ElenaKozlova
New member
Дзяўчаты, я тут да вас параіцца. Мне прапанавалі паўдзельнічаць у адукацыйных курсах (бясплатных, спецыяльнасць - літаратурны агент), якія будуць праводзіцца ў форме выязных семінараў - за мяжой, у Швецыі, Нямеччыне і Літве. Плануецца цягам наступнага года 3-4 такія паездкі на 3-5 дзён. Першая ці то зімой, ці то ў пачатку вясны.
Дык вось, да таго часу я не збіраюся згортваць ГВ, пагатоў Ульянка яшчэ амаль не есць прыкорм. Мне, канешне, прапанавалі яе ўзяць з сабой, але тады трэба браць яшчэ і няньку (мужа), а яму трэба дзеля гэтага браць адпачынак або за свой рахунак, плюс дарога і пражыванне на яго і Улю адукацыйнай праграмай, натуральна, не прадугледжана. Ён, можа, і паехаў бы, каб я на 100% ведала, што гэта справа майго жыцця, але, калі ўлічыць, што ў нас рамонт на носе, грошы патрэбныя, то такія недаадпачынкі нам наўрад ці будуць на карысць.
ИМХО ты сама ответила на все свои вопросы.
Если это дело твой жизни - можно напрягаться самой и напрячь всех вокруг. Ребенок создается дополнительные сложности, но они решаемы. Но если ты чувствуешь, что без этих курсов перебьешься годик-другой... "хотелка" сама "отвалится".
Может, дело в рутине, и тебе просто скучновато сейчас? Поэтому так так загорелась этими курсами? Типа "глоток воздуха"...
Моть что-то "удаленное" поводят? Какие-нибудь видеолекции, веб-лекции или чего-нибудь в этом роде? Думаю, тебе могли бы прислать видео по почте. Как правило, всё такое внимается на видео. Да и онлайн можно с преподами общаться. Думаю, на западе они более продвинутые в этом плане. Не обязательно же пилить далеко, чтобы просто получить такие-то знания...
Если это не связано с "деланием руками", когда прям без мастера никуда...
Или я такая наивная?
Слушай своё сердце! Интуиция верно всё подскажет, подумай пару дней...подожди, пока всё уляжется...и придет верное решение.
И вообще, дуй учиться на дизайнера интерьера!