Дзяўчаты, хто ў тэме, раскажыце, клск.
Гэтыя узроўні/групы kids, junior (і 7 падузроўняў у кожным з іх) што з сябе ўяўляюць?
Я да чаго цікаўлюся.
Маёй прапанавалі 2 варыянты К5 ці J3.
Першы варыянт - нібыта крыху меншыя дзеці і больш "дзіцячы" падручнік. Ну я так зразумела прынамсі.
Другі варыянт - наадварот, могуць быць больш старэйшыя за маю дзеці і падручнік (так было сказана) можа быць крыху цяжкаватым/складаным.
Улічваючы, што маёй м.м.м. скажам так, фора патрэбная (нясмелае па сутнасці сваёй дзяўчо) мы з ёй у адзін голас сказалі - давайце К5.
Але ў выніку, пакуль мы там зручную для нас па паляганні і часе групу абіралі, апынуліся ў J3. Прычым гэта я ўжо зразумела, запісаўшыся.) Паглядзела паперку ўважліва, якую нам там далі.
Малой адпаведна нічога не гавару.)))) Хай лічыць, што ў К5 ідзе.))))
Але сама крыху пераймаюся, як бы там што не спужала яе, і яна мне аглоблі пасля першых жа пары заняткаў не завярнула.)
Іншымі словамі, дзяўчаты, раскажыце, клск, па рабоча-сялянску, што з сябе гэтыя узроўні ўяўляюць і як разумець, як яны адзін за адным ідуць? У сэнсе , калі мы зараз у J3, то J4, прыкладам, калі будзе?
Калі неяк няправільна пытаю ці тлумачу - прабачаюся. Я ў гэтай сістэме пакуль ані не разумею.
п.с. я пра ІХ.