нетДумаю, ты ўсё ж перабольшваеш.
Алена.я проста заўважыла, што гэта не гучыць у цябе. Не ведаю, проста ў вочы кідаецца. Ты значыць і думаеш менавіта ў гэты бок.
Нормальное дело
нетДумаю, ты ўсё ж перабольшваеш.
Алена.я проста заўважыла, што гэта не гучыць у цябе. Не ведаю, проста ў вочы кідаецца. Ты значыць і думаеш менавіта ў гэты бок.
Ты прагледзь посты. Я разумею, што ты другі бок ціпа падразумеваеш. Але напісана -та толькі пра мужчын там, дзе ўмовы, і пра жанчын - дзе павышаныя патрабаванні. І гэта чыста ў вочы кідаецца.) Аб'ектыўна, як ты кажаш.)Ты читаешь что-то свое между строк.
У мячэці, мусульманкам? Прапанавалі? Ці нельга па азначэнні?когда женщине ПРЕДЛОЖИЛИ не выпячиваться,
Ды не. Я пра тэму на форуме.ты как-то странно понимаешь эту идею, ИМХО.
Ну я прыводзіла прыклад з бальнічным менавіта. Не дэкрэтам. Асабіста я мала ўяўляю сябе на працы, а мужа ў дэкрэце з 2-х месячным дзіцяцем. Але абсалютна спакойна стаўлюся да таго, калі хтосьці такі варыянт для сябе абірае.плохо от сидения с ребенком? А работающей с сидящим в декрете мужем - хорошо?
Абавязкова? З чаго такая ўпэўненасць? Ну розныя ж усе. Мне важнае лідарства мужчыны. Прынамсі ў важных пытаннях. Камусьці не.Только от того, что мужчина впереди, выигрывают оба.
Где?Там у народа на поўным сур'ёзе гучыць, што нармальная жанчына павінная хацець дома сядзець, у вочы заглядваць і дзяцей расціць. Асататняе - ужо мала нармальна.
ну так это на каждом шагуТам у народа на поўным сур'ёзе гучыць, што нармальная жанчына павінная хацець дома сядзець, у вочы заглядваць і дзяцей расціць. Асататняе - ужо мала нармальна.
ну ту я тоже проблем не вижу. Мне че-то про декретный подумалось. невнимательно прочитала просто.Што да бальнічнага - увогуле не бачу праблем.
я вижу такое часто. Любой исход борьбы - проигрыш для семьи.Чаще происходит так, что мужчина сам может, но и женщина считает, что может. И ей надо, чтобы ее победили заткнули. А когда заткнут, она обижается, что ей нельзя) всяк плохо: не победит - слабак, победит - унижает..
Дык жа каб быў адзіны рэцэпт. ))) Як паказвае практыка, і ад дур, якія слова не скажуць і глядзяць з захапеннем, сыходзяць. Дый заўжды знойдзецца дурнейшая/прыгажыйшая/больш захопленая. Я шчыра лічу, што не ў гэтым рэч. Калі штосьці ламаецца, ці проста партнёры ў чымсьці не вартыя адно аднаго, павялічыўшы колькасць захаплення, сітуацыю не выратуеш.Или уйдет к другой - к дуре, которая будет смотреть ему в глаза с восхищением.
А что женщине не нужно или она не человек и ее можно просто незамечать? Или она перетерпит без признания заслуг?Мужчине НУЖНО восхищение. Необходимо даже. Признание заслуг - даже самых мелких.
А девочке не нужно? Почему такое разделение?И мальчику нужно - как воздух. С мальчиком у нас проблем не возникает, правда?
Точно.Проста як бачу я, рэальна са свайго досведу, чым болей улады над жанчынай у пэўны момант адчувае мужчына, тым большая верагоднасць таго, што вылезе з яго гэтае агіднае жаданне сваю ўладу прадэманстраваць і асалоду ад гэтага атрымаць.
вот блин...Я разумею твае думкі. Проста ніяк мне гэта побач з ісламам, з якога і распачалося ўсё, не стаіць. Там іншая мадэль. Якая раўнавагу ніяк не прадугледжвае. А абмежаванні для жанчын. Без выбару. А я за выбар.
жертва находит своего палачачым болей улады над жанчынай у пэўны момант адчувае мужчына, тым большая верагоднасць таго, што вылезе з яго гэтае агіднае жаданне сваю ўладу прадэманстраваць і асалоду ад гэтага атрымаць.
читайте внимательно - я уже об этом написала давно.А девочке не нужно? Почему такое разделение?
Я ведаюэто просто был пример, натолкнувший меня на мысли по теме.
взаимноДзякуй табе за дыскусію, Катерина. Думаю, кансэнсус ёсць.)
http://www.youtube.com/watch?v=QEXvanc9hjgИ мне видится, что эта фраза вступает в совершенное противоречие с установкой "Надо посещать церковь". Как здание, как РПЦ.
Мне еще показалось, что автор так и не ответил на вопрос, почему же именно надо ПОСЕЩАТЬ церковь?
:haha:Вон как французкие мусульмане своих женщин защищают, нам, бедным, незащищенным европейским женщинам надо просто от зависти умереть
Какой то ретвый защитник даже машиной задавить пытался полицейского, а другой - душить. Такие сильные и гордые мужчины, ими небось жены восхищаются.
а эти тезисы относятся к любым мигрантам? Например, к диаспорам белорусов или русских за рубежом?Егор Холмогоров, "13 тезисов о миграции"