазвол на свае дзеянні?меня бы не зацепило что-то типа "Хорошо, я учту твое пожелание".
Таму што Гоша не Бог, каб вырашаць усё і заўжды. Гэта як мінімум. І таму што ў словаў заўжды ёсць кантэкст. У нашым выпадку кантэкст такі, што гаворка да гэтых словаў вялася аб дзеяннях Гошы, а не аб сумесных рашэннях. Адпаведна, і словы пра "я буду вырашаць сам" мной успрымаюцца менавіта ў гэтым кантэксце, а не ў нейкім іншым, ці ўвогуле асобна ад яго.почему тебе очевидно что-то, что противоречит сказанному, мне непонятно.
Igra, он же спрашивает у этого пришедшего за ним - Ну как там в мире?
Ну и бутылки еще...
я же сразу поправила - перечитай.Не зразумела. То бок на твой погляд, Гошы належыла пагадзіцца з тым, што на будучыню яму належыць атрымліваць дазвол на свае дзеянні?
Таму што Гоша не Бог, каб вырашаць усё і заўжды. Гэта як мінімум. І таму што ў словаў заўжды ёсць кантэкст. У нашым выпадку кантэкст такі, што гаворка да гэтых словаў вялася аб дзеяннях Гошы, а не аб сумесных рашэннях. Адпаведна, і словы пра "я буду вырашаць сам" мной успрымаюцца менавіта ў гэтым кантэксце, а не ў нейкім іншым, ці ўвогуле асобна ад яго.
Адсюль:Не понимаю я , откуда берется разделение.
для меня здесь есть два момента. Первый - он ее осадил за тон. Второй - о решании всего самому. И второй для меня - отдельный и общий. Шире, чем ситуация с повышением голоса.
Перачытала. Ок. Значыць, мы розныя.я же сразу поправила - перечитай.
давайте.Давайте отделим мух от котлет.
так и Гоша не предлагал, а позвал друзей и пошёл бить. Так что ничем они не отличаются, считают, что насилием можно решить любую проблему и самоутверждаются за счет избиения младенцев.Сосед, перед тем как угрожать, мирно предлагал
Я падумала, што, мажліва, рэч у тым, што не ўсе словы і рэплікі патрабуюць адказу. Не ўсё кажацца для таго, каб абавязкова пачуць на гэта адказ.Менавіта пра тое, што яна пагадзілася са словамі Гошы і вырашыла што, ўсё, ніякіх больш самастойных рашэньняў, там няма і намёка.
Ды запраста! )Но, например, как можно не пить и не знать, что происходит в мире и на улице?