У суботу я нарэшце атрымала сваю першую замову з Otto. Засталася вельмі задаволеная. :happy: Можа, каму спатрэбяцца мае ўраджанні.
Куртка для немаленькіх жанчын арт. 38715088 25э.
Колер чорны, на сайце засталіся толькі чырвоныя. Нішто такая куртка, вельмі цёплая - я разлічвала на большую цяплааддачу :heat:, з мінімальнай камплектацыяй - 4 знешнія кішэні, унутры - кішэнька для тэлефона. Ідзе на памер. Пашытая акуратна, хаця тканіна не дарагая :yes:. За такія грошы ў нас куртку не купіць - і гэта галоўны яе плюс.
Футболкі мужу (2 шт) 839191V 9,99э.
Цудоўная рэч - і тканіна, і выкананне. Толькі вось не ведаю, ці трапілі ў памер - муж адмовіўся памераць, сказаў чакаць да лета. :mda:
Вадалазка сыну (2 шт) 648784U 7,5э.
Думала, белую буду прадаваць - куды яна хлопцу-гарэзе. Аказалася, колер не белы - крэм-бруле. Мне вельмі спадабалася. Паласатая, дарэчы, пашыта з больш цёплай тканіны за крэм-брулейную. Наогул, яны ідуць на канец вясны - халоднае лета, бо тонкія. Памер - падалося, што крыху маламераць. Але я купляла на выраст, таму дакладна не скажу.
Жакет мужу 85099286 28,99э.
Самая дарагая пакупка, але не самая лепшая - па фота мне здалося, яна тоўстая будзе, хоць і бавоўна, але - не, нічога такога. :snooks: Аптычны падман. Тонкая, але якасная. І памер самае тое, і рукавы не кароткія (чаго я баялася, бо муж высокі). Карацей, муж задаволены. Колер, дарэчы, як на фота.
Байка сыну 572931T 8,99э.
Гуд! Сакавіты шакаладны колер (на сайце ўжо няма), памер у памер, добрая якасць, не жаркая (пашыта з футэру-двуніткі з начосам - калі гэта вам штосьці кажа :dirol

. Адзіны момант - гарлавіна крыху вузей, чым трэба. Ці гэта ў сына галава такая вялікая?..
Усё.:thank_you: