Ок. Інтанацыя - рэч суб'ектыўная, згодная. Тым не менш на гэта тут часта пяняецца, ну дый ладна...
интонация не одно и то же,что характеристика
І тут згодная, не адно і тое ж. Але я пра гэта, прыкладам:
Главное, чтобы не было мыслей о всяких "пранах" и "чакрах"...: это уж голое язычество..
Я разумею. што ты зараз зноў скажаш пра мову, якую трэба спачатку вывучыць перад тым, як пытанне задаваць, пра тэрміны, якімі неабходна валодаць, каб атрымаць права зайсці ў раздзел кансультацый, але, ІМХО, для чэла НЕправаслаўнага гэта цалкам сабе хар-ка, адназначная і катэгарычная.
Хотя,честно,не помню,чтобы здесь кто-нибудь доказывал или переубеждал кого-то.
Праўда? Пра паўнату і зерне - нічога не было? Спасылак і цытат пра гэта ж не было?
И если задают вопрос православным,то это их право выбирать форму ответа
Згодная. Але ў такім выпадку і права апанента ў сваю чаргу абіраць форму свайго адказа таксама адмовіць нельга, праўда? Тады якія прэтэнзіі? У кожнага права...
Я яшчэ раз паспрабую данесці сваю думку. Калі б я, прыкладам, прыйшла ў тэму праваслаўных мам, пачытала тое, як яны там разважаюць
паміж сабой і стала абурацца: як?!!! да як вы можаце?!!! - вось тады так. Цалкам не мая праўда б была.
Гэтая ж тэма была створаная ў самым "дэмакратычным", па мне, раздзеле форуму,
свецкім чалавекам. Яна не ёсць тэмай выключна праваслаўных фарумчан, тут прысутнічаюць людзі розных поглядаў і веравызнанняў і маюць поўнае права дарэчы на гэта. Таму трэба разумець, ІМХО, што пэўныя выказванні тут могуць быць не да месца...І асобныя цытаты, якія тут выкладваюцца ці размовы пра гэтую ж шматпакутную ісціну якраз з іх ліку...ІМХО.