Па-першае, можна. На памежных станцыях, папярэдзіўшы памежніка.з цягніка нельга выйсці ў Літве..
Там зараз квіткі каштуюць нятанна вельмівидимо только Грузия или РБ
А зачем выходить?з цягніка нельга выйсці ў Літве..
калі трэба было ў Літву і не было падстаў, народ ехаў цягніком да Чарнышэўскага ў калінінградскай вобласці і адтуль у Літву..А зачем выходить?
Да, точно, Калининград вычеркиваем, я самолетом летала, там без визы. Это было перед ковидом, сейчас прямым из Минска не полетишь.
і што літоўцы ставілі штамп на шенген?@GingerBread, это не меняло тот факт, что нужна транзитная виза
Так. Чалавек жа ўехаў на тэрыторыю Літвы.і што літоўцы ставілі штамп на шенген?
так навошта им было ехаць тады да Чарнышэўскага, калі штамп стаіць і выходзіць можна?Так. Чалавек жа ўехаў на тэрыторыю Літвы.
Я думала вы про мое сбщ, про РФ и Калининград..калі трэба было ў Літву і не было падстаў, народ ехаў цягніком да Чарнышэўскага ў калінінградскай вобласці і адтуль у Літву..
Можна выходзіць стала з тых пор, як Літва пачала пускаць турыстаў з не ЕС ( 1.05). Пра гэта нідзе гучна не гаварылася.так навошта им было ехаць тады да Чарнышэўскага, калі штамп стаіць і выходзіць можна?
Не знаю, Белавиа мне показывает тока с пересадками. Может плохо смотрю.@Юлллса, а что случилось с прямым из Минска в Калининград. Еще ж месяц назад летал
дзякуй. цяпер усе зразумелаМожна выходзіць стала з тых пор, як Літва пачала пускаць турыстаў з не ЕС ( 1.05). Пра гэта нідзе гучна не гаварылася.
Нашы адмянілі абмежаваньне на выезд раней.
блин, ну реально месяц назад с коллегой смотрели и шутили про отдых в Калининграде. а и туда оленембелавия не пускают в небо Литвы, а облетать не близко
нужна, вы же литовским воздухом дышать будите))))поезд Минск-Калининград даже не останавливается в Литве, все равно виза нужна?