Да? Видать, пропустила. А кто?тут есть не скрывающиеся совсем адепты этого.
Да? Видать, пропустила. А кто?тут есть не скрывающиеся совсем адепты этого.
ну бываетВидать, пропустила
Zoryana, а дзе фейк?
Калі нават вашая ісціна ў апошняй інстанцыі крыніца пацвердзіла, што газета сапраўдная, то значыць, так яно і ёсць.)
Дарэчы, а гэта і ёсць той Шарый, пра якога вы час ад часу згадваеце?
Клоўн, імхо.
Zoryana, ясна. ) Няма фейка, значыць. Так і запішам.)
То вы акуратней наступным разам з выкрываннем "фейкаў".) А то не на той млын ваду льяце.))))))))
Zoryana, а гэтыя клоўны вышэй, якія Беларусь з Украінай да Расіі далучаюць, у вашай класіфікацыі што? Фейк? фрык? хвароба на галаву? правакацыя? падрыхтоўка глебы? што?
Цікава.
В этом даже не сомневаюсь-все бываетну бывает
Угу. ) Маё права.) Але за дазвол дзякуй.)пишите что хотите и куда хотите - ваше право.
Чакайце, значыць. фейк усё ж ёсць? Толькі не ў мяне, а ў расійкай газеце? То гэта ж іншая справа зусім.Ну, если и вам такой фотки с "Хартии" достаточно для того, чтобы быть уверенной в том, что Россия может Америку присоединить - то можете смело радоваться полученной информации и постить ее и далее, кто ж против-то?
Ага. Дзякуй. Значыць, муть, ахінея і галіматья. Згодная збольшага. Толькі вось усё болей яе чамусьці апошнім часам. Так, глядзіш, і да нас "калоны правага сектара" неўзабаве могуць наблізіцца. Незаўважна...всякую муть не читаю ни днем, ни на сон грядущий, то бишь вообще не читаю, а потому и комментировать не могу - "я всякого рода ахинею и галиматью не комментирую"
))) :flirt: ))))Ради вас
Каб не вентылятар накінуць, само сабой
Да, помню ваш досвед, отображенный в восторженных постах о посещении Майдана. Просто вы, как жизнь показывает, не те выводы делаете, из этого самого досведа, увы...І, па шчырасці, гэта б насамрэч было смешна, каб не досвед Украіны.
девы, делайте скидку на погоду. В тот день было около -15 плюс ветер, плюс рядом река и оттуда тянет сыростью. К вечеру похолодало почти до -20.Там видео есть, как в дверь ломится толпа страждущих...
ды не мой досвед. А Украіны. Я прыехала і з'ехала. А там дзеці без бацькаў засталіся. І ўсё праз клоўнаў...помню ваш досвед
выставка на один день что ли была? Или в чем именно проблема?Люди стояли больше 2-3 часов на морозе!
сравнила....І абедзве ен памыляемся, што характэрна
вроде неделю или две. Но проблема с выходными у людей, не все могут в будни ходить.выставка на один день что ли была?
нет. В запасниках.А картины Серова, собранные на выставке, в каких-то музеях постоянно находятся?
Zoryana, ну дык аб чым бы мы з вамі пагаварылі іначай?
Ігра вунь выкладвае артыкул і імя-як-імя чакае. Я вас.) І абедзве не памыляемся, што характэрна.))) Нармальна.))
Так сами ж себе такого президента с премьером и всю нынешнюю власть выбрали.І ўсё праз клоўнаў...
те если б не Крым, так нефть бы была по 80? И бакс по 40?То есть люди уже поняли связь между Крымом и упадком жизни.
тогда бы не было такой дикой инфляции, нехватки продуктов, не подорожали бы овощи, фрукты, рыба. И рубль падал не только от нефти, но и на каждой новости с Крыма и Донбасса. Первое падение рубля было за полгода до падения нефти.те если б не Крым, так нефть бы была по 80? И бакс по 40?