Школьная беседка Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Этот профиль "англ" позволит, к примеру, потом сдать на международный экзамен, типа Тоэфел или еще какой?
не, вядома ж.) Смешна.
Я так разумею. калі людзі не могуць выбраць, то яны нават прыкладна не ўяўляюць, што ім спатрэбіцца і на ЦТ, і ў жыцці, роўна як не маюць хоць колькі-небудзь яўнай цікавасці ні да чаго пэўнага. У такім выпадку мат-англ - нейтральны варыянт. Англійскую вучылі і раней без памяці, то бок нічога новага, а матэматыка... царыца навук, і ўсіх навук пачатак.) У выніку маем універсальна-нейтральны выбар.

МОМ

Well-known member
Если матангл выбрать, то это для моей отказаться однозначно от лицея. По математике не потянет, как и по физике. Но вот может не стоит и усложнять.

k_ja_ra

Well-known member
Самае цікавае, што, як разумею, і ў 10-м разважаюць прыкладна так жа.) Прынамсі нічым іншым абсалютную большасць ахвотных на мат-англ профіль я растлумачыць не магу. Вельмі спадзяюся, што ўсе гэтыя 80% (а ў нас колькасць тых, хто на сёння выбірае мат-англ прыкладна такая) не пойдуць у эканамісты.) Хаця справядлівасці дзеля, у нас палове матэматыка зусім не трэба, мяркуючы па пытаннях на сходзе. Проста профілі без матэматыкі ў нас не прапануюцца (апроч хім-біё).

МОМ

Well-known member
k_ja_ra, ну, маркетологи, менеджеры, логисты- вполне себе выбор. Математика и английский тут ключевые предметы.

Физика девочке- это ведь однозначно БГУИР?

k_ja_ra

Well-known member
Физика девочке- это ведь однозначно БГУИР?
з чаго раптам? бдуір - апошняе, пра што мы думаем, пры яўнай цікавасці да фізікі. Дакладней апошняе, пра што думае дачка.)

хаця куды з фізікай - я сама пакуль не ведаю. А вельмі хачу. Ведаць.

МОМ

Well-known member
Parole, физфак? Мне тоже интересно, куда девочке с физикой. Ну не механиком же.

Happy

Я такая скорая на помощь
Команда форума
Админ
Kavita, а ты по любой комбинации предметов так можешь?)

Kavita

Administrator
Команда форума
Админ
Happy, ну да. Практически. Кое-что с гуглом, правда )) Но у нас выпускной класс и рядом второй лицей, и я знаю про него всё, что может пригодиться ;), а еще я дружу с мамой девочки-олимпиадницы по физике, которая совсем не механик и точно будет ее сдавать

zavtra

Well-known member
Гэта дырэктыўна. +2 англійскай, як і было раней у гімназіі, і кропка.
а вы пробовали письменно просить директора? узнавать про возможности других профилей в уо?
меня бы эта ситуация напрягла, я бы уже сходила на прием к министру.

lakshmi

Well-known member
zavtra, профили в гимназиях до 10 класса на усмотрение самих гимназий. Поэтому о чем говорить с министром вы бы стали?

Юста

Well-known member
zavtra, профиль открывается при наличии возможности у уо и желания учащихся (достаточного количества для открытия профиля)... невозможность можно нарисовать всегда...вам бы просто предложили профиль в другом уо

zavtra

Well-known member
Юста, поверьте, когда им приходится "рисовать" чтот-то письменно, находятся возможности чудесным образом. но, этим вопросом я не занималась еще.

k_ja_ra

Well-known member
а вы пробовали письменно просить директора? узнавать про возможности других профилей в уо?
меня бы эта ситуация напрягла, я бы уже сходила на прием к министру.
я абмежавалася прыёмам у дырэктара (хадзіла па іншым пытанні, але ўжо заадно і гэта) і вуснай просьбай.

Мне здаецца, мы ўжо абмяркоўвалі гэты момант. Момант таго, што профілі адкрываюцца гімназіямі па меры мажлівасці. Дый у цэлым, думаю, збольшага ўсіх задавальняе існае становішча. І нават для мяне пытанне стаіць не настолькі востра. Бо дзякуй богу ёсць мажлівасць займацца жаданым дадаткова і ў самой школе і па-за яе межамі. Так што ну не - дык і не.

http://www.physics.bsu.by/sites/defa...cs/mr-2017.pdf
на першы погляд неяк ўсё сумна выглядае.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху