имя-как-имя
Well-known member
Категоричность свойственна молодости. С возрастом мы все становимся мудрее.
Все, Кьяра, ты наивная юная пэтэушница
Категоричность свойственна молодости. С возрастом мы все становимся мудрее.
І мудрасць у тым, што прэзерватыў і падобнае ў лепшым выпадку не дапамагаюць, а ў горшым нават павялічваюць верагоднасць цяжарнасці... *гінеколагі рвуць на сабе валасы і нясуцца ў царкву пераймаць досвед "сапраўднай" кантрацэпцыі*С возрастом мы все становимся мудрее.
продолжить рожать = отказаться от аборта при наступлении беременности.Вы такі дэмаграфіяй займацеся?))
Неужели у нас такие условия содержания детей в детских домах и школах-интернатах?Комната где 8 или 10 кроватей, со спартанской обстановкой, где даже шторы не положены, один туалет на этаж и одни чистые трусы в неделю, СБ в качестве туалетной бумаги. Обед из пустой перловки и тертой свеклы, рвота от непривычного для желудка торта и йогурта, стрижка почти под ноль, занятия не подразумевающие под собой ничего общего со средним образованием, лечение одной зеленокой.
Yvanka,а,правда,где такие условия?Просто хоть примерно какой процент детских домов (интернатов) имеют такие условия, как написала Yvanka?
ессно, их же не лечит толком никто...Смертность там высокая.
У сэнсе, Вы гатовая і 5-е дзіця нараджаць? Цісну Вашую руку. Удачы. Вы, у адрозненне ад многіх, дэмаграфіяй не тэатэрычна, а непасрэдна занятая.продолжить рожать = отказаться от аборта при наступлении беременности.
Вы адкуль гэта ведаеце?Но и сомневающиеся здесь тоже присутствуют,
Ух ты как...І мне так ніхто і не адказаў...НЕшматдзетная сям'я, якая не адмаўляе кантрацэпцыю у выглядзе таблетак ці прэзерватаваў, прыкладам, з'яўляецца каштоўнасцю для БПЦ?
Ну наконт пытання не скажу, а адказ - вельмі нават нішто сабе.каков вопрос, таков и ответ
як мінімум па адной пазіцыі нашыя з Вамі сем'і каштоўнасцю -та і не з'яўляюцца. ))) Я да чаго, можа з фармулёўкамі карэктней будзем?В данном контексте семейные ценности - это счастливая многодетная семья, жизнь без убийства своих нерожденных детей
Вось не пазбаўлюся ад адчування, упэўненасці нават, што я пра гэта ўжо чытала.Совершенно иначе переживаются сложные периоды и кризисы отношений, например. Волшебным образом вовремя появляется возможность заработать или прямо сразу необходимые вещи..
І гэты прынцып мне пасуе. Але ўсё ж для мяне асноўнае, каб я нікому абавязанай не была. Таму тым больш "будзе мне" не чакаю.)))Сегодня ты, завтра тебе. Причем важно, чтобы ты, когда "ты", не ждал, когда же будет "тебе".
Шыкоўная выснова! Таму нават і не спрабуйце. На ўсё воля Бога....))))И про контрацепцию было много сказано, но и она не гарантирует, а только увеличивает вероятность.
Бо пра самае важнае, пра то, як не давесці да выбару:
Кьяра,
а главное то что? букафф много, а не пойму.
если потрудиться и перечитать внимательно - разберетесь)))))
и вот именно тогда, когда случаются "осечки", надо выбирать аборт или нет.
Мы и этих не планировалиКарыстаемся, бо болей дзяцей не плануем (як і Вы, праўда?)
А вообще-то все правильно. Мы с Вами об одном и том же, действительно. Просто я бы хотела чуток подчеркнуть акценты: не "малодетная" семья - ущербна, а "многодетная" - вполне нормальна, и даже очень хорошо это. Вот, и klopomor об этом пишет. Именно об этом, а не о том, что немногодетные семьи - какие-то недосемьи, вот правда.Дык можа варта такі пра дзяцінства, як такое, у якасці каштоўнасці казаць? Пра бацькоўства як такое, а не шматдзетнае? А то і дзяржава туды, і царква туды, і вы туды...
Я? Мы? Прошу, простите, если было. Буду благодарна, если укажете.Вы ўжо калі ацэнкі направа-налева з лёгкасцю раздаяце, дык хоць з сябе -та пачынайце.
агаЭто не осечки, извините. Это безответственность, когда раздаются призывы выбирать метод контрацепции, дающий гарантию, сопоставимую с отсутствием контрацепции
Млін. Яшчэ раз, уражанне ад тэмы наступнае (мажліва толькі ў мяне, але я не лічу сябе нейкай "асаблівай"):а главное то что?
Можа і не дае, але калі пры так званай кантрацэпцыі нараджаецца 3-е дзіця запар, можа паспрабаваць нарэшце іншы метад? А? А то пра "дзеці нараджаюцца і нараджаюцца" проста чуць смешна, прабачце. Як маленькія, далібог.100% гарантии не дает ни один метод
Сообщение от Кьяра
Вы ўжо калі ацэнкі направа-налева з лёгкасцю раздаяце, дык хоць з сябе -та пачынайце.
Я? Мы? Прошу, простите, если было. Буду благодарна, если укажете.
Совершенно согласна. Этой цели и не было изначально.Але ілюзіяў наконт таго, што вы ТУТ непасрэдна кагосьці ў чымсьці пераканаеце, я б не мела.
І апошняе, займацца агітацыяй супраць абортаў шляхам прапаганды: "нараджай паболей, а там разбярэмся", як мінімум, глупа. Так сама як і імкнуцца паменшыць колькасць абортаў пад крылом "арганізацыі", якая адмаўляе па сутнасці кантрацэпцыю. Абсурд. Кесарэву - кесарава. Хай царква ўжо народжаным дапамагае, а кантрацэпцыю, як першапачатковы метад барацьбы з абортамі, тым, хто ў ёй абазнаны, пакіне. Медыкам, прыкладам.
ДА!!!!!!!!!!!!!волонтеры ищут т.н. "держалки", чтоб дать женщинам возможность не делать очень тяжелой ошибки
Жму Вашу руку, спасибо.нужно давать и надежду, и тепло, и веру.
а отчитывать и стыдить - поздно.