Гэта як так? )хотя я вот несколько моложе вас, и у меня было 3 года
Няпраўда. у 1982 г быў паралельна са мной першы набор 11-гадовага навучання (6-цігодак). Толькі 1 кл зваўся ў іх нулявым, але вучыліся яны ў школе, у настаўніцы, і тэрмін навучання ў пачатковай школе складаў рэальна 4 гады (нулявы, 1-ы, 2-і, 3-і клас).В 1986 пошли первые дети, кто шёл на 11-летку.
А смысл переливать из пустого в порожнее?так давайте поспорим!
а то как то часто склонны проанализировать персонаж, а не информацию
в 1989 году такое «перепрыгивание» было произведено во всех классах.
Дык вось я табе яшчэ раз кажу. Першы набор быў у 1982 годзе. На форуме ёсць дзяўчына, якая якраз пайшла ў гэтым годзе ў нулявы клас. У школу да першай настаўніцы.Я была первым набором 11-летнего обучения.
Вооооось! Але рэальна пачатковая школа ў твайго мужа была 4 гады: 0-ы, 1-ы, 2-і, 3-і.так нулевой был при десятилетки. Вот у меня как раз нулевого не было.
Во! Разабраліся.)Мы все учились 11 лет. Только в 1986 году дети шли с 1 по 11, а раньше и до 1989 были дети, кто шли в "0", а потом с 1 по 10, и перепрыгнув через класс они тоже учились 11 лет.
Мой шел учиться уже в 12-летку, если я сейчас правильно тебя понимаю, я еще размышляла, большое ли это горе - что в год окончания школы будет 19, если держать его до 7имя-как-имя, у твайго сына гэта было ў сувязі з 12-годкай ужо.
Якая сістэма? Нулёўкі?такая система была введена в 1958![]()
Дык я ж пра тое ж. Проста ягоны першы год навучання зваўся нулёўкай. А потым класы як бы "перайменавалі" на год вышэй. Мой пляменнік так жа сама ішоў. На 12 год. Сёлета заканчвае, як і твой, школу.Мой шел учиться уже в 12-летку,
ТакДык я ж пра тое ж. Проста ягоны першы год навучання зваўся нулёўкай. А потым класы як бы "перайменавалі" на год вышэй.
Случайно зашла в тему - думала, опять все по надцатому разу об одном и том же, а тут такоено у меня был 1,2, 3 класс и все