Смак падарожжаў у сучасных умовах 1

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
з цягніка нельга выйсці ў Літве..
Па-першае, можна. На памежных станцыях, папярэдзіўшы памежніка.
А па-другое, нават калі нельга было, то гэта ніяк не адмяняла таго, што для транзіта патрэбная віза.

з цягніка нельга выйсці ў Літве..
А зачем выходить?

Да, точно, Калининград вычеркиваем, я самолетом летала, там без визы. Это было перед ковидом, сейчас прямым из Минска не полетишь.

GingerBread

Well-known member
А зачем выходить?

Да, точно, Калининград вычеркиваем, я самолетом летала, там без визы. Это было перед ковидом, сейчас прямым из Минска не полетишь.
калі трэба было ў Літву і не было падстаў, народ ехаў цягніком да Чарнышэўскага ў калінінградскай вобласці і адтуль у Літву..

калі трэба было ў Літву і не было падстаў, народ ехаў цягніком да Чарнышэўскага ў калінінградскай вобласці і адтуль у Літву..
Я думала вы про мое сбщ, про РФ и Калининград..
В Литву ж ясен пень нужна виза..
А запрос был - где путешествовать без визы..

katia-ka

Kitoks Pasaulis
так навошта им было ехаць тады да Чарнышэўскага, калі штамп стаіць і выходзіць можна?
Можна выходзіць стала з тых пор, як Літва пачала пускаць турыстаў з не ЕС ( 1.05). Пра гэта нідзе гучна не гаварылася.
Нашы адмянілі абмежаваньне на выезд раней.

GingerBread

Well-known member
Можна выходзіць стала з тых пор, як Літва пачала пускаць турыстаў з не ЕС ( 1.05). Пра гэта нідзе гучна не гаварылася.
Нашы адмянілі абмежаваньне на выезд раней.
дзякуй. цяпер усе зразумела

Инна_2012

Well-known member
поезд Минск-Калининград даже не останавливается в Литве, все равно виза нужна?
Грузия да, на самолете дорого, на автобусе доооооолго, не подходит((

MamaPoliny

Well-known member
Боролась с airbnb и все бестолку((( и подруга немка вообще добила. "а может вообще белорусов селить нельзя и она зря только деньги уплотит" занавес.
Забронила на букинге.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху