и то не факт. У нас одна мама возмущалась, что парень ее годен, когда у него в карте какое-то противопоказание явное. Не переписали.Военная медкомиссия - чистая формальность. Врачи переписывают заключения из карты, выданной в поликлинике.
и то не факт. У нас одна мама возмущалась, что парень ее годен, когда у него в карте какое-то противопоказание явное. Не переписали.Военная медкомиссия - чистая формальность. Врачи переписывают заключения из карты, выданной в поликлинике.
а памочнік выхавацеля, калі ён не падлетак летам, якія абавязкі ў амерыках мае?
А то ў Беларусі таксама прыбіральшчыкі ёсць. І яны не вучаць, не. Прыбіраюць.)
или там есть все же некоторое желание дать подросткам возможность попробовать взрослой жизни на практике.Ці там сапраўды востра не хапала ў садках няняў, гатовых за 13 даляраў у гадзіну бавіцца з дзеткамі без іншых гаспадарчых абавязкаў?
я не спрачаюся. Я пытаю. У нас мыццё падлог і іншых месцаў уваходзіць у абавязкі няней - яны ж памочнікі выхавацеля. Калі прапаноўваць падлеткам выключна гуляцца з дзеткамі, хто будзе выконваць астатнія абавязкі? І галоўнае - нашто гэта рабіць? З якіх матываў? А калі прапаноўваць падлеткам усе абавязкі няні, ды за грошы, якія яны зарабляюць - то хто з сённяшніх падлеткаў пойдзе на такія ўмовы? Такія знойдзуцца, напэўна, але іх, па мне, будуць адзінкі. Ці я памыляюся?о чем мы спорим?
А калі прапаноўваць падлеткам усе абавязкі няні, ды за грошы, якія яны зарабляюць - то хто з сённяшніх падлеткаў пойдзе на такія ўмовы? Такія знойдзуцца, напэўна, але іх, па мне, будуць адзінкі. Ці я памыляюся?
не ведаю. Спытайце ў сваіх падлеткаў. Я пра сваіх напісала - мае ў зелентрой не пойдуць. І ў няні з туалетамі за паўкапейкі, баюся, таксама. А там, куды б яны пайшлі, патрэбы ў працоўных руках няма.Теперешним подросткам лучше сидеть на шее у родителей и ничего не далать?
я пра сорам нічога не гаварыла. Я маю розныя факты ў біяграфіі, на фоне якіх пасудамыйка - амаль сакратар-рэферэнт. Я гэтых фактаў не саромеюся, але і гонару асаблівага за іх не адчуваю. Было і было. Такія былі абставіны. Так і падлеткі. Дзяцей большасці тут прысутных, думаю, наўрад ці штосьці вымушае ісці ў зеленстрой ці ў прыбіральшчыкі з нянямі. Вымусіць - пойдуць.Не помню особого стыда от этого.
Полагаю, что от родителей.А там, куды б яны пайшлі, патрэбы ў працоўных руках няма.
А ещё... Родители тоже есть разные. И для кого-то тот факт, что, например, с 12 лет работать можно, будет означать, что ребенок будет работать обязательно, независимо от его желания. Благо, способов принудить достаточно.
вооооось.)садик не несет затрат, он сотрудничает с благотворительностью
А з дзеткамі пагуляцца - гэта так, можна.) Толькі пытанне пра ўнітазы ў сіле.) У амерыках гэта розныя людзі робяць? У нас адны і тыя ж.
Круто! Тогда точно можно о работе не думать. ВообщеУ сённяшніх падлеткаў сваіх грошай хапае. )
и што вось?вооооось.)
То бок зусім не ў працоўных руках рэч. Да дабрачыннага працаўладкавання падлеткаў мы пакуль не дараслі. І невядома, ці дарасцём увогуле.
можна яшчэ пра банк пагаварыць.)Я вам привела пример магазинов Америки. Дети абсолютно разных (по благосостоянию) родителей идут на эту работу.
падарункі.откуда у белорусских школьников свае грошы?
посижу послушаю
рада за вас. У мяне няма мажлівасці уладкаваць сваё дзіця на сваю фірму.) Была б - мае б не адмовіліся дакладна.))))у моего еще есть возможность поработать на моей фирме
люди летом в отпусках, руки нужны на складе и его возьмут с удовольствием
ну тэма ж пра падлеткаў?мои еще мелкие для таких тем.
ну тэма ж пра падлеткаў?
не отказался бы и пол мыть, если бы сказали
за деньги же)))