шой-та ты там такое грандиозное задумала?...)
та ну- все лучшее уже придумано до нас

я коллекционер
*Художник – это коллекционер. Не скупердяй, который собирает все без разбора, а именно коллекционер – который целенаправленно собирает только те вещи, которые действительно любит*
я хотела поделиться выдержками из статьи Таццяны Валодзiнай "Жанчына i жаночае у традыцыйным светапоглядзе беларусау"
а ее нет в виртуале, надо сканить
зато смотри что нашла - это тоже ее
Дык што, Баба Яга, якая лётае ў ступе, — таксама сэксуальны вобраз?”
(Валодзіна: ) “Ну, Баба Яга ня толькі ў ступе едзе, але й таўкачом паганяе. Вобраз Бабы Ягі, несумненна, архаічны і глыбока амбівалентны. Менавіта яна, як першапродак, як першанябожчык, кіруе ініцыяцыяй героя, што ў яе хатцы на курынай лапцы перанараджаецца да новага жыцьця. Прыкладам, прыйшоў да Бабы Ягі Іван-царэвіч ці Іванька-дурачок, а яна яго накарміла, напаіла, у лазенку завяла. У выніку герой як бы перанараджаецца, надзяляецца новымі здольнасьцямі. Таму і хатка Бабы Ягі ўспрымаецца ня толькі як месца сьмерці, але і як калыска новага жыцьця, як улоньне маці. Ступа, у сваю чаргу, выступае і як сымбалічны эквівалент хаткі. Фактычна, ступа — бытавое ўвасабленьне міталягемы першакрыніцы, зямлі і жанчыны, яе дзетароднага ўлоньня”.
так что ты не зря за метлу взялась, женскую силу притягиваешь
я уже начинаю комплексовать...))))))
даже не думай
и ваще специально для тебя дорогая!