Не берет в том, чтобы готовить суп, первое, второе и компот ежедневно?
давайце пра гэта. Я на боршч ужо павялася, думаючы, што гаворка ідзе проста аб ежы, корме, я б сказала, але аказалася ,што пра боршч пісалі літаральна, таму следам пайшлі рэцэпты простых страў. Дык вось пра кампот. Мы ж тут не першы год сядзім, дый у апошняй размове я прызнаю, што не люблю і не ўмею, тым не менш прысутныя працягваюць лічыць, што я ўсе гэтыя пазіцыі гатую, плюс дэсерты, пірагі, чізкейкі і дамашнія пельмені? Я не разумею, вы такі ніяк не можаце дапусціць, што чалавека нервуе сам факт пліты, гатоўкі, кухні? Нават калі трэба зрабіць амлет ці грэчку? Я разумею, што гэта штосьці нерэальнае, калі вакол усе хочуць займацца дамашнімі справамі і асбліва кухняй, але ну вось так у мяне. Таму аб якім першым, другім , трэцім і кампоце гаворка? Я не вару кампотаў, не раблю кансервацый, боршчом назвываю суп з 2-х інгрыдыентаў, пюрэ раблю па святах і г.д. У гэта нельга паверыць і зразумець ці што?
И муж поест и детей покормит, которые скажут "папа, хотим есть"
не, ён выправіць іх да мамы. Я разумею, што калі вакол мала што жанчыны хочуць, дык і мужчыны могуць і любяць і гатаваць і займацца ўсім астатнім па доме, то ў гэта складана паверыць, але ну вось такая сям'я Адамсаў у нас. Такія два кулінары падабраліся.