Заказ по иностранным каталогам (АРХИВ)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Gutira

New member
Пришли с НМ балетки детские
DMA25_81394_10103_97_3804.jpg

Ballerinaschuhe
  • Farbe: naturweiß
  • Größe: 25
  • Anzahl: 1

• 7,95/Stk., Summe 7,95
  • Art.-Nr. 93-0990
ОООчень довольна, они такие классные, но... оказались на 1 см по стельке больше, чем надо (до лета такую ногу не вырастим). кто-нибудь брал 24-й размер? сколько там стелька?

lya-lya

Member
Пришли с НМ балетки детские
DMA25_81394_10103_97_3804.jpg

Ballerinaschuhe
  • Farbe: naturweiß
  • Größe: 25
  • Anzahl: 1

• 7,95/Stk., Summe 7,95
  • Art.-Nr. 93-0990
ОООчень довольна, они такие классные, но... оказались на 1 см по стельке больше, чем надо (до лета такую ногу не вырастим). кто-нибудь брал 24-й размер? сколько там стелька?

скажите, а сколько см по стельке на 25 размер?
у дочки кеды 23 размер, указано 14,5 на них, где-то так и есть по стельке.
на балетки давно засматриваюсь.
По размерной сетке НМ:
23 - 14,4
24 - 15
25 - 15,7

Lapka

Я знаю все!
Milichka, думаю если задасться целью, то вполне вероятно найти не 100%, но 95 так точно такого плана.

Зёлка

New member
Улька, Debera, курткасапраўды шырокая? Моцна шырокая? А то я баюся браць падлеткавыя мадэлі - у мяне ОБ - 98 см ну і плечы, грудная клетка немаленькія, спартыўныя такія...Баюся, ці сыйдзецца на мне...

анюшка

New member
Улька, Debera, курткасапраўды шырокая? Моцна шырокая? А то я баюся браць падлеткавыя мадэлі - у мяне ОБ - 98 см ну і плечы, грудная клетка немаленькія, спартыўныя такія...Баюся, ці сыйдзецца на мне...
эта куртка изначально большемерка
170 рост если память не изменяет брали на наш 46 даже больше вроде

Gaiduchka

New member
курткасапраўды шырокая? Моцна шырокая? А то я баюся браць падлеткавыя мадэлі - у мяне ОБ - 98 см ну і плечы, грудная клетка немаленькія, спартыўныя такія...Баюся, ці сыйдзецца на мне...
на мои ОБ 104 и плечи не детские, и рост 180, села хорошо размер 170

девочки, подскажите, где в gebrueder-goetz.de смотреть наличие товара? чего-то туплю:prankster:

Insamo

Долго не разговариваю...
Я то же такую получила, только хаки. И мне очень понравилась, даже за 29,99. Мех на капюшоне конечно УЖОС. А так вполне.

Дааааа, мех жесть, я его сразу в мусорку )))))

Я ж когда-то писала, что по городу не поездишь в ней, а вот на тренировку вечером бегать и с ребенком гулять - нормально ))))

курткасапраўды шырокая? Моцна шырокая? А то я баюся браць падлеткавыя мадэлі - у мяне ОБ - 98 см ну і плечы, грудная клетка немаленькія, спартыўныя такія...Баюся, ці сыйдзецца на мне...
да, широкая. Я - 96/77/100 даже мне широкая по телу, внизу кулисами регулировала! Сойдется еще как ))))

Горошек

New member
все продажи через Барахолку

Вложения

• DXLA01_82864_12064_52_6443.jpg
    DXLA01_82864_12064_52_6443.jpg
    26.7 KB · Просмотры: 55
Последнее редактирование модератором:

dzichka

New member
У суботу я нарэшце атрымала сваю першую замову з Otto. Засталася вельмі задаволеная. :happy: Можа, каму спатрэбяцца мае ўраджанні.

Куртка для немаленькіх жанчын арт. 38715088 25э.
Колер чорны, на сайце засталіся толькі чырвоныя. Нішто такая куртка, вельмі цёплая - я разлічвала на большую цяплааддачу :heat:, з мінімальнай камплектацыяй - 4 знешнія кішэні, унутры - кішэнька для тэлефона. Ідзе на памер. Пашытая акуратна, хаця тканіна не дарагая :yes:. За такія грошы ў нас куртку не купіць - і гэта галоўны яе плюс.

Футболкі мужу (2 шт) 839191V 9,99э.
Цудоўная рэч - і тканіна, і выкананне. Толькі вось не ведаю, ці трапілі ў памер - муж адмовіўся памераць, сказаў чакаць да лета. :mda:

Вадалазка сыну (2 шт) 648784U 7,5э.
Думала, белую буду прадаваць - куды яна хлопцу-гарэзе. Аказалася, колер не белы - крэм-бруле. Мне вельмі спадабалася. Паласатая, дарэчы, пашыта з больш цёплай тканіны за крэм-брулейную. Наогул, яны ідуць на канец вясны - халоднае лета, бо тонкія. Памер - падалося, што крыху маламераць. Але я купляла на выраст, таму дакладна не скажу.

Жакет мужу 85099286 28,99э.
Самая дарагая пакупка, але не самая лепшая - па фота мне здалося, яна тоўстая будзе, хоць і бавоўна, але - не, нічога такога. :snooks: Аптычны падман. Тонкая, але якасная. І памер самае тое, і рукавы не кароткія (чаго я баялася, бо муж высокі). Карацей, муж задаволены. Колер, дарэчы, як на фота.

Байка сыну 572931T 8,99э.
Гуд! Сакавіты шакаладны колер (на сайце ўжо няма), памер у памер, добрая якасць, не жаркая (пашыта з футэру-двуніткі з начосам - калі гэта вам штосьці кажа :dirol:). Адзіны момант - гарлавіна крыху вузей, чым трэба. Ці гэта ў сына галава такая вялікая?..

Усё.:thank_you:

Вложения

• kurtka.jpg
    kurtka.jpg
    37.2 KB · Просмотры: 23
  • futb.jpg
    futb.jpg
    22.3 KB · Просмотры: 13
  • vadal.jpg
    vadal.jpg
    37.5 KB · Просмотры: 12
  • jaket.jpg
    jaket.jpg
    26.6 KB · Просмотры: 14
  • baika.jpg
    baika.jpg
    34.8 KB · Просмотры: 10

Bee-Movie

New member
Девочки, может кто к себе возьмет в компанию на заказ? Хочу часики заказать за 20 евро.

tanya_l

Member
Подскажите сколько завесят два комплекта постельно 40на 80 наволочка, и подод. 135на 200, можно еще что-нибудь впихнуть или не стоит?

ЭВЕЛИНА

Active member
вопрос назрел для специалистов. Если вещь,которую я заказала на задержке неделю и эта неделя уже длится 2 недели.То что будет с этим заказом?Сколько ждать?

Тигрица

Вредина полосатая

Irenko

Тимкина мама
dzichka, да простят меня за оффтоп, но ващи посты так приятно читать па-беларуску!:man_in_love:

StarZ

New member
Ура-ура!! пришел мой заказ!! ровно за 3 недели доехал ))
сынуля проснется, тогда побежим забирать ))

nutlok

New member
девочки подскажите пожалуйсто мужская обувь мустанг на 42 какую брать маркировку?спасибо

dzichka, да простят меня за оффтоп, но ващи посты так приятно читать па-беларуску!
+1.
ОФФ. Я уже давно подумываю над созданием темы на бел. языке, просто, чтобы говорить на нем, на разные темы. Для чайников, так сказать. :)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху