Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Таксама параю гэты накірунак. Навагрудак сам па сабе цудоўны, а разам з возерам Свіцязь і навакольнымі архітэктурнымі помнікамі - увогуле файная вандроўка атрымаецца.@Mahima, ой, Свитязь))) оно, конечно не прямо под Барановичами) Рядом, кстати Новогрудок (там еще усадьба Литовка известная), Вселюб со самым старым костелом (там прекрасный ксенз, при костеле красивая территория, кафе и игры деревянные на улице), Любча с замком
Прычым на Ельні есць экасцежка і з Мёрскага раёна, і з Шаркаўшчынскага. Мы, калі былі ў Германавічах у музеі Язэпа Драздовіча, нам вельмі раілі іх экасцежку, шаркаўшчынскую) і гіда тамашнюю. Нібыта яна і правядзе, і пакажа, і пачастуе.на болотах)))
Ельня, например
І Усялюб абавязкова!Таксама параю гэты накірунак. Навагрудак сам па сабе цудоўны, а разам з возерам Свіцязь і навакольнымі архітэктурнымі помнікамі - увогуле файная вандроўка атрымаецца.
Комарово. Это 5 минут от Голубых озер, деревня. Там возле усадьбы и кафе, и магазин.Кто был самостоятельно на Голубых озерах, подскажите, где на обратной дороге в Минск, можно перекусить? Или просто где-то поблизости.
А кафе работает? Мы были в начале мая, было закрыто. В магазине сказали, что больше не работает.Комарово. Это 5 минут от Голубых озер, деревня. Там возле усадьбы и кафе, и магазин.
Так уже как бы 22 год…внизу на сайте там:
Опубликовано 30.01.2020
Паважаныя сябры! Мы зачынена на рамонт да 26.06.2020. Прыносім прабаченні за дастаўленыя нязручнасці! Чакаем летам!
поделитесь своими тропами, пжста.@Karkusha, а вы можете подробнее рассказать про Налибокскую пущу? А то я только 2 экотропы там знаю.
вох, мы ездзілі на аўто. Поўнапрывадным. Кожны раз па розных дарогах. Бачылі і зубра на вольным выпасе, і глушэц на дачку маю спрабаваў напасці, ну астатнія жывёлы больш звычайныя, і торфараспрацоўкі падзакінутыя з машынамі бачылі, палазілі па іх.@Karkusha, а вы можете подробнее рассказать про Налибокскую пущу? А то я только 2 экотропы там знаю.
Да, там чудесный пляж, вода сейчас прозрачная, рыбок много, просто сказка.У Панямоні таксама драўляны мост праз Неман, пабліз Шчорсы з сядзібай Храптовічаў